MED MIN ÄLSKLING & BEBI I MAGEN

2011-04-30 16:52:55 Vardag
» Kommentarer(0) «


En sväng på Birsta, hittade iaf ett par sköna Easytone i bra storlek, så dem ska jag önska mig när jag fyller år :) Blev också en gofika, först en ost tekaka för mig och en skagenbaguette för H. Efter det gottade vi oss med en krämbulle och en stor chockladboll! MUMS! Nu ska vi strax bege oss ut på ön för grillning och mys. Imorgon kommer bilder och lite bättre och roligare uppdatering. :) Ha en underbar dag alla!




VALBORG

2011-04-30 11:59:27 Vardag
» Kommentarer(0) «


Hej på er! Mysig dag idag, hoppas solen tittar fram till kvällen iaf. Jag och H ska snart iväg och kika på löparskor. H behöver nya och jag är sugen på ett par Easytone, tror de skulle vara kanon för alla kommande barnvagnspromenader! :)

Återkommer helt enkelt senare!

UNDERBARA FREDAG!

2011-04-29 07:45:00 Vardag
» Kommentarer(1) «


Helgen är snart här och det känns fantastiskt! Har ännu inte bestämt var vi ska fira Valborg men det blir iaf lungt och mysigt!

Såg precis att på måndag då det är dags för jobb igen så är det en månad kvar till BF, helt sjukt ju! Tiden går så fort, men ändå vill jag att den ska gå fortare.. iaf tills Lillan har kommit ♥

Återkommer efter jobbet!


SHOPPING

2011-04-29 07:07:00 Hår & Skönhet
» Kommentarer(1) «



V.36

2011-04-29 06:52:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(1) «


Bebisen:

I vecka 36 är medelkroppslängden ca 48 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är ca 2800 gr. Huvudets omkrets är ungefär 33.5 cm. Många kvinnor tycker att fostret rör sig mindre och mer sällan från och med nu.  Föds ditt barn i vecka 36 så klarar den sig oftast alldeles utmärkt. Hjärnan är färdigväxt och mogen för livet efter förlossningen. Fostret fortsätter att växa och skruvar sig nedåt i bäckenet.

Du kan till och med känna en lättnad snart och kunna andas lite enklare. Detta gör också att du kanske få gå på toaletten oftare också. Skulle förlossningen starta nu så gör man oftast ingenting för att förhindra detta. Moderkakan börjar åldras.
Barnet gör sig färdigt att födas när som helst och underhudsfettet tilltar snabbt i mängd, kinderna är runda och det skrynkliga utseendet är försvunnet.


Mamman:

Från och med nu går de flesta på kontroller en gång i veckan eller varannan vecka. Är detta din första graviditet har barnet förmodligen fixeras sig i bäckenöppningen nu. De sista veckorna nu ska barnet äta upp sig för att klara livet utanför livmodern.

Du känner antagligen bara benen och fötterna som sparkar, huvudet som studsar mot bäckenbotten och armarna med svagare rörelser. Dock brukar rörelserna upplevas som kraftfullare och tydligare. Ofta kan man se konturerna av en armbåge eller häl som putar ut mot huden. Även om rörelserna ändrar karaktär bör ingen dag förflyta utan några
livstecken från barnet. Kontakta din MVC inom 72 timmar om rörelserna minskar i antal.

De sista veckorna kan vara väldigt tröttsamma. Ditt barn kommer att vara tre gånger så tungt vid födseln jämfört med vad det var i v.28.

 

Hur mår jag:

Oförskämt bra, förstår inte att jag hittills haft det så bra.. för mig har allt upplevts som underbart och jag hoppas att även de sista veckorna + förlossningen kommer kännas så. För sedan när våran lilla Bebis kommer så blir det nog svårt att inte tycka att livet är fantastiskt! Oron finns såklart hos mig hela tiden, - tänk om det är något fel på våran bebis, tänk om något händer under förlossning… sjukt jobbigt men jag antar att de flesta kanske någon gång känner som jag gör.

 

Kroppen börjar såklart bli tyngre men det mesta går ändå bra, jag är fortfarande hyfsat pigg. Dagarna har blivit lite jobbigare, men jag har dragit ner på saker som jag brukar göra för att orka med nästan som vanligt, svårare än så är det ju faktiskt inte.

 

Känns annars helt underbart att det är max 50 dagar tills vi får träffa våran Bebis, men det kan också bara vara 20 eller 34! Ja eller såklart något där emellan! Vi längtar ♥


WATER FOR ELEPHANTS

2011-04-29 06:26:00 Vardag
» Kommentarer(1) «


En helt underbarkväll igår! Jag, Malin och Amanda överraskade våran fina vän Emma som nyss har fyllt 21 med att bjuda henne på mat och gå på bio!

En supermysig middag på Ming Palace (kinamat) med mycket skratt och fantastiskt sällskap J Efter middagen gick vi upp till bion för att köpa oss en massa gotta och sedan myste vi till och såg den helt underbara filmen Water for Elephants. Den var verkligen jättebra och så troligt bra gjord, men bra skådespelare och en grymt bra story! Se den!


 Allt som allt så var det en lyckad kväll med tjejerna och mycket snart måste vi göra om det! Tusan vad jag älskar er sötisar!





google.se






SMOOTHIE

2011-04-28 07:14:00 Mat & Bakning
» Kommentarer(1) «


 

Fick en förfrågan ang. recept på mina smoothies, de är supergoda och enkla!

Naturell lättyoghurt, ½  banan & frysta eller färska  hallon (smaka av) & mixa ihop!  Så gott ! Blåbär är också kanongott att blanda med banan.
och glöm inte att toppa med lite bär, det är både gott och ser godare ut!

Vad brukar ni göra för smoothies?


MMM, GOTT!

2011-04-28 06:45:00 Foto
» Kommentarer(0) «





MAMA WEEK 36

2011-04-28 06:26:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(0) «





Imorgon går vi in i v.36 (alltså 35+0) och såhär ser jag ut idag! Magen är stor och Lillan är efterlängtad! ♥


LIPS!

2011-04-28 06:13:00 Inspiration
» Kommentarer(0) «


 
 
 

WE ♥ IT


PROBLEM MED SEGT INTERNET + SEG DATOR..

2011-04-27 21:53:50 Vardag
» Kommentarer(0) «


Hmn, inte vad jag behövde ikväll men finns tyvärr inte så mycket att göra. Tänkte ta mig en dusch och om en tund hoppa ner i sängen. Trött idag..

Trist inlägg utan bilder, jag tar igen det imorgon istället. Ha en bra kväll, och sov gott!


MOMENT

2011-04-27 20:44:17 Vardag
» Kommentarer(2) «


Gravidyoga var supermysig och bra, mycket nya och bra tips! Rekommenderas varmt ♥
Blev mat på Biteline efter och det var ju inte helt fel. Nu är det fotboll på tv, så jag passar på att designa lite!

LOVE

GRAVIDYOGA

2011-04-27 16:30:00 Vardag
» Kommentarer(1) «


Iväg på gravidyoga, kul och spännande! Berättar ikväll hur det var :)

Någon som testat?


BLOMMIGT FÖR DE MINSTA

2011-04-27 08:44:00 Shopping & Presenter | Lo
» Kommentarer(1) «





Om jag ska vara ärlig så var det ett tag sen som jag fastnade för Polarn's babykläder.. färgerna har inte varit i min smak och ja jag har helt enkelt inte gillat dem. Men Nu.. Ojj ojj säger jag bara SÅÅ sött! Vill ha, ska ha ^^ haha Lillan skulle vara grymt fina i dessa små söta blommiga plagg!


FIKA

2011-04-27 08:29:00 Mat & Bakning
» Kommentarer(1) «






Kvällsfika måndag & tisdag.

Bild 1: Hallon/Banan smoothie + banan
Bild 2: Hallonkräm m. mjölk + smörgås med skinkost



MVC - BESÖK V.35

2011-04-27 08:27:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(0) «


Kontroll vecka 35:

Hjärtslag bebis: 146 slag/minut

SF-mått: 34 cm

Blodtryck: 120/75

Blodvärde: 130

Glukos: 7,0

Vikt: 69 kg (startvikt 58kg)

Allt ser som vanilgt bra ut, jag blir större i bra takt och enligt barnmorskan så ser även min vikt bra ut. Alla värden är bra på mig och även på bebis, vi ligger kanonbra på kurvan! Så skönt ♥ 36 dagar kvar.. hihi +/- 14 :)


EVERYTHING HAPPENS FOR A REASON

2011-04-26 23:08:03 Vardag
» Kommentarer(0) «


så sant..

 

Dags att hoppa ner i sängen, imorgonbitti är det dags för ett nytt MVC-besök så det gäller att vara utvilad. Fattar fortfarande inte att jag klarar av att hålla mig vaken så här länge..det var verkligen många veckor som jag totaldäckade halv tio varje kväll! Det var såklart skönt, men satan så trist det var.. jag hann ju inte med något de veckorna! :) haha

 

Jaa, sova nu då! Sov sött fina läsare! ♥


MAKE MY DAY

2011-04-26 20:23:46 Vardag
» Kommentarer(1) «


Min dag har varit bra, men jag börjar verkligen märka att jag är gravid.. kroppen klarar inte alls av samma saker som tidigare. Jag känner mig trött och orklös. Men snart vänder det igen hoppas jag! Snart har vi det bästa man kan önska sig hos oss och det är värt allt som finns!

Ska iaf försöka hjälpa min fina sambo som håller på att städa, Henrik är verkligen så snäll. Han lagar mat, städar och tvättar.. och många gånger orkar jag inte hjälpa till, jag försöker men det går inte tyvärr.. :/ Men nu ska jag ta och kämpa mig igenom en städning av lägenheten ♥



Photo by Me.

LILLAN KICKAR

2011-04-26 07:34:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(1) «


Ibland funderar jag på om Lillan i magen försöker ta sig ut.. fast däremot så försöker hon åt fel håll! Helt sjukt vad hon sparkar, bökar och rör sig därinne! Det känns som att hon har det otroligt trångt, haha lilltösen! Du är iaf väldigt välkommen att titta ut nu ♥

imorgon är det dags för ännu en koll på MVC, roligt och skönt! Jag hoppas såklart att vi följer kurvan bra och att allt ser bra ut. Prima mår jag iaf! :)


JA TACK!

2011-04-26 07:25:00 Shopping & Presenter | Lo
» Kommentarer(1) «





Tightsen är ju så fina, finns även i turkost & gult, men jag föredrar de vita! Måste in och kika om dessa finns! ^^


BEBISLISTAN, UPPDATERAD V.35

2011-04-26 06:56:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(0) «


Åka vagn:
(x) Vagn

(x) Täcke
(x) Kudde
(x) Filt
( ) Åkpåse 
(x) Plastad frotté
( ) Vagnleksak/Mobil
( ) Reflex 

(x) Regnskydd

(x) Myggnät

Åka bil:
(x) Babyskydd

Sova gott:
(x) Spjälsäng/Vagga
(x) Spjälskydd
(x) Madrass
(x) Täcke
(x) Kudde
(x) Lakan
(x) Plastad frotté
(x) Påslakanset – har två
(x) Leksaksmobil/speldosa
(x) Gosedjur – två

Sköta om:
( ) Skötbord – fixas!
(x) Skötbädd/skötskydd 
( ) Våtservetter
( ) Tvättlappar
( ) Blöjor
(x) Skötväska
(x) Leksak till skötbordet
(x) Blöjhink



Äta mat:
( ) Amnings-BH
( ) Bröstpump
( ) Nappflaska

( ) Flaskborste
( ) Modersmjölksersättning
( ) Amnings kupor
( ) Haklappar
(x) Dreggelhaklappar – fyra tror jag vi har

Bada:
(x) Badbalja – H’s gamla
(x) Tvättlappar av frotté
(x) Babyolja
(x) Badhandduk med huva

Kläder stlk 50/52
(x) Body
( ) Dress
(x) Mjukisbyxor
(x) Mössa – två stycken
( ) Pyjamas


Kläder stlk 56:
(x) Bodys – har två

(x) Strumpor – några
( ) Strumpbyxor
(x) Pyjamasar – har tre
(x) Byxor – har ett par

(x) Klänningar
(x) Mössor – har en
(x) Overall – har två
( ) Tossor

(x) Veulordress – har en

(x) Sparkdräkt – har två


Kläder stlk 62:

(x) Bodys  - två eller tre kanske..
( ) Pyjamasar
(x) Velourbyxor – hängselbyxa, har en
( ) Mjukisdress
(x) Klänningar – har en

( ) Strumpbyxor
( ) Overall
( ) Tossor

(x) Strumpor – några

Mini-Apotek:
( ) Kräm mot röd bebisrumpa
( ) Näsdroppar för spädbarn
( ) Panodil, stolpiller för spädbarn
( ) Febertermometer
(x) Kräm mot torr hud
( ) Idomin
(x) Barnolja
( ) Xylocain 

Övrigt:
(x) Filtar – Polarn & Pyret + Nalle Phu
( ) Amningskudde
( ) Bärsele
( ) Babysitter
( ) Snuttefilt x 3 exemplar
(x) Nalle/gosedjur - Barbaskön
(x) Nappar – två stycken
( ) Napphållare
(x) Bitring
(x) Fårskinnspläd – min från bebistiden
(x) Förvaringsmöbel till bebiskläder

BB-väskan (att ta med till BB):
Prickas av när prylen är nerlagd:
( ) Rymlig och praktiskt väska
( ) Kamera
( ) MVC-journal
( ) Födelseplan
( ) ID-Kort
( ) Kläder till nyfödd + ombyte
( ) Bebisfilt
( ) Tofflor
( ) Bekväma kläder till mamman
( ) Hårsnoddar
( ) Pengar
( ) Hygienartiklar
( ) Mjukt toapapper
( ) Hårborste
( ) Bilbarnstolen för hemfärd
( ) Mobil + laddare
( ) Sköna strumpor
( ) Läppcerat
( ) Småpengar till parkering
( ) Amnings-BH
( ) Amningströja
( ) Ev. Mat


LOVA

2011-04-26 06:45:00 Foto
» Kommentarer(0) «



MAGEN V.35

2011-04-25 19:58:40 Lo i magen ♥
» Kommentarer(6) «


 

Mega kulan ♥ Ikväll har jag och älskling ätit gott på våran favoritrestaurang Tandoori! Kanongott!

Nu ska vi bara mysa i soffan, dricka en god smoothie och kolla på ett avsnitt av Vampire Diaries!


SMÅTT & GOTT TILL MAMI & BEBI

2011-04-25 14:57:32 Shopping & Presenter | Lo
» Kommentarer(1) «


 

 

Jag har fått lite nya underkläder, dessa underbart sköna trosor + ett par till, en jätteskön topp, linnen och finfina grejjor till lägenheten :) kan visa senare! Sedan så har lillan fått lite fler småbyxor, strumpor och bodys! :)

Och såklart en massa praktiska saker! :)


FINASTE EMMA! GRATTIS!

2011-04-25 13:56:22 Kärlek
» Kommentarer(1) «



TILLBAKA TILL VERKLIGHETEN..

2011-04-25 13:42:58 Vardag
» Kommentarer(0) «


Iaf nästan! ^^ Imorgon börjar allvaret igen, jag hoppas iaf at ni har haft en lika bra och mysig påskhelg som jag. Vi har mestadels varit ute på ön och umgåtts med våra familjer, solat, ätit gott och bara njutit av solen! Men vi har också hunnit med en hel del bra och nödvändiga saker som handla lite saker till Lillans ankomst :) så det känns jätteskönt, det mesta börjar bli klart och vi känner oss redo! ♥

Vad har ni gjort under helgen?


FINASTE ♥

2011-04-22 18:40:00 Kärlek
» Kommentarer(0) «


 

igår ♥ finaste små hjärtegrusen!

 

 


PÅSKLOV

2011-04-22 14:37:00 Vardag
» Kommentarer(0) «


Tänkte ta mig ett litet påsklov, vädret är ju faktiskt helt underbart och jag vill umgås med min älskade! Hinner jag och om jag är sugen så kommer det självklart ett inlägg eller en bild, men jag lovar inget! Och jag tycker ni läsare ska göra samma sak, herregud hur många gånger kan man bara sitta ute och njuta av ledighet, kärlek och solen!






V.35

2011-04-22 13:37:02 Lo i magen ♥
» Kommentarer(0) «


Bebisen:

I vecka 35 är medelkroppslängden ca 47 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är ungefär 2700 gr. Huvudets omkrets är 33 cm.

Från den här veckan börjar barnets snabbaste tillväxt under graviditeten. Bebisen ökar med 220-340 gram varje vecka fram till förlossningen, bebisen blir nu dock inte så mycket längre. Eftersom det blir allt trängre i livmodern kan det hända att barnets rörelser minskar men de kan istället bli desto starkare.

Navelsträngen är tjock som en tumme och cirka 50 centimeter lång. Bebisens huvud vilar oftast på moderns blygdben.


Mamman:

Ditt fundusmått är nu cirka 31-35 centimeter. Magen står som högst nu för att snart, om några veckor, sjunka ned lite. Det komme göra att det blir lättare att äta och att andas. Bebisen trycker på överallt. Du kan ha tungt att andas, värk i ryggen och svårt att sitta, stå och sova. Troligtvis börjar det bli jobbigare och mer otympligt att gå nu. Vila så ofta du kan, försök att inte ta ut dig.

Om du vill förbereda dig kan du redan nu köpa amnings-bh och kanske några bra amningskläder, det kan vara skönt att ha hemma. Hela din kropp är inställd på förlossningen nu och magen kan plötsligt dra ihop sig och bli alldeles spänd.


Partner:

Det är bra att känna till att din partners kropp är hårt belastad av graviditeten och att hon troligen har svårt att sova. Det kan göra vem som helst lättirriterad. Avlasta henne så gott du kan. När ni har kommit hem med bebisen från BB behöver ni många saker, tex; blöjor, babyolja, termometer ect. Passa på att handla startkitet nu. När ni kommer hem med bebisen vill ni bara mysa hemma, inte fara runt i affärer.

 

Hur mår jag:

Som tidigare mår jag bra, klart det märks att det börjar närma sig.. v.35 nu liksom! vad hände med tiden! Grymt underbart att det inte är så långt kvar iaf! ♥ Har inte vägt mig den senaste veckan och nu skiter jag faktiskt helt i om jag nu är + 10! Fasen det ligger ju en underbar liten bebis i magen! Foglossning och förvärkar men inte så farligt. Magen är hård och spänd som en "nära att spricka" fotboll! hihi

Nu hoppas jag (vi) att resterande veckor av graviditeten går bra och smidigt och att vi mycket snart får trägga vårat lilla mirakel! ♥


ÄVEN DENNA TRÖJA VAR FÖR KORT...

2011-04-21 14:03:51 Vardag
» Kommentarer(2) «


Ja ni, antar att ni gravida har samma problem som jag.. ALLA mina tröjor är för korta i magen, verkligen alla! och eftersom det är så otroligt dåligt med mammakläder så har jag inte köpt särskilt många. Ja, jag vet att man kan köra på ett långt linne över och det gör jag ju, men faan alltså det är inte snyggt längre när tröjan endast går till naveln! :P haha ser skitdumt ut!

måste ner på stan och iaf köpa mig två tröjor som jag kan använda...
brorsan och hans fina tjej Hilda följer med mig så det blir ju kanon! Hörs senare!

FRULLIS!

2011-04-21 12:34:54 Mat & Bakning
» Kommentarer(2) «


 

Min goda frukost! Smoothie med banan & hallon, äppeldryck och smörgås med ugnsbakad leverpastej!


SKÖN SOVMORGON!

2011-04-21 10:51:01 Vardag
» Kommentarer(1) «


Med ett avbrott.. klev nämnligen upp 05.20 för att köra Henke's mamma och Peter till tåget (både jag och h såklart). Rätt mör i kroppen och lite trist då jag idag är ledig.. vi gick iaf och lade oss igen, men eftersom jag aldrig kan somna om när jag väl har vaknat så såg jag det inte som något som skulle funka denna gång heller.. men så fick jag lite pill i håret och somnade! Helt fantastiskt! Och sov till bara en stund sedan :) så glad och utvilad.

Solen skiner dessutom ♥

Ska göra iordning lite frukost och sedan får jag se vad jag ska hitta på!

PUSS!

PIRRIG!

2011-04-20 16:15:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(0) «


På väg till föräldragruppen, pirrig i magen! ^^ återkommer ikväll med hur det har gått! ♥


FLÄTA!

2011-04-20 07:42:00 Hår & Skönhet
» Kommentarer(1) «




WE ♥ IT

Älskar den, så snygg och enkel! Synd att mitt hår inte är riktigt sådär långt... eller tjockt..hmn!



FF = FREDAG & FÖRÄLDRAGRUPP

2011-04-20 06:49:00 Vardag
» Kommentarer(2) «


Idag har jag fredag, så jag är inte helknäpp jag lovar.. Vi har nämnligen ledigt imorgon och såklart på fredag! Så idag är det fredag för mig! Riktigt underbart skönt! Så jag blir ledig i hela 5 dagar! LOVE IT!

Vi ska också idag på första föräldragruppmötet, spännande och pirrigt! Men sjukt kul ska det iaf bli!

Vad har ni andra blivande mammor (+mammor) för erfarenhet av föräldragrupp? Några tips? Och ni som ej har börjat eller precis ska hur känner ni inför det?

 


MAGEN V.34

2011-04-20 06:44:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(0) «



LIGHT FEELING

2011-04-20 06:27:00 Hemma hos oss
» Kommentarer(0) «



YELLOW SPRING DESIGN

2011-04-19 20:36:28 Bloggdesign
» Kommentarer(1) «


Här kommer designen! En gul och vårig design :)

Så här är du med och tävlar:

Du gör ett inlägg i din egen blogg, där skriver du att du är med och tävlar och länkar till mig.
Sedan skriver du en kommentar att du är med och tävlar och länkar till ditt inlägg! Enkelt va?!

Sista dag att vara med och tävla: 25/4
Jag drar vinnaren 26/4 och installerar designen.

Och lite info ang. designen:

Du kan byta ut alla bilder, du väljer en egen personlig liten text, och du väljer också vad det ska stå istället för "Linnéa Amanda Wikman".  Sedan fixar jag också med lite småpill som tex textfärg, rubrikfärg, fina små hjärtan eller liknande i headern. Frågor maila mig eller kommentera!





Klicka på den lilla bilden för att se Headern i full storlek!

© LINNÉA AMANDA WIKMAN 2011



TACO!

2011-04-19 19:40:07 Vardag
» Kommentarer(0) «


Tröttis, gick en stund på stan under tiden som H tränade.. orkade inte åka hem eftersom jag hade lovat honom att hämta honom med bilen.. så då stannade jag kvar. Kikade runt på lite bebiskläder och hittade en hel del fina som kanske får följa med nästa gång.

Helt slut som jag är sitter jag nu i soffan och väntar på mat, underbara H fixar maten idag (igen!!) och som vanligt bjuder han på något gott: Tacogratäng! Tack hjärtat, du är verkligen helt underbar ♥

Efter maten kommer designen läggas upp som ni kan tävla om så håll ut ^^

Puss så länge!

SNEAK PEAK

2011-04-19 07:46:00 Bloggdesign
» Kommentarer(0) «





En liten förhandsvisning på designen, ikväll kommer mer info!


PSST!

2011-04-19 07:17:00 Bloggdesign
» Kommentarer(2) «



FÄRGGLATT & KAXIGT

2011-04-19 07:03:00 Shopping & Presenter | Lo
» Kommentarer(2) «






Till helgen ska jag ut och shoppa lite mer bebiskläder, dessa fina från Kaxs (kappahl) är både billiga, praktiska och fina! Några kortärmade, några långärmade + byxor i storlek 50 och 56 behöver vi! :)


KRISTEN AND ROBERT KISSING!!

2011-04-19 06:23:00 Kristen Stewart
» Kommentarer(0) «





Bildkälla


STÄDNING, ANNA & MAT

2011-04-18 18:23:09 Vardag
» Kommentarer(0) «


Har nyss städat i lägenheten, H kommer snart hem så då ska vi fixa mat. Anna är också på g hit, MYS :)
Så ser kvällen ut, vad gör ni?

L + H

2011-04-18 07:34:00 Kärlek
» Kommentarer(0) «



KRISTEN VS EMMA

2011-04-18 07:02:00 Kristen Stewart
» Kommentarer(5) «





Kristen Stewart & Emma Watson gämförs lite då och då i olika tidiningar.. för mig är ju alltid Kristen en favorit, trots att jag diggar Emma grymt mycket.

Och denna gång gämför man dem i samma klänning, vem bar den bäst? vad tycker ni?
Själv tycker jag till 100% Kristen. 


Bildkälla


ATT VARA GRAVID I V.34

2011-04-18 06:46:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(4) «


- Sambon måste parkera om bilen på nytt för att du ska kunna komma ut.
- Du är nära att skära dig varje gång du ska raka dig nertill och du ser inte längre tårna.
- Du tutar var gång du ska ur bilen för att magen lägger sig över ratten.
- Det inte längre hjälper att "smita förbi" folk sidledes då du är bredare så än framifrån.
- Det känns som om man har sprungit en mil när man går upp för en trapp.
- När man rullar runt för att komma upp från soffan.
- När din sambo måste hjälpa dig ta av dig mina jeans.
- När man är rädd att kissa på sig när man nyser/hostar.
- Man tappar något på golvet och låter det ligga för att processen med att plocka upp det är för omständlig.
- När man hellre går barfota än att ta på sig strumpor.
- När man inte orkar sminka sig eller fixa håret för att armarna somnar efter bara några sekunder över huvudhöjd.
- När man behöver hjälp för att komma upp ur sängen eller soffan.
- När det enda man orkar plocka upp från golvet är en godis som ramlat ner.
- När man måste kissa igen så fort man rest sig och trott att man var färdig. 
- När man letar efter alla andra möjligheter än att behöva använda trappan.
- När de högklackade skorna blir stående bakom de förnuftiga "kärrningskorna".
- När godisskålen får prioritet före middagen.
- När middagen blir offrad för att få sova lite längre på soffan.
- När allt blir tungt.
- När man flåsar och flämtar som en valross efter att ha fått upp dragkedjan på skorna och måste sätta sig ner efter för att få blod i huvudet och få bort den lila färgen från ansiket.
- När man inte längre orkar stå i duschen utan måste sätta sig ner.
- När man sitter på golvet i duschen och inte förstår hur man ska komma upp igen.
- När ingen annan än du får tillgång till soffan längre.
- När det känns som om bebisen försöker trycka ut slemproppen och gräva sig ut varje gång du lägger dig ner.
- När man planerar en utflykt utanför hemmet utifrån vart det finns toaletter.
- När anklarna får storlek av en överarm efter två timmar på bion.
- När du lägger på dig 2 kg vatten efter en vecka och säger ja, ja..
- När du gråter för något nytt du aldrig gråtit för innan.
- När du börjar gråta för att du inte får på dig skorna själv och sedan nästan skrattar ihjäl dig för att du faktiskt sitter och gråter.
- När du ställer dig med benen en meter från varann för att förbereda dig på att böja dig ner.
- Allt är väldigt irriterande...
- När du längre inte kan ligga nära med ansikte mot ansikte med din partner för att magen är ivägen.
- När BH storleken börjar närma sig slutet av alfabetet.
- När ett ärende om dagen är det ändå du hinner pga graviditeten.
- När din partner faktiskt måste hålla med om att du inte har något att ha på dig.
- När du har märken på magen för att du inte lyckas låsa dörren utan att träffa magen.
- När du hellre sitter i bilen än att gå in och handla för att det är för mycket besvär att ta sig ut och in.
- När du helst vill gå i mjukisbyxor än andra byxor.


Haha, får se hur listan ser ut om någon vecka ^^


BIKINI

2011-04-18 06:31:00 Inspiration
» Kommentarer(0) «


 
 
 

WE ♥ IT


EMMA ♥

2011-04-17 22:30:02 Kärlek
» Kommentarer(0) «


♥ jag älskar dig! och jag finns alltid! glöm aldrig det...




Alltid du & jag ♥

SÖNDAG

2011-04-17 19:30:40 Vardag
» Kommentarer(0) «


Vilket jäkla väder vi har haft här i Sundsvall i helgen, helt underbart! Tänkt vad lite värme och sol kan göra! :)
Vad har ni haft för er? Jag och H har varit på Alnö hela helgen och ätit god mat och varit ute och bara njutit!
Myst en hel del med Lova också hann vi med.

Imorgon är det jobb som gäller igen, men eftersom der är påsk så jobbar jag endast till onsdag, och är sedan ledig tors-mån :) skönt!

Nu ska jag och H äta/fika lite och kolla på ett avsnitt av Vampire Diaries!

PLOCKMIDDAG & JORDGUBBAR M. GRÄDDE

2011-04-17 16:48:43 Foto
» Kommentarer(3) «


 

 

 

 

Plockmat och supergoda stora gubbar med grädde!

När det gäller plockmaten så var oliverna, räkorna, avokadon, västerostpajen & melonen mina favoriter :)


SOLEN

2011-04-17 13:55:23 Vardag
» Kommentarer(1) «


Solen & Familjen går före just nu, jag är tillbaka ikväll med härliga bilder och ett glatt humör! ♥ håll ut kära ni och gör som jag NJUT AV SOLEN!!! :)

FIXA SKÖTBORD

2011-04-16 11:27:00 Vardag
» Kommentarer(0) «


Underbara lördag, men ett underbart väder! Kan det bli bättre?! Jag och H ska idag bygga oss ett skötbord som vi kan ha på tvättmaskinen, mycket billigare än att köpa ett färdigt och precis som vi vill ha det! ♥

Så om ni inte ser mig så mycket idag är det för att vi är ute och bygger & självklart njuter av solen!
Men något inlägg ska jag allt hinna med ;)

NY ROSA & VÅRIG DESIG!

2011-04-15 17:33:31 Bloggdesign
» Kommentarer(1) «


tryck F5 ni som inte ser den, Vad tycks? Lite mer pill med tex länkar ska fixas men det tar jag en annan dag!

© LINNÈA AMANDA WIKMAN, 2011

Jag gillar den!


FREDAG & ÄNTLIGEN HELG!

2011-04-15 17:05:00 Vardag
» Kommentarer(0) «


Underbara soliga fredag! Helg dessutom ♥

Oklart ännu vad som händer ikväll men en massa mys med min kärlek blir det iaf!

Lillan vaknade precis till i magen, så även hon verkar gilla att det är helg!  :)

 

Återkommer senare!


V.34

2011-04-15 07:14:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(1) «


Bebisen:

Din bebis längd är denna veckan ungefär 46 cm totalt. Den väger nu omkring 2.2 – 2.4 kg.

Håret fortsätter att växa sig längre och tjockare. Bebisens hårfärg kommer troligen att förändras efter förlossningen, så om den är blond finns det en chans att det mörknar senare eller vice versa.

Det mesta av lanugohåret trillar av vid den här perioden, men vernixproduktionen ökar. Bebisen tar kalcium från dig för att kunna bilda skelett så därför är det viktigt att du för i dig mycket kalcium, antingen genom att dricka mjölk och/eller genom kosttillskott.

Om du skulle föda bebisen nu skulle den klara sig bra utanför livmodern, den största skillnaden mot ett fullgånget barn är lungornas mognad. även om lungorna i vecka 34 inte är helt färdigutvecklade så är chanserna goda att bebisen skulle klara sig utan intensivvård.

Bebisen flyter inte längre omkring utan vilar på livmodern.

 

Mamman:

Under slutet av graviditeten är det vanligt att värkarna ändrar sig en aning, ibland kan det kännas som om lungorna trycks uppåt och man får svårt att andas för en stund. Det kan vara svårt att skilja förvärkarna från riktiga värkar. De kan komma tätt och upplevas som intensiva, ett sätt att särskilja dem är att ta ett varmt bad, det får förvärkar att avta medan riktiga värkar fortsätter.
Många börjar fundera allt mer på förlossningen. Det är vanligt att man är orolig för att något ska hända. Du kan vara orolig för att du har mått ”för bra” och tänka att ”det får inte vara så här lätt”. Eller så tänker du motsatsen, ”allt har varit så jobbigt, det kanske inte är meningen att jag ska få vara glad”. Det är vanligt och helt normalt. Även som partner kan man ha många funderingar. Det är svårt att förbereda sig på att vara ett bra stöd när man inte vet vad som väntar. En del blivande pappor eller partners kan uppleva tanken på förlossningen som skrämmande.

 

Hur mår jag:

Precis som det står här ovanför så tänker jag mycket på förlossningen, jag känner mig taggad och lugn inför den. Men oron att det ska hända något då är väldigt stor.

Förvärkarna fortsätter men foglossningen har varit lite bättre denna vecka. Annars mår jag bra, lite mer trött än en ”vanlig icke gravid Linnéa” men jag tycker ändå att vardagen flyter på bra. Kroppen känns fortfarande pigg och jag har ännu inte påverkats så mycket av varken magen eller viktuppgången. Kanske just för att det ännu i princip bara är magen som har blivit större.

Både jag och Henrik är troligt spända och förväntansfulla på att bli föräldrar, vi längtar enormt mycket och Lillan får gärna titta ut lite tidigare

WHITE AMAZING LOVE

2011-04-15 06:47:00 Skor & Kläder
» Kommentarer(1) «



LOVE

2011-04-15 06:28:00 Foto
» Kommentarer(2) «


 

 


© LINNÈA WIKMAN 2011


MIDDAG, FILM & BULLE

2011-04-14 19:44:56 Vardag
» Kommentarer(0) «


Jag och H ska strax äta, ikväll blir det kött, sallad och grillad majs ♥ grymt gott!

efter maten blir det film, bullar och massa mys - kan inte bli fel helt enkelt!

vad gör ni ikväll?

BAKELSEN

2011-04-14 07:15:00 Shopping & Presenter | Lo
» Kommentarer(2) «





Visst är det sjukt söt och fin! Mamma & Pappas lilla tjej kommer vara så vacker i denna! Storlek 50 köpte jag faktiskt, är dålig annars på att köpa den storleken men eftersom det kommer vara midsommar samma månad som Lillan kommer (förmodligen) så behövs det ju iaf en fin klänning :)


PINK LOVELY THINGS

2011-04-14 06:40:00 Inspiration
» Kommentarer(0) «


 
 
 

WE ♥ IT


BIRSTA & FÖRVÄRKER = INGEN HÖJDARE

2011-04-13 20:42:44 Vardag
» Kommentarer(1) «


Tog med min små gryn på Birsta eftersom Fredrik skulle kolla på några leksaker. Dock fick jag grymt långa och kraftiga förvärkar (värst hittills..), rätt jobbigt och det blev att åka hem ganska snabbt, hann dock med en glass och en ny fin klänning till Lillan! Visar imorgon!

Nu ska jag och mitt hjärta försöka att få i oss lite mat, kan verkligen behövas då vi båda håller på att hungra ihjäl!


50 DAGAR ♥

2011-04-13 06:58:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(4) «



RED RIDING HOOD

2011-04-13 06:40:00 Vardag
» Kommentarer(4) «







Vill sååååå gärna se denna film! :) Någon fler?


NAMNFÖRSLAG

2011-04-13 06:13:00 Namn
» Kommentarer(6) «





Dessa har kommit in:

Alissa, Cornelia, Elenore, Fanny, Heidi, Vanessa, Melissa, Kiara, Melody, Kayla, Believe, Lava, Malva/Malwa, Blenda, Savanna, Nathalie, Annabel, Medea, Serafina, Jolie, Astrid


och även några pojknamn:

Vidar, Leon, Elis, Tibbe, Emilio, Arwid, Isac


FRÅN GINA TRICOT

2011-04-12 20:48:43 Vardag
» Kommentarer(5) «


 

Denna underbaring vill jag ha i min garderob, undra om den finns i butik ännu? får ta en sväng föbi och kolla!

Ska ta och påbörja en ny design, så om det är lite dött här resten av kvällen så vet ni varför.. men man vet aldrig, ibland ploppar det upp ett inlägg ändå ^^

 

Ser också att det har kommit lite nya läsare, VÄLKOMMNA! Jätteroligt, hoppas ni gillar min blogg och att ni stannar! Ni får jättegärna skriva en liten rad om er själva! ♥


VECKANS BLOGG!

2011-04-12 09:34:00 Vardag
» Kommentarer(1) «


Ohh vilken glad överraskning! Jag blev veckans blogg hos Sidecut Blondie - 20 år och väntar tvillingar




Tack söta Emma!


MVC - BESÖK V.33

2011-04-12 09:25:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(2) «


Kontroll vecka 33:

Hjärtslag bebis: 138 slag/minut

SF-mått: 31 cm

Blodtryck: 102/75

Blodvärde: -

Glukos: -

Vikt: 67,5 kg (startvikt 58kg)

Allt såg bra ut, både jag och bebis var lugna idag som ni ser.
Tätt nu, om två veckor är det dags för en ny koll. Vi har också blivit inbjudna till Föräldragrupp som startar nästa vecka. Tiden går lagom fort men gud vad vi längtar nu, helt sjukt ...vill ju ha våran lilla Bebis nu! :) Tur att vi har lite att pilla med så vi inte blir helt rastlösa! ♥


BEBISLISTAN - UPPDATERAD

2011-04-12 07:18:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(1) «


Åka vagn:
(x) Vagn

(x) Täcke
(x) Kudde
(x) Filt
( ) Åkpåse 
( ) Plastad frotté
( ) Vagnleksak/Mobil
( ) Reflex 

(x) Regnskydd

(x) Myggnät

Åka bil:
(x) Babyskydd

Sova gott:
(x) Spjälsäng/Vagga
(x) Spjälskydd
(x) Madrass
(x) Täcke
(x) Kudde
(x) Lakan
( ) Plastad frotté
(x) Påslakanset – har två
(x) Leksaksmobil/speldosa
(x) Gosedjur – har en

Sköta om:
( ) Skötbord – byggas i helgen
( ) Skötbädd/skötskydd 
( ) Våtservetter
( ) Tvättlappar
( ) Blöjor
(x) Skötväska
(x) Leksak till skötbordet
(x) Blöjhink –



Äta mat:
( ) Amnings-BH
( ) Bröstpump
( ) Nappflaska

( ) Flaskborste
( ) Modersmjölksersättning
( ) Amnings kupor
( ) Haklappar
( ) Dreggelhaklappar

Bada:
(x) Badbalja – H’s gamla
(x) Tvättlappar av frotté
(x) Babyolja
(x) Badhandduk med huva

Kläder stlk 50/52
(x) Body – några, behöver dock fler
( ) Dress
(x) Mjukisbyxor – har två
(x) Mössa – två stycken
( ) Pyjamas


Kläder stlk 56:
(x) Bodys – har två

(x) Strumpor – några
( ) Strumpbyxor
(x) Pyjamasar – har tre
(x) Byxor – har ett par

( ) Klänningar
(x) Mössor – har en
(x) Overall – har två
( ) Tossor

(x) Veulordress – har en

(x) Sparkdräkt – har två


Kläder stlk 62:

( ) Bodys
( ) Pyjamasar
(x) Velourbyxor – hängselbyxa, har en
( ) Mjukisdress
(x) Klänningar – har en

( ) Strumpbyxor
( ) Overall
( ) Tossor

(x) Strumpor – några

Mini-Apotek:
( ) Kräm mot röd bebisrumpa
( ) Näsdroppar för spädbarn
( ) Panodil, stolpiller för spädbarn
( ) Febertermometer
( ) Kräm mot torr hud
( ) Idomin
( ) Barnolja
( ) Xylocain 

Övrigt:
(x) Filtar – Polarn & Pyret + Nalle Phu
( ) Amningskudde
( ) Bärsele
( ) Babysitter
( ) Snuttefilt x 3 exemplar
(x) Nalle/gosedjur - Barbaskön
(x) Nappar – två stycken
( ) Napphållare
(x) Bitring
(x) Fårskinnspläd – min från bebistiden
(x) Förvaringsmöbel till bebiskläder

BB-väskan (att ta med till BB):
Prickas av när prylen är nerlagd:
( ) Rymlig och praktiskt väska
( ) Kamera
( ) MVC-journal
( ) Födelseplan
( ) ID-Kort
( ) Kläder till nyfödd + ombyte
( ) Bebisfilt
( ) Tofflor
( ) Bekväma kläder till mamman
( ) Hårsnoddar
( ) Pengar
( ) Hygienartiklar
( ) Mjukt toapapper
( ) Hårborste
( ) Bilbarnstolen för hemfärd
( ) Mobil + laddare
( ) Sköna strumpor
( ) Läppcerat
( ) Småpengar till parkering
( ) Amnings-BH
( ) Amningströja
( ) Ev. Mat


Annat vi ska handla är: Sänghimmel, sänglampa, mer kläder, lite bebis inredning så att det bli mysigt mm.


PURPLE

2011-04-12 07:13:00 Inspiration
» Kommentarer(0) «


 
 
 

WE ♥ IT


KVÄLLENS VILL HA!

2011-04-11 22:57:01 Make-Up
» Kommentarer(0) «



SLITEN

2011-04-11 22:47:05 Vardag
» Kommentarer(0) «


Hungrig som vanligt och trött... Vi har iaf köpt oss en tvättmaskin idag, känns bra! hoppas vi kan provtvätta imorgon!
Ska alldelens strax gå och lägga mig, är helt död i kroppen.

Imorgon ska vi till MVC igen på koll och jag hoppas såklart att allt ser bra ut.
Vi hörs imorgon♥

VUXENPOÄNG?!

2011-04-11 17:08:00 Vardag
» Kommentarer(0) «


Påväg och ska byta till sommardäck :) Nice! och sedan åka och köpa oss en tvättmaskin, LIKE IT! Lite vuxenpoäng borde det ge iaf va?!

Hörs lite senare!


WANTED!!!

2011-04-11 07:31:00 Skor & Kläder
» Kommentarer(2) «




Ohh, så troligt vackra! Dessa tre vill jag verkligen ha, och jag hoppas jag hinner med att köpa någon av dem!

 


NEWBIE I'M IN LOVE

2011-04-11 07:22:00 Shopping & Presenter | Lo
» Kommentarer(0) «






Kappahls underbara babyserie Newbie är ju helt otroligt fin, jag hoppas dessa nya fina vårplagg snart kommer in i butik! Båda dessa byxor kommer finnas i Lillans garderob + de fina klänningarna som jag visade förra veckan ♥


29:E BILDEN - DEN NYASTE BILDEN PÅ DIG SJÄLV

2011-04-11 07:01:00 Foto
» Kommentarer(3) «





Jag & min älskade mage!


THESE DREAMS ARE FOREVER

2011-04-11 06:41:00 Inspiration
» Kommentarer(0) «


 
 
 

WE ♥ IT


THE ARK

2011-04-10 20:36:29 Vardag
» Kommentarer(0) «


THE ARK! BÄSTA NÅGONSIN!

finns inte ord, så jävla bra var dem! ♥


MINA FAVORITER

2011-04-10 20:19:29 Hår & Skönhet
» Kommentarer(0) «


 

Dagen har varit mysig och slapp, vi har mest vilat, fikat men också kollat på en tvättmaskin och på ett skötbord.

Imorgon ska vi nämnligen köpa oss en tvättmaskin och det känns verkligen kanonbra! :D Så ikväll ska vi fixa lite i badrummet!


LOVE YOU

2011-04-09 16:00:23 Lo i magen ♥
» Kommentarer(6) «



GRATTIS KRISTEN STEWART

2011-04-09 14:21:00 Kristen Stewart
» Kommentarer(0) «


 

WE ♥ IT

 

Idag fyller ingen mindre än Kristen Stewart 21 år, Jättegrattis! :D


TWILIGHTSAGA: DEN OFFICIELLA ILLUSTRERADE GUIDEN

2011-04-09 13:15:42 The Twilight Saga
» Kommentarer(0) «


Den 12 April, alltså nu på tisdag så kommer äntligen boken “Twilightsagan: den officiella illustrerade guiden” :) Otroligt spännande!

 

 

Här är två bilder ifrån boken, Bella som vampyr & Bella i sin bröllopsklänning.. SÅ SPÄNNANDE! Bilderna kommer ifrån Entertainment Weekly :)


URSÄKTA FRÅNVARON

2011-04-09 13:08:41 Vardag
» Kommentarer(0) «


Men jag har haft annat för mig och vilat lite från bloggen! Har massor av roligt att se framemot, ikväll ska jag och mitt hjärta på The Ark som har deras sista spelning här i Sundsvall! Vi ska också ha sällskap av underbara vänner, och äta gott med dem ♥

Jag ska börja börja göra mig klar inför kvällen och förhoppningsvis hittar jag något att ha på mig. En bild på magen kommer upp lite senare! Som sagt, mer update sen! Hörs så länge!

V.33

2011-04-08 17:08:46 Lo i magen ♥
» Kommentarer(1) «


Bebisen:
I vecka 33 är medelkroppslängden 45 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 2200 gr. Huvudets omkrets är ca 31 cm.  Finger- och tånaglarna är helt utvuxna. Nu är fostret så stort att det vanligen inte har plats att vända sig självt. Barnet ser ut som ett litet nyfött spädbarn.


Barnet kan nu skilja på ljus och mörker och pupillerna kan vidga och dra ihop sig. Precis som en nyfödd bebis sover barnet mestadels av tiden. Barnets lungor är nästan helt färdigutvecklade och deras alveoler är täckta med surfactant som ska hjälpa barnet att andas när det är fött. Det samlar på sig fett som värmer och skyddar och barnet ökar en hel del i vikt under graviditetens sista veckor. Nu ligger det oftast i rätt ställning inför födseln, det vill säga med huvudet nedåt.


Huvudhåret blir tjockare och lanugohåret på kroppen försvinner allt mer. Ögonbryn och -fransar blir längre.


Mamman:
Är detta ditt första barn, så kanske barnet nu lägger sig tillrätta med huvudet nedåt inför förlossningen. För omföderskor kan det ibland dröja ytterligare några veckor. När barnet väl lagt sig tillrätta så brukar det bli lättare att andas och har du haft magbesvär bör även det lätta nu. Däremot ökar trycket nedåt och symtom som stickande känslor i bäckenet kan uppträda.


Att ligga på rygg är inte så bra eftersom den tunga magen trycker på en ven som på svenska heter nedre hålvenen. På grund av detta kan inte det blod som har varit ute i kroppens nedre del återvända till hjärtat för att pumpas ut igen, och man får för lite blod att pumpa både till sig själv och moderkakan, vilket kan medföra att du blir yr och mår illa. Bäst är oftast att ligga på sidan.


Du kan känna små rytmiska ryckningar i livmodern. Det beror på att barnet hickar. Det sväljer fostervatten, kissar och tränar därmed matsmältningen. Ladda med kolhydrater inför förlossningen. Mycket grönsaker är också bra och ett par frukter om dan.

Hur mår jag:
Trots förvärkar och foglossning så mår jag bra. Tycker om min mage och lilla pyret, men längtar enormt efter att få se det lilla miraklet! Ser framemot att börja i en föräldragrupp och våren!
Kan inte säga så mycket mer, allt är verkligen bra! :)

ELINS NYA DESIGN..

2011-04-08 08:17:24 Bloggdesign
» Kommentarer(1) «


Fina Elin ville ha en ny design, önskemålen var att bloggen skulle vara mysig i färgerna blått/vitt & grått.

Hoppas du gillar den Elin :) Här kan ni besöka Elin's blogg som handlar om allt från vardag till inredning och skönhet!


I MITT BADRUM

2011-04-07 07:15:00 Hår & Skönhet
» Kommentarer(2) «





Dessa ska jag testa på mitt hår, jag hoppas det är bra! Har verkligen inte råd att köpa ett nytt schampo hos frissan, vill ju hellre köpa fina saker till Lillan ♥


GRATTIS ELIN & OLLE

2011-04-07 07:10:00 Vardag
» Kommentarer(1) «


Ett stort Grattis till Elin & Olle som inatt fick en liten prinsessa ♥ Lilla Svea föddes 04.23 och var 53cm lång och vägde 4186, helt underbart och jag önskar er all lycka!

Här kan ni gratta Elin & Olle själva!




INSPIRE

2011-04-07 06:14:00 Inspiration
» Kommentarer(0) «


 
 
 

WE ♥ IT


FIX & LITE NYTT

2011-04-06 22:06:43 Vardag
» Kommentarer(0) «


Min fina vän Lina har varit här hela kvällen, hon har hjälpt mig med en lite förändring.. Kan ni gissa vad? :) Annars om ni inte kan eller vill så avslöjar jag det imorgon!

Iaf så är det dags för lite kvällsfika och sedan sova! Är dödstrött idag!
Imorgon ska jag också påbörja en ny design till bloggen min, jaa jag vet - Jag tröttnar snabbt ibland. Men jag vill ha en lite mer rosa, vårig och flickbebis blogg!

Sov gott med er ♥

TODAY'S MAMI & BEBI

2011-04-06 06:45:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(2) «





WANT NEW JEANS

2011-04-06 06:36:00 Inspiration
» Kommentarer(1) «


 
 
 

WE ♥ IT

Längtar efter att kunna ha vanliga jeans igen, eller iaf efter utbudet av snygga jeans! Finns ju ungefär 3 par snygga mamajeans i Sundsvall... Jag längtar också efter att kunna ha shorts och chinos igen! :)


Men mest av allt så längtar jag efter Bebis! ♥


TIERD

2011-04-05 21:36:47 Vardag
» Kommentarer(1) «


Ibland blir jag bara så otroligt slut i kroppen, som om allt slutatde fungera.. oftast får jag hjärtklappning också vilket verkligen får mig att känna mig dödssjuk.. Löjligt men ändå jobbigt. Förstår att det har med Lillan i magen att göra så det gör inget. Men iaf så har jag varit så i kroppen hela kvällen, så nu ger jag upp. Designjobbet får vänta och bloggen får vila. Jag ska om en stund lägga mig och sova, men först ska min fina H ge mig en välbehövlig ryggmassage ska bli otroligt skönt och H är verkligen helt underbar.

Hoppas ni alla mår bra där ute, vi hörs imorgon

- - - - - - - - - - - - -

och för er som undrar hur våran fina kanin Pancakes ser ut så kan ni gå in här.. dock är han större nu men lika underbart söt!

PANCAKES.

2011-04-05 17:15:00 Vardag
» Kommentarer(1) «


Hem och fika lite, sedan köpa kaninmat och hämta våran lilla Sötnos Pancakes! :) Träffa mina fina fina underbara syskon ska vi också göra! ♥

Kvällen kommer också bestå av designjobb och mys!

Återkommer senare, puss


ISLE ESME

2011-04-05 07:28:00 The Twilight Saga
» Kommentarer(0) «


Inte mycket alls på nyhetsfronten vad gäller The Twilight Saga - Breaking Dawn, så trist!
Men i en intervju med USA Today pratar författarinnan Stephenie Meyer om hur Kristen galant klarar av rollen som Bella efter omvandligen. Så roligt att läsa! :)


Meyer about Kristen Stewart:


She’s created a new character. I was really impressed,” says Meyer. “I’ve only really seen her as (the human) Bella so to have her step up and change it in the right way — she didn’t have to talk to me. She knew. She knows the character so well now. She has really good instincts and, she looks amazing.


Källa1 & Källa2





Underbar bild, gjord av fantastiska Blueabyss ♥


TOKSTOLLE

2011-04-05 07:07:00 Inspiration
» Kommentarer(1) «






WE ♥ IT

Gud vad Lillan gjorde oss oroliga igår, hon som ALLTID toksparkar så fort det kommer musik låg helt stilla och rörde sig inte alls! inte ens då jag bökade om på magen så hände det något! Och efter en bra stund tog vi fram vårat Angelsound och lyssnade, och jovisst var det helt normalt! :P och ca 15 minuter senare drog våran lilla igång med massor av rörelser och sparkar!

Haha och självklart vet jag att vi blev onödigt oroliga! Men det går liksom inte att inte bli det! :P

Tokstollen i magen ♥  Busa inte med oss sådär igen! ^^

 


NU SKA JAG BJUDA MIN ÄLSKADE SAMBO PÅ ....

2011-04-05 07:00:00 Vardag
» Kommentarer(0) «






MATLAGNING

2011-04-04 19:58:53 Vardag
» Kommentarer(0) «


Ikväll bjuder min sambo på Potatisgratäng och Lövbiff! Gott! Och jag bjuder på Hallonsmulpaj! ♥
Till efterrätten blir det nog också en hel del mys och kanske en film! Hörs senare mina vänner!

NEWBIE LOVE!

2011-04-04 17:12:00 Shopping & Presenter | Lo
» Kommentarer(3) «





Helt underbara små klänningar till Lillan, jag ska in efter jobbet och kolla om de finns! ♥


LÅNGKLÄNNING

2011-04-04 07:45:00 Skor & Kläder
» Kommentarer(1) «





Sååå vackra och denna sommar kommer jag leva i långklänningar.. eller iaf försöka! :) Har inte känt mig bekväm i det förrut men jag tycker det är så fint och att det passar så bra på mammor! ^^

Love it! ;)


CONVERSE TILL MAMA

2011-04-04 07:16:00 Skor & Kläder
» Kommentarer(1) «




Mina nya fina helvita Converse ♥ Älskar dem! Kommer invigas så fort Sundsvall och vädret tillåter det!
 Hoppas att det är mycket snart!


MIRANDA.KERR

2011-04-04 06:55:00 Inspiration
» Kommentarer(0) «




WE ♥ IT


SUCKER FÖR ROSOR

2011-04-04 06:40:00 Inspiration
» Kommentarer(1) «


 

 
 

WE ♥ IT

Rosor är verkligen det vackraste som finns, tycker ni inte? Har blivit en sådan sucker för rosor! Galet, snyggt och helt underbart! Vill tapetsera hela lägenheten med rosor!

 


HEMMA!

2011-04-03 20:28:48 Vardag
» Kommentarer(0) «


Nu är jag och Henrik hemma i sundsvall igen, våran mini semester har varit hur bra som helst! ♥
Nu tänkte jag lägga in lite bilder på lite av shoppingen! Vänta en stund bara sötisar!

KUNGENS KURVA & BARKABY OUTLET

2011-04-03 10:55:45 Vardag
» Kommentarer(1) «


Jaa idag är det dags för hemfärd, helgen/minisemestern har varit kanonbra! :) Innan vi åker upp mot sundsvall så ska vi åka till Barkaby Oulet & Kungens Kurva för sista shoppingen!

Hörs och ses senare!

BILDER KOMMER :)

MAGEN V.32

2011-04-02 22:55:10 Lo i magen ♥
» Kommentarer(6) «


 

Mamma och Pappa älskar dig så mycket Lillan ♥


HELT SLUT...

2011-04-02 17:42:26 Vardag
» Kommentarer(0) «


Haha, faan jag är verkligen helt slut i kroppen! jäkla skit! :P kom tillbaka till hotellrummet för en stund sen.. nu blir det lugna puckar ett bra tag och senare middag på våran favoritresturang här i Stockholm :) Lite shopping har det blivit, dock inte alls så mycket som jag hade velat :S finns inget nästan som jag kan köpa till mig själv.. vill ju inte köpa en massa mammakläder och efter förlossningen vet man ju aldrig hur man ser ut. Men ni kommer iaf få se vad som har handlats! Har heller inte hittat någon grym barnbutik.. får om vi gör det imorgon!

Nu: Bulle & Festis ^^ och massa mys! Hörs, LOVE!

LINDA HALLBERG

2011-04-02 13:00:00 Make-Up
» Kommentarer(1) «


 

Bilderna lånade av Linda Hallberg, min stora inspirationskälla när det gäller make-up!

Besök hennes blogg vettja om du vill ha lite inspiration!


MOT SHOPPINGEN IGEN!

2011-04-02 10:51:59 Vardag
» Kommentarer(0) «


Efter en härlig sömn, den bästa hotellfrukosten och en skön dusch ska vi nu bege oss in mot city för en stor shopping dag! igår kollade vi runt lite för att se vad vi ville ha med oss hem och idag ska det handlas! Gillas!

Hoppas ni har en bra lördag! Återkommer senare ikväll! ♥


LOVE THE INSPIRATION

2011-04-02 09:56:15 Inspiration
» Kommentarer(0) «





WE ♥ IT

MYS

2011-04-01 19:45:47 Vardag
» Kommentarer(0) «


Sitter på hotellrummet efter en lång dag på stan, senare ska vi nog åka till Heroncity för mer shopping, så av mig ser ni inte mycket idag! ^^ får se om vi hörs senare, annars blir det bättre update imorgon! ♥

V.32

2011-04-01 13:08:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(0) «


Bebisen:
I vecka 32 är medelkroppslängden 44 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är ca 2000 gr, alltså 2 kg.


Skulle det födas nu kan det klara sig i kuvös. Kuvös behövs bland annat för att underhudsfettet ännu inte är utvecklat. Nu fungerar barnets fem sinnen. Alla inre organ fortsätter att mogna, tånaglarna är färdiga och huvudhåret fortsätter att växa. Barnet sover ca 90-95% av tiden - men under de vakna perioderna tränar den på att öppna och stänga sina ögon. Andningslektioner pågår hela tiden för att stärka lungorna och få dem att mogna. Relativt ny forskning visar att andningsövningarna även stimulerar lungorna att tillverka ett ytaktivt medel, som behövs för att lungorna skall utvecklas på rätt sätt.

Fostret reagerar på ljuset som kommer igenom livmoderväggen. Ibland sträcker det sig efter ljuset eller följer det med ögonen. Nu är det vanligt att fostret hickar och mamman kan ofta känna det. Hickan är inget problem, tvärtom eftersom det hjälper babyn att träna på sin andning. När barnet hickar drar diafragman ihop sig och det ökar också lungkapaciteten.

De sparkar du känt tidigare är nu mer som knuffar eftersom barnet börjar bli för stort för att röra sig fritt i fostervätskan.


Mamman:
Din barnmorska gör vid varje undersökning en bedömning av barnets tillväxttakt och lyssnar på dess hjärta. På vissa håll görs en ultraljudsundersökning den här veckan. Du ökar nu i vikt, snabbare än i något annat skede av graviditeten. Kanske förvånas du över hur stor din mage kan bli. Snart har livmodern intagit det högsta läget som den kommer att ha, ungefär 12cm ovanför din navel.

Om du hastigt svullnar och samtidigt ökar snabbt i vikt kan det vara ett tecken på havandeskapsförgiftning. Det är allvarligt och orsakar högt blodtryck. Om du misstänker att du har drabbats av havandeskapsförgiftning måste du kontakta din barnmorska omgående. Havandeskapsförgiftning kan leda till försämrad tillväxt hos fostret. I sällsynta fall kan det vara livshotande.

Eftersom kroppen förbereder sig inför förlossningen kan du känna förvärkar. De påminner om mensvärk.


Hur mår jag:

Bara bra, lite viktuppgång och lite extra vatten i kroppen men annars bra. Har också börjar känna av lite förvärkar men det är helt okej. Lillan bökar runt för fullt som vanligt och det är så mysigt. Och allt är väldigt bra helt enkelt! Längtar såklart efter Maj och Juni nu så vi får träffa våran lilla dotter ♥


STOCKHOLM HERE WE COME

2011-04-01 11:03:20 Vardag
» Kommentarer(0) «


Strax ska vi bege oss mot huvudstaden. Igår vart det en massa mys här i Nyköping :) mycket trevligt! ser framemot nästa gång vi får träffa Madde! Iaf så blir det säkert en hel del shopping idag, både till mig, Henrik & Lillan i magen.. ska bli så kul med lite nytt och roligt och annat utbud (än ad vi har i sundsvall)! Bloggen tar jag hand om ikväll då vi inte kommer ha tid att sitta still! ^^ hihi

Men ni får ha det så underbart idag, hoppas solen vill titta fram både hos er och hos oss! ♥