2 DAYS ♥

2011-05-31 15:48:28 Lo i magen ♥
» Kommentarer(2) «


Endast 2 dagar till Bf, tiden har verkligen sprungit iväg.. nu hoppas jag dagarna går fort för nu vill jag hålla i mitt lilla hjärta ♥ Max 18 dagar! Helt underbart! Kroppen går verkligen upp och ner, förvärkarna kommer och går och är inte speciellt regelbundna, men sammandragningarna har jag nästan hela tiden, sedan så trycker det otroligt mycket nedåt hela tiden. Aja, vi får se när det sker! ihi



WE ♥ IT

TRIST

2011-05-31 12:25:17 Vardag
» Kommentarer(2) «


Det suger att vara hemma, iaf själv :P iaf just nu.. haha! Blir inte mkt att skriva om här då jag mest bara vilar. Håller dock på med lite tavlor till nya lägenheten.. vi får se när de blir klara, och om jag visar upp dem! :)

Har fortfarande förvärkar lite då och då, och mycket sammandragningar.. :)


FRUKOST

2011-05-31 10:44:53 Mat & Bakning
» Kommentarer(1) «


 

Havregrynsgröt (både fiberhavregryn+vanligt), macka, banan, äpple och juice!

Fick dock inte i mig ens hälften :/ illamåendet vill inte försvinna. Har hunnit kolla på sista??!! avsnittet av One Tree Hill, hua känslosamt värre! Hoppas det kommer en till säsong, men det kändes inte som det tyvärr..

Det slutade iaf helt underbart! :D


HEMMA FRÅN JOBBET

2011-05-31 08:34:50 Vardag
» Kommentarer(2) «


Ingen bebis inatt, men idag blir jag hemma från jobbet. Mycket förvärkar och illamående hela natten så jag har väl sovit sådär.. SD har inte heller varit nådiga mot mig. Nu såhär på morgonen känns det lite mindre, vilket är trist såklart men det är inte mycket att göra. Jag ska istället passa på att vila och äta en rejäl frukost!

Hörs lite senare fina ni!

A TOUCH OF MEMORY

2011-05-30 07:37:00 Inspiration
» Kommentarer(0) «








WE ♥ IT


YOU CAN'T READ MY POKERFACE

2011-05-30 07:31:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(1) «


Fortsätt att gissa ni som inte har gjort det tidigare ^^ ju längre tiden går desto större chans att gissa rätt!





Annars då? Jo jag mår bra, sovit helt okej även om nätterna är rätt jobbiga. Har så grymt mkt SD och ofta förvärkar hela morgonen. så en aning trött är jag allt, men mår ändå grymt bra på något konstigt vis. tror visst jag har gått in i en energiperiod :P igår bakade vi bullar, jag tvättade 2 tvättar, och plockade en massa.. till och med Henke är tröttare än jag och tycker jag beter mig som en duracellkanin! :D haha

Lillan strejkade iaf rejält igår under bakningen, men det struntade jag i..jag ville ha mina bullar! :)

 


MORE THAN FRIENDS

2011-05-30 07:11:00 Inspiration
» Kommentarer(1) «


 
 
 



LUNCH IGÅR.

2011-05-30 06:53:00 Mat & Bakning
» Kommentarer(0) «




MUMS! :)


3 DAYS ♥

2011-05-30 06:42:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(0) «


Tre dagar till Bf.. hihi även om Lillan inte kommer då så känns det ju kanonbra att det för varje dag som går så kommer vi en dag närmare henne! :D

Igår var det morsdag och jag vill såhär i efterhand gratta alla fantastiska mammor som finns därute! Ni är alla grymma och jag vet att ni gör ett otroligt jobb! ♥

Sista jobbveckan nu, halvvecka dessutom :) Så jobb denna vecka måndag - onsdag, sedan är jag mammaledig! :) Känns lite konstigt att jag ska vara hemma ifrån jobbet i minst ett år, men såklart helt underbart! Nu behöver vi bara en bebis att ta hand om! hihi


140 BULLAR I UGNEN!

2011-05-29 21:09:57 Mat & Bakning
» Kommentarer(0) «


 

 

Japp, idag hade vi exakt 139 bullar i ugnen, och sedan Lillan såklart :)


BULLBAK & LUNCH

2011-05-29 13:57:46 Vardag
» Kommentarer(1) «


Nu ska det bakas bullar i stora mängder! Gott, jag älskar ju bullar! och så ska vi äta lunch, pastasallad med kyckling! Mums!

4 DAYS ♥

2011-05-29 11:25:13 Lo i magen ♥
» Kommentarer(1) «


♥ Inte ens en hand full ♥

Men Lillan kommer inte komma förren tidigast den 8 Juni, jag vet det.. jag känner det! men det är okej, jag känner så nu.. självklart vill vi träffa Lillan, men att gå och hoppas så fort jag får ett litet tecken gör det hela bara jobbigt. Istället ska vi nu njuta av den sista tiden med magen, mysmagen ♥ och passa på att göra lite saker som tex baka, packa lite, mysa och umgås:) Lillan är välkommen närsom helst men det är faktiskt max 3 veckor tills vi träffar henne och hon är värd att vänta på! hihi

Idag ska vi kika på lite möbler, utemöbler och nytt köksbord och stolar. Sedan tänkte jag baka bullar, med eller utan Henkes hjälp (helst med!).

Vi hörs sen! :D

LÖRDAG 28 MAJ 2011

2011-05-28 10:22:13 Vardag
» Kommentarer(0) «


Jaa, vårat första Bf datum.. hmn, här sitter vi utan bebis, med endast lite förvärkar & sammandragningar. Vi är less, vi vill ha våran Lilla nu ♥ Två nätter nu har jag sovit sämre, eftersom jag har haft väldigt ont i ryggslutet och förvärkar.. men så dör det bara av. Så jäkla trist, haha .. då får det hellre vara tokdött i kroppen och sedan köra igång när det är dags. Men såklart funkar det inte så.

igår hade jag iaf en supermysig kväll med Emma, vi köpte hem Kinamat och satt och myste och bara pratade hela kvällen lång :) tack hjärtat!

Och idag är det tomt på schemat, ska börja med att äta frukost och sedan får vi se vad det blir mer. Återkommer senare iaf!

SILVER

2011-05-27 13:49:33 Inspiration
» Kommentarer(0) «



TRÄNA

2011-05-27 07:33:00 Inspiration
» Kommentarer(0) «




WE ♥ IT

Nej, idag blir det ingen träning.. MEN när Lillan har kommit så ska jag allt sätta igång med träningen igen, jag längtar verkligen. En snygg rygg, en fast rumpa och en fin mage! Ja tack! Så Lillan, kom nu då.. mamma vill ju bli snygg igen! :D


EMMA & LINNÉA

2011-05-27 07:13:00 Vardag
» Kommentarer(0) «


Ikväll ska jag spendera min kväll med min finaste Emma ♥ Vi ska äta gomat, kolla på One Tree Hill och bara mysa! Ska bli underbart! Henke ska iväg med jobbet och laga mat, så det passar ju perfekt att ha en myskväll med min bästa! + att om Lillan bestämmer sig för att dyka upp ikväll (vilken inte kommer ske...) så har jag en trygg och bra vän som kan köra upp mig och ta hand om mig ♥ Det är guld värt!


BEBIS, LILLAN, PYRET

2011-05-27 06:45:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(4) «




Så här ser vi ut, en fin liten (STOR) mage och en trött och sliten Linnéa. Hua..
Ser ni förresten att håret är ganska mycket kortare? Otroligt skönt att få bort det slitna, det är också ljusare men det syns kanske inte lika väl...

Natten har varit hemsk, sovit som en kratta med toksammandragningar, förvärkar och grymt ont i magen!!? (vet inte om det sistnämnda också är förvärkar men ons som satan har jag haft).

Hur brukar ni ha? Förvärkarna är ju som mensvärk.. men sedan så har jag haft ont i hela magen :/ riktigt ont! Känner ni igen det? Mensvärken är ju mer i ryggslut och i nedre magen för mig i vanliga fall men nu blir jag ju osäker på om det är två olika smärtor jag har i magen.

 


V.40

2011-05-27 06:36:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(0) «


Bebisen:

I vecka 40 är medelkroppslängden i medeltal 51 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 3600 gr. Huvudets omkrets är ca 35 cm.

Nu är barnet fullt utvecklat och redo att komma ut vilken sekund som helst. Trots detta kan barnet stanna kvar i två veckor till innan det är dax för igångsättning. De flesta barn föds faktiskt på natten. Barnet kan väga allt mellan 2,5 och 4,5 kilo och vara mellan 46-55 centimeter långt. Nu är det väldigt trångt därinne och det kan göra ont när bebisen rör på sig i magen.

Idag föder vi allt större barn. Om barnet föds nu kan det hända att det bara har lite fosterfett kvar i hudvecken. Fosterfett produceras under graviditetens tredje trimester och skyddar barnets hud från fostervatten. Vissa barn föds med mycket hår på huvudet, andra är nästan flintskalliga.

 

Mamman:

Nu är du inne i den vecka då du förväntas föda, men i själva verket är det bara ca 5 procent av alla barn som föds på den beräknade nedkomstdagen. Du får räkna med plus/minus två veckor och de flesta föder efter det beräknade datumet.

Om du går in i vecka 41, fortsätter du dina kontroller hos MVC som vanligt och i vecka 42 görs en extra kontroll på sjukhus med ultraljud för att kontrollera att både mor och barn mår bra. Ibland kan det behövas hjälp med att sätta igång förlossningen, då sköts det på förlossningen/BB.

Din kropp är förberedd med en uppmjukad och delvis öppnad livmoderhals och snart kommer barnet att vara i dina armar. Så du är snart i mål! Men du känner dig säkert både trött, otymplig och lättirriterad. Försök att vila så mycket du bara kan, sov när du känner att du behöver, vare sig det är på natten eller på dagen. Huvudsaken är att du är så utvilad och avstressad du bara kan, det har du igen när förlossningen väl sätter igång. Håll ut!

Partner:
Under själva förlossningen är din viktigaste roll att vara där! Du ger henne vatten, torkar pannan. Du kan hålla henne, massera henne. Lyssna på vad hon och hennes kropp säger. Prata med henne och barnmorskan. Hjälp henne med kuddar eller att ändra ställning. Var lyhörd och se och bekräfta hennes smärta, även om hon säger att hon vill dö. Hon vill kanske inte att du ska röra henne. Peppa och uppmuntra. Pusha och stötta. Du klarar det!

 

Hur mår jag:

Jag är trött och uttråkad, jag har foglossning så in i bomben. Förvärkar och enorma sammandragningar. Ja jag är less nu, jag vill ha riktig smärta och en bebis. Jag är trött på att vara tjock, haha eller som Henke säger ”barbapappa”.

Jag vill kunna gå riktigt igen och sova som en normal människa.

Tyvärr känns en förlossning fortfarande långt borta :/

 

Men lite positiva tankar finns såklart också, jag vet ju att det är nära.. Max 22 dagar och om 12 dagar så blir det en hinnsvepning. Inför förlossningen känns allt än så länge bra, jag känner mig peppad och denna helg ska jag vila så det inte går att vila mer! Vi längtar, vi längtar efter att vi snart ska bli en riktig liten familj.. Jag, Henke och Bebis!


FYLL I MIN LISTA..

2011-05-27 06:06:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(8) «


Ja, vi är ju faktiskt några som fortfarande väntar på våran bebis.. så jag tänkte göra en liten kul grej i bloggen. En liten lista på när vi har Bf, hur vi mår och eventuella känningar inför Förlossningen.. hänger ni med? Fyll på ni med, en liten kommentar och varför inte lägga in det på eran egna blogg!? :)

Så här har ni mig:

Linnéa, Bf 2 Juni.
Förvärkar, sammandragningar, tryck nedåt. Bebis huvud fixerat. Mår fortfarande väldigt bra, alla känningar kommer och går. Vissa dagar/nätter inget alls och vissa hela tiden.

 

Kimmey, Bf 2 Juni

Värkar och mår bra.


Tea, Bf 19 Maj
Mår oförskämt bra. Har haft lite mer sammandragningar denna veckan än tidigare. Bebben är äntligen fixerad!


Saran
,
Bf 25 Maj
Har fått hinnsvepning och akupunktur pga. stor bebis! Har haft lite förvärkar, mår annars bra. Igångsättning 31maj om inget händer före det!


Jenny
, Bf 31 Maj
Mår väl bra förutom lite småkrämpor då o då. Haft/har sammandragningar o förvärkar till o från.


Victoria
, Bf 11 Juni

Mår bra, har börjat få lite sammandragningar och bäbis har varit fixerat ett par veckor nu.

 

Emma, Bf 15 sept
Känner av sammadragningar ofta och bäbisarna sparkar snart av revbenen. Ryggvärk som tusan, men annars mår jag toppen!


ICA MAXI

2011-05-26 21:03:17 Vardag
» Kommentarer(1) «


Haha, vilken kväll.. jag och henke skulle in och handla lite mat på ica maxi.. tror ni inte att jag drabbades av sammdragningar, förvärkar, sendrag och ett jäkla tryck nedåt! HAHA! ni skulle ha sätt mig.. såg fan inte klok ut när jag gick därinne och lite då och då flög runt med kroppen som en jäkla jojjo! Folk måste ha trott att jag var galen, och att jag skulle föda vilken sek som helst! Tur att jag inte var ensam och att jag och Henke bara kunde gå runt och skratta åt det! :D

Haha, roligt att det händer lite saker i kroppen iaf! Tyvärr har det avtagit nu.. så ja, två veckor är det ju lätt kvar tills Lillan kommer.. fan, jag börjar bli otålig! :p

7 DAYS ♥

2011-05-26 16:58:51 Vardag
» Kommentarer(2) «


En vecka, sju dagar.. ja om vi får träffa Lillan snart är ju en självklarhet.. men hur snart?! På lördag är det den 28 Maj, alltså vårat första Bf datum (beräknad på mensen).. spännande! :)

Är iaf hemma från jobbet nu, skönt. Är rätt trött idag så det blir en lugn kväll med lite mat, kanske en film och vila.
Återkommer senare!

BEBISLISTA

2011-05-26 08:30:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(1) «


Åka vagn:
(x) Vagn

(x) Täcke
(x) Kudde
(x) Filt
( ) Åkpåse 
(x) Plastad frotté
(x) Vagnleksak/Mobil
( ) Reflex 

(x) Regnskydd

(x) Myggnät

Åka bil:
(x) Babyskydd

Sova gott:
(x) Spjälsäng/Vagga
(x) Spjälskydd
(x) Madrass
(x) Täcke
(x) Kudde
(x) Lakan
(x) Plastad frotté
(x) Påslakanset – har två
(x) Leksaksmobil/speldosa
(x) Gosedjur – två

Sköta om:
(x) Skötbord
(x) Skötbädd/skötskydd 
( ) Våtservetter
( ) Tvättlappar
(x) Blöjor
(x) Skötväska
(x) Leksak till skötbordet
(x) Blöjhink



Äta mat:
( ) Amnings-BH
( ) Bröstpump
(x) Nappflaska

( ) Flaskborste
( ) Modersmjölksersättning
(x) Amnings kupor
( ) Haklappar
(x) Dreggelhaklappar – fyra tror jag vi har

Bada:
(x) Badbalja – H’s gamla
(x) Tvättlappar av frotté
(x) Babyolja
(x) Badhandduk med huva

Kläder stlk 50/52
(x) Body
( ) Dress
(x) Mjukisbyxor
(x) Mössa – två stycken
(x) Pyjamas


Kläder stlk 56:
(x) Bodys – har två

(x) Strumpor
( ) Strumpbyxor
(x) Pyjamasar – har tre
(x) Byxor

(x) Klänningar
(x) Mössor – har en
(x) Overall
( ) Tossor

(x) Veulordress – har en

(x) Sparkdräkt – har två


Kläder stlk 62:

(x) Bodys  
( ) Pyjamasar
(x) Velourbyxor – hängselbyxa, har en
( ) Mjukisdress
(x) Klänningar – har en

( ) Strumpbyxor
( ) Overall
( ) Tossor

(x) Strumpor – några

Mini-Apotek:
(x) Kräm mot röd bebisrumpa
( ) Näsdroppar för spädbarn
( ) Panodil, stolpiller för spädbarn
(x) Febertermometer
(x) Kräm mot torr hud
(x) Idomin
(x) Barnolja
( ) Xylocain 

Övrigt:
(x) Filtar – Polarn & Pyret + Nalle Phu
( ) Amningskudde
( ) Bärsele
( ) Babysitter
( ) Snuttefilt x 3 exemplar
(x) Nalle/gosedjur - Barbaskön
(x) Nappar – två stycken
(x) Napphållare
(x) Bitring
(x) Fårskinnspläd – min från bebistiden
(x) Förvaringsmöbel till bebiskläder

BB-väskan (att ta med till BB):
Prickas av när prylen är nerlagd:
(x) Rymlig och praktiskt väska
( ) Kamera
(x) MVC-journal
(x) Födelseplan
(x) ID-Kort
(x) Kläder till nyfödd + ombyte
(x) Bebisfilt
( ) Tofflor
( ) Bekväma kläder till mamman
( ) Hårsnoddar
( ) Pengar
( ) Hygienartiklar
( ) Mjukt toapapper
( ) Hårborste
(x) Bilbarnstolen för hemfärd
( ) Mobil + laddare
(x) Sköna strumpor
( ) Läppcerat
( ) Småpengar till parkering
( ) Amnings-BH
( ) Amningströja
( ) Ev. Mat

Det är nu klart, det som fattas är att packa ner det sista i BB-väskan. Och de saker som fattas de köper vi när Lillan har kommit. Vissa saker har vi också önskat oss :) Känns skönt att det mesta och viktigaste är klart!


MVC - BESÖK V.39

2011-05-26 08:24:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(0) «


Kontroll vecka 39:

Hjärtslag bebis: 136 slag/minut
SF-mått: 36 cm
Blodtryck: 118/73
Blodvärde: -
Glukos: -
Vikt: 71 kg (startvikt 58kg)


Allt såg bra ut, Bm trodde att jag inte skulle behöva gå över så mycket.. så det låter ju bra, dock kan det ju såklart vara fel men vi hoppas hon har rätt. Fick en ny tid den 8 Juni och då kommer det att göras en hinnsvepning och även det känns bra, ofta kommer förlossningen igång då så det kan ju hända att vi slipper gå till den 18 Juni. Annars så är det lite som vanligt, inatt har jag haft mycket men rätt svaga förvärkar. Magen är som en stenhård fotboll och det tyckte Bm var bra! Vikten är den samma och det känns ju skönt. Inga bristningar ännu heller (PEPPAR PEPPAR!) och Bm trodde nu att jag skulle klara mig så även där håller jag tummarna!

Vi längtar iaf enormt efter Lillan, såklart! Och nästa vecka har vi båda äntligen ledigt så dår är det bara att komma lillhjärtat. Jag kommer jobba till den 31 maj eller 1 Juni beroende på vad som blir bäst och Henke har semester från den 2 eller 3 :) Grymt skönt! ♥


WE HEART IT

2011-05-26 06:35:00 Vardag
» Kommentarer(0) «




WE ♥ IT

Om ni vill nu så kan ni följa mig på min WE ♥ IT sida:



INSPIRATION

2011-05-26 06:27:00 Inspiration
» Kommentarer(0) «


 
 
 

WE ♥ IT


STÄDA

2011-05-25 21:51:12 Vardag
» Kommentarer(1) «


Lite nytta har vi iaf gjort ikväll, satt in babyskyddet i bilen, fixat de sista med föräldrapenningen och städat lite. Ska städa lite till och sedan blir det någe kvällsfika och mys. sedan sova :)

jag har också packat ner lite fler saker i BB-väskan som jag ska ha med. Lillans är klar men inte min :P
Jag även idag ber jag om ursäkt för en halvtrist blogg men lite bilder, jag har verkligen haft så lite ork över.. men ska verkligen försöka bättra mig.

imorgonbitti ska vi till Bm igen och där hoppas vi att vi får veta något nytt!

Ha en bra kväll nu fina ni!



WE ♥ IT

INGENTING

2011-05-25 07:32:00 Vardag
» Kommentarer(2) «


Ja, här händer det ingenting.. lovar och är helt säker nu på att gå över tiden. uscha, börjar ju bli jobbigt nu.
Även om jag mår bra så är jag faktiskt lite less på att vara barbapappa nu, magen håller ju på att spricka! :P

Och inte blir det bättre när det dag efter dag dyker upp nya små liv i gravidbloggarna jag följer! Grattis till er alla, jag är verkligen glad för eran skull! men jag är också avis ... haha

 

några fler som håller på att bli tokiga av väntan? ♥


LINDA HALLBERG

2011-05-25 07:04:00 Make-Up
» Kommentarer(0) «






-





-





-





Bilderna lånade av vackra och grymma Linda
Gå in på hennes blogg vettja och INSPIRERAS!!!


WEEK 39 GOING 40

2011-05-25 06:15:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(0) «





På fredag går vi in i vecka 40, så en liten förhandsvisning ^^
Magen sjunker mer och mer, snart ser jag inte ens min egen navel i badrumspegeln, haha!
Imorgon ska vi till Bm och förhoppningsvis så får vi veta lite mer om hur allt ser ut! jag mår iaf bra!


8 DAYS ♥

2011-05-25 06:12:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(1) «


8 dagar till Bf ♥ Max 24 dagar, underbar tid vi har framför oss!

Tänk att våran Lilla snart är här, det är verkligen helt underbart. Vi har gått och längtat nu så länge och snart så får vi träffa vårat lilla mirakel. Igår när vi skulle sova så låg vi som vanligt och föreställde oss hur det kommer att vara när Bebis är hos oss, och Henke sa det att "tänk Linnéa att alla blivande föräldrar känner precis som vi gör, de längtar säkert lika mycket och föreställer sig på samma sätt hur underbart det kommer bli när deras mirakel tittar fram.. Tänk att nästan alla kan uppleva den känslan"... och Henke har så rätt, det är verkligen helt otroligt, och jag tycker verkligen att alla förtjänar att kunna älska på det här sättet! ♥


LITE NYTT

2011-05-24 07:34:00 Bloggdesign
» Kommentarer(0) «


En ny nyans av rosa och några nya bilder (weheartit) gjorde bloggen lite sommrigare! Gillas!


FRISSAN.

2011-05-24 07:10:00 Hår & Skönhet
» Kommentarer(5) «




WE  IT

Idag efter jobbet ska jag upp till Härnösand för att fixa frillan, Min snälla och fina kusin Sandra ska fixa min utväxt och fräscha upp mitt hår. Och imorgon ska jag fixa längden också, fast hos fina Mathilda! Känns grymt skönt att göra detta klart innan Lillan kommer! Lite ljusare och förmodligen ganska mycket kortare. Vill verkligen att det ska kännas nytt och omhändertaget! :D 


FAVORITER

2011-05-24 07:04:00 Hår & Skönhet
» Kommentarer(0) «







ENSIFFRIGT!

2011-05-24 06:44:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(2) «



TACK

2011-05-24 06:41:00 Inspiration
» Kommentarer(1) «



   
 
 

WE  IT


Tack så mycket föra fina tips mot tröttheten! Ska ta och prova dem! :)


HMN.. JA

2011-05-23 20:52:11 Vardag
» Kommentarer(2) «


Ja, jag är trött idag med.. höll på att somna säkert 5 gånger på jobbet, eller nej.. jag höll inte på att somna men jag hade lätt kunnat göra det! Efter jobbet strosade jag runt i ca en timme på stan eftersom jag väntade på Henke, mycket förvärkar men jag fick iaf med mig en ny bodyshower och bodylotion hem!

sedan har vi käkat på Biteline idag, jag var så grymt hungrig och trött så att börja laga mat var inte aktuellt. gott var det iaf :) nu sitter jag i soffan, har precis badat och ska snart trycka i mig en nyttig smoothie! ♥

Ledsen för tråkiga inlägg utan bilder idag, jag ska försöka ta igen det imorgon!

GRATTIS TILL ANNA!

2011-05-23 13:13:41 Vardag
» Kommentarer(0) «


Stort Grattis Anna! En underbar liten pojke med namnet Silas! Och Grattis till Elis som idag blev storebror! :D
Lilla Silas 2814 gram och 48 cm! ♥



HEART

2011-05-23 07:17:00 Inspiration
» Kommentarer(1) «


 
 
 

WE  IT


Idag är inspirationen noll hos mig, jag är trött, jag är rätt less och jag vill ha bebis nu! Blir ju avis när det har kommit så mycket bebisar i helgen! Hör det överallt! hmn..

Gratulera dem ska jag ju såklart men avis blir jag ^^

Grattis till:

Ida som den 30 April fick en liten Wilbur. 3235g och 52 cm.

Lina som den 4 maj fick en liten Lova. 3876 g & 50 cm.

Emma som den 18 Maj fick en liten Molly.

Emma som den 19 Maj fick en liten Alicia. 2890 g & 49 cm.

Tove som den 21 Maj fick en liten Emilio.



STORT GRATTIS TILL ER ALLA!


TÄNKER PÅ DIG ANNA!

2011-05-23 07:11:00 Vardag
» Kommentarer(0) «


Måste bara skicka lite fler lyckönskningar till fina Anna som är på förlossningen! Och ni borde också göra det! ♥

Kör hårt Anna, detta klarar du! Och lycka till!


FINT TILL LITEN

2011-05-23 06:59:00 Shopping & Presenter | Lo
» Kommentarer(0) «



EN VANLIG FRÅGA..

2011-05-23 06:43:00 Vardag
» Kommentarer(1) «


En vanlig fråga här i bloggen av er läsare är att ni undrar vad jag jobbar med, och hur jag fortfarande orkar jobba!

Jag jobbar i receptionen/administrationen inom SCA här i Sundsvall. Vintertid 8-17 och sommartid 8-16 (maj-sept). Och hur jag orkar jobba fortfarande är rätt enkelt att svara på, jag har ett bra jobb med bra arbetstider och jag mår vädligt bra och har gjort det under nästa hela graviditeten. Nu de två senaste veckorna har varit jobbiga då jag är väldigt trött efter jobbet, men det funkar ändå fortfarande.

Nu idag är jag i v.38+3 och jag har nog tänkt att jobba som längts till den 31 Maj om inte kortare (beroende på när bebi kommer). Jag känner att om bebis inte har kommit innan Bf så kan jag allt få vila upp mig och hoppas att bebis kommer ganska nära efter, annars blir det ju en igångsättning senast 18 Juni så då är jag uppvilad och redo!

Så ligger det till iaf! :)


INSPO

2011-05-22 22:23:19 Inspiration
» Kommentarer(1) «



WE ♥ IT


SHOPPING TILL BEBI

2011-05-22 22:11:12 Shopping & Presenter | Lo
» Kommentarer(2) «


 

Vi har haft en kanondag, fick med oss massa nödvändigheter hem till Lillan och sedan har vi bara varit ute och njutit av den underbara solen ♥ Vi har också firat min söta och fina lillebror Fredrik som idag fyller 9 år! Grattis lillgubben!

 

Helgen har verkligen varit kanon och vi har njutit av varje sek! Imorgon är det dags för jobb igen och för varje dag som går så kommer vi bara närmare och närmare vårat lilla hjärta ♥ tänk att hon snart är här!


Hur har eran helg varit?


NJUTA

2011-05-22 18:25:08 Vardag
» Kommentarer(0) «


Njuter för fulla muggar av det underbara vädret... återkommer ikväll!

HELT UNDERBART

2011-05-22 09:41:30 Vardag
» Kommentarer(0) «


Vilken otrolig kväll, grymt god mat & kanonsällskap! Alltid lika underbart trevligt! ♥ Tack fina vänner, ni är bäst!
Efter lyckan igår med lägenheten så ska vi idag bege oss ut till Birsta för att kika på färg, tapeter och möbler. Eftersom lägenheten är ca 40kvm större än den vi har idag så kommer vi behöva lite fler möbler! ^^

Vi ska också handla på oss det sista inför bebis! Kul kul! :)


KLART OCH VI ÄR SÅ JÄKLA TAGGADE!

2011-05-21 16:53:12 Vardag
» Kommentarer(0) «


Idag blev det klart! Lägenheten är våran!!!! Det kommer bli hur bra som helst. Lite fix med tapeter och färg och sedan är det klart. En stor trea, 110kvm, en stor balkong, uteplats, bilplats, massa barnfamiljer och nära till våra egna familjer! ♥ Vi kommer ha gott om utrymme för våra fina vänner och sommaren kommer bli kanonbra! Inflytt 1/7, dock blir det kanske riktigt inflytt mitten av Juli eftersom vi vill bli klara med "mini renoveringen" först!

ikväll kommer en bli en underbar kväll, vi har mycket att se framemot och vi ska njuta och äta gott med våra fina vänner Emma & Jeppe (och lilla Sandygumman såklart!). Mer av mig hör ni förmodligen imorgon! Då ska jag svara på era kommentarer också! ♥

Love!


KATY PERRY - E.T

2011-05-21 15:49:00 Vardag
» Kommentarer(0) «


You're so hypnotising
could u be the devil, could you be an angel
your touch magnetizing
feels like going floating, leave my body glowing

They say be afraid
you're not like the others, futuristic lovers
different DNA, they dont understand u

You're from a whole other/another world
a different dimention
you open my eyes
and im ready to go, lead me into the light

Kiss me, k-k-kiss me
infect me with your love, and fill me with your poison
take me, t-t-take me
wanna be your victim, ready for abduction
boy, you're an alien, your touch so far away
its supernatural, extraterrestrial

You're so super sonic
wanna feel your powers, stumb me with your lasers
your kiss is cosmic, every move is magic

You're from a whole other/another world
a different dimension
you open my eyes
and im ready to go, lead me into the light

Kiss me, k-k-kiss me
infect me with your love, and fill me with your poison
take me, t-t-take me
wanna be your victim, ready for abduction
boy, you're an alien, your touch so far away
its supernatural, extraterrestrial


There is this transcendental, on another level
boy, you're my lucky star
i wanna walk on your wave length
and be there when you vibrate
for you i risk it all all

Kiss me, k-k-kiss me
infect me with your love, and fill me with your poison
take me, t-t-take me
wanna be your victim, ready for abduction
boy, you're an alien, your touch so far away
its supernatural, extraterrestrial

Extraterrestrial

Extraterrestrial

Boy, you're an alien, your touch so far away
its supernatural, extraterrestrial




Älskar!


CANDICE SWANEPOEL.

2011-05-21 13:51:00 Inspiration
» Kommentarer(0) «




WE  IT


Så otroligt vacker!


PINK DREAM

2011-05-21 11:50:00 Inspiration
» Kommentarer(0) «




Bilder, WE  IT


PINK. ROSA.

2011-05-21 10:27:00 Inspiration
» Kommentarer(0) «


 
 
 

WE  IT

Underbar rosa inspiration.


SOMMARVÄRME

2011-05-20 07:48:00 Vardag
» Kommentarer(2) «


Efter jobbet idag ska vi bara ut och njuta, ta vara på den underbara sommarvärmen ♥
Känns så otroligt fantastiskt att sommaren börjar komma och att man äntligen bara kan sitta ute och njuta.
Sommaren är verkligen den bästa tiden och jag skulle lätt byta ut alla vinterdagar mot sommar.


Annars i helgen så har vi lite småsaker att ordna med, vi ska bla träffa hyresvärden, handla de sista praktiska sakerna inför Lillan, kolla lite på möbler och tapeter och sedan ska vi också ha mys med våra kära vänner Emma & Jeppe! Kanon känns det!

Vad har ni för er?


RUT M.FL.

2011-05-20 07:21:00 Skor & Kläder
» Kommentarer(0) «





Finfin klänning från Rut m.fl
Gillar färgen, modellen och enkelheten!


EN FLYTT TILL ÖN?!

2011-05-20 07:13:00 Vardag
» Kommentarer(4) «


Det verkar som att vi återigen kommer att vara Alnöbor i sommar! :D
Imorgon ska vi träffa hyresvärden för att prata och det låter otroligt lovande! Äntligen, känns kanonbra!

inget kontrakt är skrivet men det blir nog av imorgon, vågar inte säga att det är helt klart men nästan iaf och det är privat så det borde inte uppstå några problem.

Det är iaf en trea, 110 kvm med stor balkong och underbar utsikt mot stan! Det är också en stor gård och nära till våra familjer.


ME AND BABY

2011-05-20 06:44:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(2) «





Inte charmigaste bilderna idag heller, men de får duga ^^


V.39

2011-05-20 06:37:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(0) «


Bebisen:

I vecka 39 är medelkroppslängden 49-51 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 3450 gr. Huvudets omkrets är 35 cm. Nu är gripreflexerna starka och hon eller han reagerar mer tydligt på ljus och ljud. Nu är kroppen ganska rund och i barnets mage finns det en hel del mekonium -den första avföringen - som behöver komma ut strax efter förlossningen.
 

Barnets skalle är inte helt ihopväxt. Anledningen är att huvudet ska vara följsamt genom bäckenet under förlossningen. En del barn har därför lustig huvudform när de kommer ut, men det kommer att återställas efterhand.


Det har vuxit färdigt nu men kan fortsätta öka något i vikt. Allt handlar nu om att förbereda sig på livet utanför din trygga mage. Barnet producerar fett för att klara sig i kylan utanför magen. Levern och hjärtat lagrar näring för att ta till vid syrebrist under förlossningen. Näringen hjälper även det nyfödda barnet att klara sig utan föda det första levnadsdygnet.

 

Mamman:

Symfus-fundus är nu 33-38 centimeter. Kanske du känner dig som en jätte! Du kan känna dig tung och trött och ha kraftiga förvärkar. Livmoderhalsen mognar för förlossningen. Livmodern tar nu upp all plats i bäckenet och en stor del av buken. Den trycker mot bröstkorgen, och det kan hända att du känner dig riktigt besvärad av graviditeten nu. Har du blivit rödflammig i ansiktet, så beror det på att hjärtat och blodomloppet arbetar hårdare än någonsin med.

Förmodligen börjar din vikt plana ut och vissa kvinnor går till och med ned i vikt den sista veckan före förlossningen. Oroar du dig för något! - Vad som helst, så ta upp saken när du är på, förmodligen sista kontrollen hos din barnmorska.

Vattnet kan gå vilken dag som helst nu. Ofta kommer vattnet forsande på en gång men ibland sipprar det ut långsamt när bebisen flyttar runt på huvudet. Om du tror att vattnet har gått eller om du har regelbundna värkar bör du ringa till förlossningsavdelningen direkt.

Det är viktigt att du försöker vila så mycket som möjligt eftersom du kommer att behöva vara utsövd när förlossningen väl sätter igång. Du behöver alla krafter. Har du svårt att sova på natten, ta igen det på dagen. Det gör inget om du vänder på dygnet, det kommer du i alla fall att göra när barnet är ute. Bättre att ständigt vara så utsövd som det går, eftersom du inte har någon aning om när förlossningen sätter igång. Kanske får du inte sova på 24 timmar om du har en lång latensfas med värkar som håller dig vaken. Så sov så ofta du bara kan innan! Har du svårt att sova - vila istället.

 

Partner:

Har ni packat väskan som ska med till förlossningen? Hjälp till och se till att allt är med; olja till massage, tjocka strumpor, tofflor, mjukisbyxor, tandborste och tandkräm, hårborste, hårsnoddar, hårklämmor, tvål och schampo, amningsbehå och amningskupor. Matsäck åt dig själv, kanske en ren t-shirt, det är svettigt att vara med vid en förlossning, pengar, kameran, tandborste och rakhyvel. Kanske en bok, om det drar ut på tiden.

 

Hur mår jag:

trött, trött och lite mera trött.. det börjar faktiskt bli påfrestande att jobba, men jag tror ändå att jag jobbar minst en vecka till. Har inget mer hänt i kroppen så jobbar jag till 31 maj. Men som jag har sagt tidigare, jag tar varje dag som den kommer J

Kroppen är tung och just ingenting går att få på sig längre, haha några lätta utbrott kommer lite då och då.. men min fina Henrik är alltid snäll och säger ändå alltid hur fin och underbar jag är. Vilken tur jag har som har honom ♥

Förvärkar, enorma sammandragningar och läckande boobs (dock inte så mycket) – jag mår ändå bra! Jag är inställd på att gå över tiden 2 veckor så om ca en månad har vi vårat hjärta!

 

Jag längtar, Henrik längtar.. det ändå vi pratar om är när vi första gången kommer få se våran egna lilla bebis. När våran lilla bebis för första gången ligger emellan oss och sover. Vi är redo för det lilla livet och ser framemot en underbar sommar. När jag tänker på att hon i princip kan komma vilken dag som helst blir jag tokig.. men jag vet ju att snart får vi träffa henne, och all väntan kommer ha varit värt det.

 

Men lilla hjärta, du är så välkommen nu! Det ska du veta, mamma och pappa ser framemot att få träffa dig! ♥


BLONDIE

2011-05-19 20:50:39 Hår & Skönhet
» Kommentarer(2) «


 

 

 

WE ♥ IT

 

Ska ta och boka en klipp och färg, ska fixa utväxten och eventuellt lägga in några fler slingor. Håret ska också klippas och göras fräscht igen! Någon som har ett bra tips eller två på en fin färg och en fin frisyr?

 

 


HOME

2011-05-19 16:22:05 Vardag
» Kommentarer(2) «


Hemma från jobbet, har varit sjukt trött idag.. så istället för att gå ut och gå nu en stund ska jag vila i soffan. hade verkligen varit underbart att få njuta av det underbara vädret men jag orkar faktiskt inte, kanske senare om jag vilar nu. Äta lite ska jag också göra, och kolla på One Tree Hill ♥

Back later!

ELISE RYAN

2011-05-19 07:31:00 Skor & Kläder
» Kommentarer(0) «





Otroligt fin klänning från Nelly.com


APRICOT

2011-05-19 07:01:00 Skor & Kläder
» Kommentarer(0) «










Linne Åhlens, Shorts H&M, Topp BikBok, örhängen H&M och nagellack Isadora - South Beach.


GOING 39..

2011-05-19 06:42:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(3) «





38 fulla veckor, shit vad tar tiden vägen! :D Jaa en dagens outfitbild på mig och magen, japp jag är trött fast inte sådär ^^ haha hade lite bråttom så hann inte ta en ny bild!
Har blivit riktigt obekväm i de flesta kläderna.. vill helst leva i mjukisar och en stor tröja men det går tyvärr inte när man jobbar. Fick iaf bli en enkelt grön lång tröja och slappa svarta byxor till! Rätt skönt och bekvämt!


19 MAJ

2011-05-19 06:31:00 Vardag
» Kommentarer(0) «


Japp så var det 19 Maj, idag är det 2 veckor till Bf vilket betyder att det nu tydligen kan ske när som helst.. det känns konstigt, haha. Många av våra närmaste, tex min mamma och Henke's är helt säkra på att våra Lilla kommer mycket snart.. men jag är rätt säker på att hon absolut tidigast kommer någon vecka efter Bf. Vi får väl se vem som har rätt!

Är iaf väldigt inställd på att gå över tiden vilket jag tycker känns skönt, känns som att de blir lättare att gå över då! Men självklart så får våran Lilla komma mycket snart! ♥ Hon är ju otroligt efterlängtad!


Någon som fortfarande inte har gissat när Lillan kommer och vill göra det, klicka på bilden nedan! :)






MASSA FINT FRÅN LINDEX.. IGEN!

2011-05-18 18:51:00 Shopping & Presenter | Lo
» Kommentarer(0) «





Alltid så mycket fint på Lindex, älskar den butiken! Fina färger, roliga mönster och bra kvalité!
Tror Lillan skulle var urfin i dessa!


VACKERT

2011-05-18 17:25:00 Foto
» Kommentarer(0) «





Underbart vackert idag på lunchen!


YOGA FÖR OSS FLODISAR!

2011-05-18 16:16:00 Vardag
» Kommentarer(1) «


Iväg på gravidyoga nu, sista gången tyvärr.. fast jag börjar ju bli så stor så det är kanske lika bra! :P

Sedan blir det dirket hem för käk, en sväng ut på ön för att kolla en lägenhet (HÅLL TUMMARNA NU!) och sedan bio! :) Kanonkväll med andra ord!

 


LUNCHA MED MIN FINA SAMBO

2011-05-18 07:23:00 Vardag
» Kommentarer(2) «


Idag när det är ett sådant underbart väder tänkte jag och H äta lunch ihop nere vid ån, en god sallad och en massa mys ser jag framemot lite senare ♥

Annars idag har jag mycket att se framemot, direkt efter jobbet blir det ett pass med avkopplande gravidyoga, sedan hem och äta och efter det blir det biomys! PIRATES OF THE CARIBBEAN: I FRÄMMANDE FARVATTEN blir det, hoppas den är bra! :)

Tänke också försöka hinna med att knåpa ihop ett förlossningsbrev, blir nog ganska kort då jag inte har så mycket planer.. men ett litet iaf om det nu skulle behövas! :) Hur har ni andra gjort? Dela gärna med er av era tanker eller kanske erat brev!? Skulle uppskattas oerhört mycket!


OCEAN.

2011-05-18 07:13:00 Skor & Kläder
» Kommentarer(0) «









Halsband H&M, nagellack Isadora - Mellow Yellow, Linne/klänning H&M.


ÖNSKEOUTFIT, STREET

2011-05-18 06:42:00 Skor & Kläder
» Kommentarer(0) «





Har ju rätt så många olika stilar, ena dagen vill jag klä mig i en lång gräddbakelse med söta små rosor och underbar spets, andra dagen i en tuff skinnjacka, en snygg konsert t-shirt och shorts och tredje dagen vill jag ha en schysst keps, converse, en stor slapp t-shirt eller ett linne och mycket färger..

Här har ni iaf en önskeoutfit!


15 DAGAR!

2011-05-18 06:39:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(0) «




K.STEWART

2011-05-17 21:40:37 Kristen Stewart
» Kommentarer(2) «


WE ♥ IT

 

Håller på för fullt med att tvätta, städa och fixa. Dagarna närmar sig ju BF och det är ju alltid skönt om det är lite att fixa med när vi väl kommer hem med våran lilla! har tänkt att det ska vara helt klart på söndag :) En storstädning av lägenheten kommer att ske mycket snart.

Har ikväll kokat napparna som vi hittills har köpt så att de kan läggas ner i BB-väskan.

Nu kikar vi på tv och ska äta lite goa tekakor till kvällsfika! Mys!


TACOS

2011-05-17 18:17:40 Vardag
» Kommentarer(0) «


Ska ta och göra iordning lite tacos, lätt att göra och otroligt gott. :)


NÅGRA FRÅGOR KRING FÖRLOSSNINGEN...

2011-05-17 07:44:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(6) «


Fick lite frågor kring hur jag ser på förlossningen så här kommer svaren:


Börjar du bli nervös/förväntansfull på förlossningen nu?

Både nervös och förväntansfull. Innan jag blev gravid var jag totalt livrädd för en förlossning, kunde knappt tänka på det men sedan jag vart gravid så har jag ändrat inställning. Ongen ska ju ut, och jag vill helst inte göra ett kejsarsnitt. Att det kommer göra sjukt jävla ont fattar jag ju såklart men om alla andra fixar det så borde ju även jag göra det.

Och när det gäller nervositet så finns den såklart där, för många olika saker. Men vi längtar ju enormt mycket nu efter våran Lilla så nu får det gärna sätta igång ^^

Hur ser du på förlossningen?

Som ovan, jag förväntar mig att gå över tiden rätt mycket 11:e eller 18 juni kommer våran Lilla! hihi Och så tror jag det blir rätt segt och enorm smärta. Andra tankar jag har är att jag verkligen vill kunna hålla fokus på andningen och på min kropp. För jag tror att om jag klarar det så kommer det gå fint! Annars hoppas jag på att kunna ha lite lugn och avkopplande musik och en grym sambo och barnmorska som hjälper mig då jag inte pallar! :)

Vill du ha smärtlindring eller inte?

Jag vet faktiskt inte, självklart blir jag glad om jag slipper men om jag känner att det är nödvändigt så tar jag någon typ av smärtlindring. Lustgas och att få bada står högst upp och sedan får Bm ge råd om vad som är bäst för mig (om jag ber om annan smärtlindring).



Hur funderar ni andra gravida? :)


TRÖTT

2011-05-17 07:24:00 Vardag
» Kommentarer(0) «


Tröttheten börjar ta över, jag orkar mest ingenting efter jobbet. Igår gjorde jag tekakor, sedan var jag helt utmattad! Sjukt, fattar inte att det kan vara en sådan skillnad på att vara icke gravid - gravid - höggravid !!!!!
Men ändå så fungerar vardagen rätt bra. Ja, idag är det 16 dagar till BF och max 32 dagar till Bebis är hos oss! :) känns otroligt bra, och jag ska verkligen försöka hålla humöret uppe så länge jag bara kan!  

Idag efter jobbet ska vi iväg och kika på lite möbler, fina tapeter och annat smått och gott.
Om vi har tur (vilket vi förmodligen INTE har) så kan vi ha en lägenhet på G. Så för att få kvällen att gå snabbt ska vi kika lite, och om vi nu inte har tur... ja då är det så! en dag ska vi ju även vi hitta en större lägenhet så då har vi iaf kikat lite på vad vi vill ha för nya möbler :)


SUMMERHEAT

2011-05-17 07:16:00 Shopping & Presenter | Lo
» Kommentarer(1) «





Fina linnebodys från Lindex. De skulle vara kanon under sommaren om det blir varmt! :)


BEBISLISTAN - NU BÖRJAR DET NÄRMA SIG...

2011-05-17 06:50:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(1) «


Åka vagn:
(x) Vagn

(x) Täcke
(x) Kudde
(x) Filt
( ) Åkpåse 
(x) Plastad frotté
(x) Vagnleksak/Mobil
( ) Reflex 

(x) Regnskydd

(x) Myggnät

Åka bil:
(x) Babyskydd

Sova gott:
(x) Spjälsäng/Vagga
(x) Spjälskydd
(x) Madrass
(x) Täcke
(x) Kudde
(x) Lakan
(x) Plastad frotté
(x) Påslakanset – har två
(x) Leksaksmobil/speldosa
(x) Gosedjur – två

Sköta om:
(x) Skötbord
(x) Skötbädd/skötskydd 
( ) Våtservetter
( ) Tvättlappar
( ) Blöjor
(x) Skötväska
(x) Leksak till skötbordet
(x) Blöjhink



Äta mat:
( ) Amnings-BH
( ) Bröstpump
( ) Nappflaska

( ) Flaskborste
( ) Modersmjölksersättning
( ) Amnings kupor
( ) Haklappar
(x) Dreggelhaklappar – fyra tror jag vi har

Bada:
(x) Badbalja – H’s gamla
(x) Tvättlappar av frotté
(x) Babyolja
(x) Badhandduk med huva

Kläder stlk 50/52
(x) Body
( ) Dress
(x) Mjukisbyxor
(x) Mössa – två stycken
(x) Pyjamas


Kläder stlk 56:
(x) Bodys – har två

(x) Strumpor
( ) Strumpbyxor
(x) Pyjamasar – har tre
(x) Byxor

(x) Klänningar
(x) Mössor – har en
(x) Overall
( ) Tossor

(x) Veulordress – har en

(x) Sparkdräkt – har två


Kläder stlk 62:

(x) Bodys  
( ) Pyjamasar
(x) Velourbyxor – hängselbyxa, har en
( ) Mjukisdress
(x) Klänningar – har en

( ) Strumpbyxor
( ) Overall
( ) Tossor

(x) Strumpor – några

Mini-Apotek:
( ) Kräm mot röd bebisrumpa
( ) Näsdroppar för spädbarn
( ) Panodil, stolpiller för spädbarn
( ) Febertermometer
(x) Kräm mot torr hud
( ) Idomin
(x) Barnolja
( ) Xylocain 

Övrigt:
(x) Filtar – Polarn & Pyret + Nalle Phu
( ) Amningskudde
( ) Bärsele
( ) Babysitter
( ) Snuttefilt x 3 exemplar
(x) Nalle/gosedjur - Barbaskön
(x) Nappar – två stycken
( ) Napphållare
(x) Bitring
(x) Fårskinnspläd – min från bebistiden
(x) Förvaringsmöbel till bebiskläder

BB-väskan (att ta med till BB):
Prickas av när prylen är nerlagd:
( ) Rymlig och praktiskt väska
( ) Kamera
( ) MVC-journal
( ) Födelseplan
( ) ID-Kort
( ) Kläder till nyfödd + ombyte
( ) Bebisfilt
( ) Tofflor
( ) Bekväma kläder till mamman
( ) Hårsnoddar
( ) Pengar
( ) Hygienartiklar
( ) Mjukt toapapper
( ) Hårborste
( ) Bilbarnstolen för hemfärd
( ) Mobil + laddare
( ) Sköna strumpor
( ) Läppcerat
( ) Småpengar till parkering
( ) Amnings-BH
( ) Amningströja
( ) Ev. Mat

 

 

Japp, listan prickas fortfarande av men till helgen då jag för lön så ska detta köpas:

 

o Amnings-BH/topp eller eventuellt ett bra amningslinne. Fortfarande svårt att köpa.
o Bröstpump

o Nappflaska

o Flaskborste

o Modersmjölksersättning

o Amnings kupor

o Napphållare

o Nappar, två till!

o Haklappar

o Febertermometer

o Kräm mot röd bebisrumpa

o Näsdroppar för spädbarn

o Panodil, stolpiller för spädbarn

o Någon typ av snuttefilt
o Blöjor




JEANS AND GREEN

2011-05-17 06:33:00 Skor & Kläder
» Kommentarer(0) «











Klocka - Thailand, Bikini - H&M, Kjol - Bikbok och Stickad tröja - JC



ENERGILÖS

2011-05-16 21:18:22 Vardag
» Kommentarer(0) «


Ingen energi alls, vill mest bara lägga mig ner och sova i tusen år.. iaf just nu känns det så. Ska äta lite gröt, en god tekaka och lite korv :P rolig men god kombo! Får se om jag orkar blogga någe mer ikväll, annars återkommer jag imorgon
Kramar till mina fina läsare!

HOW ABOUT SOME...

2011-05-16 16:33:55 Vardag
» Kommentarer(3) «


Vart grymt sugen på tekakor när jag skrev om det imorse! Så nu innan jag ska åka och hämta H ska jag ta och göra iordning det! Sedan resten av kvällen ska vi städa och packa klart bb-väskan (det som går att packa).

Måste faktiskt göra klart sådant nu, haha jag är ju dundersäker på att gå över tiden och att hela förlossningen ska ta en evighet men det kan ju också bli tvärtom så nu ska detta bli klart! :P

Återkommer senare!

förresten, har ni några tips på någon god och enkel soppa?

FINT FRÅN GINA

2011-05-16 07:43:00 Skor & Kläder
» Kommentarer(0) «




 


I VÄNTAN PÅ BEBIS

2011-05-16 07:12:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(5) «




 

1. Serier, hitta en ny serie att följa. Vill man se några avsnitt på en dag så är det ju helt okej, tycker ni inte.

 

Några tips på bra serier:

Glee – otroligt rolig serie med mycket humor och bra musik!

One Tree Hill – En serie jag har följt i många år, High School drama, kärlek, basket, vuxenlivet mm.

90210 – Också High School drama, mycket underhållande.

The Walking Dead – Kanonbra zombieserie!

 

 

2. En fika på stan med en fin vän eller liknande.

 

3. Baka! Nybakat bröd eller bullar eller liknande är alltid gott och oftast ta det lite tid. Även detta är något man kan göra i lugn takt!

 

Tips på godingar att baka:

 

Kladdkaka med Kokostäcke

Krabbelurer

Dumlekakor

Scones
Tekakor 

 

4. Promenader I det härliga vårvädret med musik I öronen. Avkopplande och megamysigt!

 

5. Läs en bra bok! Och för er som inte har läst The Twilight Saga böckerna, GÖR DET! :D

 

6.  Gör i ordning en personlig tavla eller liknande till den kommande lilla bebisen.

 

7. Besök frisören, snart är bebis här och då kanske varken tid eller lust finns att fixa till sig! J

 

8. Fotat magen under graviditeten? Jamen varför inte göra i ordning ett fint collage?

 

9. Om du inte har bäddat vagnen och spjälsängen, dags att göra det nu J Både mysigt och skönt att ha det klart!

 

10. Ta en långt och avkopplande bad. Lyxa till det lite extra med tända ljus, musik, badskum, frukt och något kallt och gott att dricka. Avkoppling på högsta nivå. Njut av en härlig stund med din fina och älskade mage. Smöj sedan in dig i någon god bodybutter eller bodylotion så blir allt perfekt!


VILLERVALLA

2011-05-16 06:41:00 Shopping & Presenter | Lo
» Kommentarer(0) «





Detta skulle jag inte tacka nej till, färgglatt och helt underbart från Villervalla! KÄRLEK!


ALONG THE BEACH

2011-05-16 06:36:00 Skor & Kläder
» Kommentarer(0) «








Avslappnat och bekvämt :)

Top från Lindex, Nagellack Isadora - South Beach, Bodyshower - Ralph Lauren & jumpsiut från Indiska.


JORDGUBBAR

2011-05-15 20:32:55 Mat & Bakning
» Kommentarer(4) «









Igårkväll njöt vi av jordgubbar med glass/grädde :) Och imorse gjorde jag goda american pancakes med sirap, jordgubbar och banan! MUMS!

SUMMER NIGHT

2011-05-15 11:11:00 Skor & Kläder
» Kommentarer(3) «










Snyggt till sommares kvällar!

Tröja Gina, Kjol H&M och halsband från H&M. En storfavorit hos mig!


AMERICAN PANCAKES

2011-05-15 10:57:58 Vardag
» Kommentarer(0) «


Vi är inte på förlossningen ^^ hihi men förvärkar även hela denna morgon :) Gillas! Men som jag tror att jag har skrivit tidigare så är det ju helt omöjligt att känna hur mycket det egentligen är, första gången gör det ju svårt att avgöra hur starka dem är och så. :)

Nu ska jag iaf göra iordning lite goda American Pancakes till mig, henke, fredrik, gustav och hilda :) Gottigott!
Annars idag blir det nog lungt, vädret ser ju ut att bli bättre iaf.


MELONAS & PINA COOL ADA

2011-05-15 09:50:00 Skor & Kläder
» Kommentarer(2) «







Snygga färgglada linnen från H&M, 79,50:- /st
Vill ha! ^^


NOGGER & PÄRONSPLITT

2011-05-14 13:22:00 Vardag
» Kommentarer(2) «


Igår mumsade vi på dessa goda nyheter :) Lite väl mäktiga med ändå supergoda!




Fotat med mobilen, därav den kassa kvalitén!


SOMMAR HOS LINDEX

2011-05-14 12:52:00 Shopping & Presenter | Lo
» Kommentarer(1) «





Grymt underbara sommarfärger från Lindex, bodyn går lös på 69,50:- och sparkisen på 79,50:-


SUMMERPARTY

2011-05-14 10:09:00 Skor & Kläder
» Kommentarer(0) «









Sommarenssköna dagar och kvällar är efterlängtade!

Bikini från H&M, nagellack Isadora - Vintage Mint & Tunika från H&M. I love.


JOBBIG NATT

2011-05-14 09:26:53 Vardag
» Kommentarer(1) «


Har nog haft min hittills jobbigaste natt, och värre lär det bättre. Otroligt onda förvärkar och sammandragningar hela natten gjorde natten hemsk! Uscha, tyvärr fick jag inte ens sova särskilt länge eftersom Lova kom upp till oss (sov på alnö) vid halv sju någon gång :/ jättemysigt med jag behövde verkligen sova. Får lägga mig tidigt ikväll istället.

Ja, det var den natten.. vi får hoppas att nästa blir bättre. :)

Nu blir det en dusch och sedan får vi se vadvi hittar på! 


LINNÈA & LINN DAGEN

2011-05-13 16:26:00 Vardag
» Kommentarer(0) «





Grattis till oss alla med det fina namnet Linnéa (&såklart Linn) ^^


SOMMAR INSPIRATION

2011-05-13 07:12:00 Skor & Kläder
» Kommentarer(0) «









Fint till sommaren, älskar de korta tröjorna, fransvästen, shorts och fina små toppar. Sedan om min kropp tillåter detta är en annan sak, hoppas tänker jag iaf göra.

Shorts från H&M, nagellack Isadora - Mellow Yellow, fransväst från H&M, klocka från Thailand och toppen är ifrån Bikbok ♥


ENDAST 20 DAGAR KVAR...

2011-05-13 06:47:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(0) «


Lilypie Pregnancy tickers

 

Helt sjukt, snart är Lillan här hos oss, 20 dagar kvar.. MAX 36 dagar ♥


EFTERLÄNGTAD!

2011-05-13 06:23:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(5) «





37+0 ♥ så efterlängtad!


V.38

2011-05-13 06:15:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(1) «


Bebisen:
I vecka 38 är medelkroppslängden  50 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 3200 gr. Huvudets omkrets är 34,8 cm. Den växer fortfarande lite även om den egentligen redan är redo att födas. Ditt barn är nu helt redo för ett liv utanför livmodern. Visste du att det är barnet själv som bestämmer när det ska komma ut, graviditetslängden finns programmerad i barnets arvsanlag. Lungorna är fyllda med vätska fram till födelseögonblicket då vätskan pressas ut för att ersättas med luft. 

Mamman:
Antagligen känner du dig mycket obekväm just nu. Du kanske har börjat känna av ilningar i bäckenet och ner för benen. Detta beror på att fostret kommer åt nerver när det skruvar sig neråt i bäckenet.

Nu är barnet helt färdigt och kallas för fullgånget. Det kan från och med nu födas när som helst, även om 40 procent av alla barn föds en vecka eller mer efter beräknat förlossningsdatum. En normal graviditet varar mellan 38-42 veckor. Ungefär 4% av alla barn i Sverige föds före vecka 38 och lika många efter vecka 42. Hela 92% föds alltså mellan dessa fyra veckor.

Du kanske är svullen på grund av vatten i kroppen. Därför kan det vara läge att ta av sig ringarna på fingrarna nu om du inte redan gjort det. Nu kan det vara svårt att hitta kläder som räcker till. Klä dig bekvämt. Bylsiga, luftiga tröjor och byxor är helt rätt. Du har nog att fundera över och behöver inte öka bekymren genom att klä dig obekvämt.

Innan dina förlossningsvärkar börjar kan det hända att du upplever förvärkar, vilka inte skall förväxlas med Braxton-Hicks. Dessa förvärkar hjälper till att utvidga livmoderhalsen och förbereder vattenavgången. De kan försvinna om du ställer dig upp och går omkring en smula. Övre delen av din livmoder är nu 16.5 - 18 cm ovanför naveln.

Du kanske känner dig stor tung och otymplig, men håll ut. Målet är inte långt borta.

 

Hur mår jag:

Höggravid kan man nog kalla mig nu tror jag, och trots att jag är det så mår jag ändå bra. Självklart är jag trött, känner av förvärkar och har mycket sammandragningar men ändå är jag hyfsat alert och jobbar fortfarande 100%.

Kläder har ju varit ett problem länge men visst blir det värre ^^ haha, längtar så grymt mycket nu på att kunna handla normala kläder igen. Lillan i magen är fortfarande en liten vildig som mer än gärna kickar mig på revbenen.

Kroppen annars i sig känns ändå helt okej, javisst ser jag ut som en flodhäst med enorma vattensvullna fötter&vrister, men det kan man ju alltid skratta åt. Vägde mig igår hos BM och ligger nu på 71 kg, inte ett dugg paff blev jag men visst känns det konstigt att ha passerat 70kg för första gånger. Bristningarna är ännu inte en del av mig men snart så kommer de.. TYVÄRR! Haha tror inte en dag att jag slipper, men hoppas såklart.

 

Ja annars så njuter vi av livet, av sommaren som snart kommer och av att vårat lilla hjärta snart är här. Det är het sjukt att vi går in i vecka 38, tiden har verkligen sprungit iväg och tack o lov så har jag verkligen njutit.

Snart är mamma och pappas älskade prinsessa här


CISSI

2011-05-12 23:01:23 Vardag
» Kommentarer(1) «


Måste bara få berätta att jag har en helt underbar läsare, Cissi heter hon. Nästan varje dag får jag en fin kommentar om allt mellan himmel och jord. Denna tjej som jag tyvärr inte vet vem det är värmer mitt hjärta, hon är verkligen något extra! Hon tar sig tid och ger mig fina komlimanger trots att hon inte behöver, det är verkligen en helt underbar egenskap och hennes familj och vänner har tur som har henne!

Så tack Cissi för dina alltid underbara ord, de betyder otroligt mycket ♥

Massa kramar till en tjej med ett hjärta av guld!


BB-VÄSKAN BEBIS

2011-05-12 22:38:46 Lo i magen ♥
» Kommentarer(2) «


 

Detta funderar vi på att ha med oss, har vi missat något så får ni mer är gärna berätta det! ♥

update: kan tillägga att det kommer att tillkomma minst en hjälmmössa:) tack elin för att du påminnde mig :D

 

Ska strax sova, men först lite glass!


FIXAR INFÖR BEBIS

2011-05-12 16:54:40 Vardag
» Kommentarer(0) «


Sängkläderna är tvättade och nu i Lillans säng, håller på att bädda vagnen också.. och packa BB-väskan, och lite annat smått & gott så ni vet ni vart jag håller hus iaf ^^ ikväll återkommer jag, ta hand om er sålänge!

MIRAKLET I MAGEN

2011-05-12 08:45:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(6) «


När vi berättade om vårat lilla mirakel:


Vi hade velat fram och tillbaka i ca två veckor Grymt nervösa och oroliga för vad alla skulle tycka. – ”För unga, ekonomin, boende mm”.. ja vi var helt enkelt rädda för att våra närmaste inte skulle bli glad för våran skull.

 

Vecka 12, hade fortfarande inte berättat för någon. Vi ville berätta lite tidigare samtidigt som vi ville vara lite mer på den säkra sidan. Anledningen till att vi ville berätta tidigare var ju såklart om något skulle hända, då behöver man stöd och sin familj.

 

Vi velade iaf fram och tillbaka när vi gick in i vecka 12, vi bestämde många gånger att ”ikväll berättar vi.. ” men många gånger slutade det med att någon av oss fegade ur.

Många gånger kändes det som att situationen inte var rätt och att det kändes konstigt att bara häva ur sig att ”vi ska ha barn”!

 

Tillslut sa vi bara att så fort situationen känns rätt så säger vi det.

 

Henke’s Mamma & Peter:

Var bjudna hem till Henke’s mamma och Peter på middag. Av någon konstig anledning så dukade vi extra fint och tog på oss lite finare kläder. Peter som i vanliga fall inte har kavaj i onödan tog på sig en och stämningen var väldigt tokig samtidigt som den var som vanligt. Katarina (h’s mamma) lagade grymt god mat och innan det var dags för varmrätt skulle vi mysa i deras bar med snacks och goda drinkar. Jag som i princip ALDRIG dricker alkohol tackade som vanligt nej till först en cider och sedan till en drink (alltså inget konstigt alls!!!)  varav Katarina ställer frågan ”är du gravid!?” – Jag hamnade nog lite i chock av frågan, då den var helt oväntad  så mitt svar blev – Nej..

 

Haha, sedan höll jag på att dö, jag kollade på Henke sedan på Katarina och sedan sa jag igen, - jaa det är jag.

 

Allt blev jättekonstigt och Katarina som inte alls förväntade sig det svaret blev nog rätt paff. Peter skrattade mest och trodde inte ett ögonblick på oss. Henke försökte att berätta att ”Jo, det är faktiskt sant.. ”Mamma du ska bli farmor”.. jag satt fortfarande i chock, var knallröd i ansiktet och visste inte vad jag skulle säga. Haha, de trodde oss inte. Peter började hälla upp shots och Henke gick tillslut fram till Katarina och kramade henne och sa återigen att ”det är sant, Linnéa & Jag väntar barn”..

 

Efter det förstod de båda att vi inte lurades, många kramar och tårar blev det. Vi skålade med champange och Såklart blev de jätteglada och lyckliga för våran skull.

Resten av den helt oplanerade fantastiska kvällen bestod av god mat, god efterrätt och en massa bebisprat!

 

Henke’s Pappa & Christina

Tror vi åkte hem till H’s pappa två dagar efter att vi hade berättat för K&P. Nu var vi inte lika fega och ville väldigt gärna berätta för de andra i våra familjer.

En mysig fika och ganska rak på sak berättade vi att Roland (H’s pappa) skulle bli farfar! Lite tårar kom även där och de var såklart också väldigt glada och lyckliga. Tydligen så hade Roland pratat mycket om att han gärna ville bli farfar snart J

 

 

Henke’s Syster Madde

Madde bor ju tyvärr inte här i Sundsvall så vi hade inte så jättemånga alternativ hur vi skulle berätta för henne, vi kunde välja på att ringa och säga det eller berätta det under Julen. Julen hade kanske varit lite mysigare men det skulle ju bli svårt att hålla det hemligt så länge så vi valde att ringa och berätta om vårat lilla mirakel. Madde vart hur lycklig som helst och tårar kom även där J

 

 

Min Mamma & Pappa

Farsdag, vi åkte dit och hade bestämt innan att nu måste vi säga det. Herregud, vi kan ju inte hålla det hemligt i en evighet! + att man aldrig vet när det börjar synas.

Min pappa som i de flesta fall alltid pratar eller gör ifrån sig ljud av olika slag höll igång. Först berättade de om helgen de hade haft i fjällen, sedan om Lovas alla tokigheter och sedan tog gitarren över. Haha tillslut fick jag säga till honom eftersom det var omöjligt att få en syl i vädret, ”Pappa, lägg ifrån dig gitarren en stund”.. såklart tittade han på mig som att vore konstig men det brydde jag mig inte om.

Sedan kom de, orden som kan skrämma slag på de flesta ”Vi måste berätta något” … haha Mamma’s ögon blev som två stora jordklot och man verkligen såg skräcken i dem, och sedan fortsatte jag ”Jag och Henke ska ha barn”.. återigen kom det tårar och även mamma och pappa vart såklart jätteglada! (Fattar inte att vi var så nervösa för att berätta för familjen)!

 

Mina syskon:

Lova och Fredrik satt med när mamma och pappa fick veta, men såklart fick vi säga att i Linnéa’s mage (min) låg det en liten liten bebis. Fredrik frågade hur den hade kommit dit vilket vi inte svarade på och Lova frågade om vi skulle köpa en bebis..vi svarade då ”nästan” haha..

Gustav (&Hilda) ropade vi ner och berättade enkelt att han skulle bli morbror, och där tog det några sekunder innan han förstod vad vi menade! Mamma berättade för Andreas eftersom han inte var hemma, så samma kväll fick vi ett glatt samtal av min äldsta (yngre) bror!

 

Mina närmsta vänner:

Lina blev den första av mina kompisar som fick veta, hon kom förbi en kväll och vi satt och myste i soffan och efter en liten stund så sa jag även där att jag skulle berätta något.. inte helt paff men en otroligt glad Lina grät en skvätt och pratade bebis med mig resten av kvällen!

 

Emma som hade massor i skolan fick jag lura mig hem till eftersom jag så himla gärna ville att hon skulle veta! Haha, jag behövde i princip bara säga att jag ville berätta en sak och sedan nästan ropade hon ”du är gravid!!” och så sant hon hade. Tårar återigen, haha mycket glädjetårar på en och samma vecka!

 

Malin och Amanda fick också veta, tjejmyskväll och bebisprat hela natten :D En av de bästa kvällarna någonsin!

 

Kan bara säga att jag är världens lyckligaste, jag har en bebis i magen, en underbar sambo, en helt fantastisk familj och världens bästa vänner. Ni är guld i mina ögon, allihopa! Erat stöd och eran kärlek är allt vi (jag) behöver och jag älskar er alla!



Våran oro var förmodligen den fånigaste ever, men istället vart all lycka dubbelt som stor!

 

Ja där har ni lite kort om hur det gick till när våra närmaste fick veta om Lillan, och snart så kommer de få ett nytt samtal att hon äntligen är här ♥


GLÖM INTE...

2011-05-12 08:35:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(0) «





PINK AND ORANGE

2011-05-12 08:33:00 Skor & Kläder
» Kommentarer(1) «





Fler underbara favoriter! Orange & rosa är verkligen superfint tillsammans, färgglatt och sommrigt! Love!


MVC - BESÖK V.37

2011-05-12 08:18:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(0) «


Kontroll vecka 37:

Hjärtslag bebis: 140 slag/minut

SF-mått: 35 cm

Blodtryck: 115/80

Blodvärde: 126

Glukos: 5,9

Vikt: 71 kg (startvikt 58kg)

Lillan är nu fixerad!! Jag växer i normal takt, ligger lite över i kurvan (dock utan att vara för stor!) Jag har mycket sammamdragningar, förvärkar och lite då och då trycker det väldigt mycket där nere! :) Om det fortsätter i samma takt och jag går tiden ut (till den 2:a) så trodde min BM att bebisen skulle ligga på ca 3500kg eller lite mer :) Normalt och jättebra tycker jag! ♥


NJUTA!

2011-05-11 21:46:23 Vardag
» Kommentarer(0) «


Nu ska jag passa på att njuta lite resten av kvällen, föräldragrupp mötet gick kanonbra och visst har vi mycket att fundera och prata om såhär efteråt. Iaf ska vi ta och kika lite på en serie vi har börjar se, jag ska också göra iordningen en god smoothie och vila kroppen i soffan.

Måste ta och njuta igen av graviditeten, man vet aldrig.. det kanske inte är så långt kvar ♥ och jag har verkligen haft en helt underbar graviditet (endast nu de sista två veckorna som varit sega och jobbiga). Så nu ska jag njuta, för snart är det över och jag vet att jag kommer sakna min älskade mage även om vi då kommer att ha det bästa som finns här hos oss ♥ såklart! hihi Lillan som är så underbar i magen, tänk vad underbart det kommer att vara att ha henne här med oss, i min eller H's famn, hihi

Ha en mysig kväll alla! :)

SNE BEBI!

2011-05-11 16:05:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(3) «





Magen igår, haha rolig och hur sne som helst! Men gud vad jag älskar den, min fina mage! ♥ Min fina underbara lilla bebi som ligger därinne, nu vill vi träffa dig lillhjärtat! 

Nu föräldragrupp! :) Hörs senare!


FLODHÄSTUPPRORET - NAMNINSAMLING!

2011-05-11 07:37:00 Vardag
» Kommentarer(3) «


Flodhästupproret - för en fungerande Kvinnoklinik i Sundsvall




Skriv på! och var med och påverka! :)


Namninsamling


Ja som ni kanske förstår så är det kaos just nu i Sundsvall och BB inför sommaren, det innebär som ST har skrivit nedan att många kan bli skickade till andra sjukhus eftersom att det kommer vara begränsat med personal! Helt jävla sjukt tycker jag. Bor man i en hyffsat stor stad som Sundsvall (eller nära) så tycker jag att man ska kunna känna tryggheten i vården här... Nu vet man varken ut eller in hur det kommer att bli! Oron finns såklart hos både mig och många andra!

Jag är iaf med och försöker påverka den otroligt dåliga situationen, Var det du med! :)


Från St.Nu : "Från vecka 23 till vecka 34 blir det "begränsad verksamhet" för förlossningssjukvården på Sundsvalls sjukhus.

För den som väntar barn och planerar att föda i Sundsvall kan det alltså betyda att de får åka till ett annat sjukhus.

Kliniken kommer att ha grundkapacitet att ta hand om två kvinnor med pågående värkarbete samtidigt.

Är trycket högre kan gravida hänvisas till andra sjukhus för att föda.

435 förlossningar är inplanerade i Sundsvall under den aktuella perioden då det i genomsnitt brukar födas ungefär fem barn per dygn."




ME AND BABY TODAY

2011-05-11 07:12:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(4) «





Först på fredag går vi in i vecka 38!

Men så här ser jag och stormagen ut idag, direkt efter jobbet ska vi iväg på Föräldragrupp och sedan blir det hem och städa. Idag ska jag också packa ner bebiskläderna som vi ska ha med på BB, hmn.. undra vilket BB. Just nu ligger vi rätt risigt till och det känns sjukt dåligt att Sundsvalls Sjukhus nästan inte kommer kunna ta emot oss gravida när vi ska föda barn :/ tryggheten som man vill känna finns inte alls och jag börjar faktiskt oroa mig.

Fasen tänk om något skulle hända under förlossningen.. (min värsta fasa) och så finns det inte personal som kan hjälpa!!! Ska det vara så? Jäkla skit, funderar på om vi redan nu ska ställa oss in på att åka till ett annat sjukhus!

Så Lillan, du får faktiskt ta och komma ut snart så slipper mamma och pappa oron!


YELLOW MELLOW

2011-05-11 06:50:00 Inspiration
» Kommentarer(1) «


 
 
 

WE ♥ IT


NAILS

2011-05-11 06:38:00 Hår & Skönhet
» Kommentarer(0) «





Mina två favorit nagellack, South Beach och Mellow Yellow ♥


MYS MED H & MAGEN

2011-05-10 21:29:56 Vardag
» Kommentarer(0) «


Nu ska det mysas, lite gotta och tv med älskade H och bebis i magen! ♥
Vad gör fina ni ikväll?


TELL THE FAMILY

2011-05-10 16:19:00 Vardag
» Kommentarer(0) «


Fick en förfrågan för någon dag sedan om jag inte kunde skriva om hur vi berättade den underbara nyheten att vi ska ha barn för våra nära och kära :) och självklart kan jag det, jag ska försöka fixa det till ikväll.. annars kommer det förmodligen imorgon ♥


HÄR HÄNDER DET GREJJER...

2011-05-10 07:30:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(4) «



EMMA - TVILLINGAR I MAGEN

2011-05-10 07:01:00 Bloggdesign
» Kommentarer(1) «





Designen är klar och jag hoppas fina Emma gillar den! Här kan ni besöka hennes blogg!


LESS

2011-05-10 06:43:00 Vardag
» Kommentarer(0) «


Bara en massa strul med blogg.se :S less jag blir!

Så om det segar idag är det tyvärr inte så mycket att göra!


WE ♥ IT

2011-05-10 06:40:00 Inspiration
» Kommentarer(0) «





En dag som igår och en dag som denna borde det vara förbjudet att jobba, tycker ni inte?
Riktig sommarvärme som många går miste om. Ni som inte jobbar njut lite åt mig också :)


FIX

2011-05-09 22:15:18 Vardag
» Kommentarer(1) «


Har fixat med Emmas design hela kvällen, nästan klar.. tyvärr så strular våran dator lite.. vill inte uppdatera hennes bloggsida :/ så jag kan inte se allt! Typiskt, men som sagt imorgon är den klar så då får ni kika på den :)

Sorry Emma att allt inte är klart, tyvärr är jag mega trött och det är helt omöjligt att bli klar då sidan vägrar uppdatera! Men det kommer!!! :)

Ska fika lite och sedan blir det sängen ♥ Puss på er, och tack för alla fina, normala och stöttande kommentarer. Känns ju lite bättre att det finns fler som inte känner sig döpigga och mega smidiga ^^ hhih

FLODHÄST

2011-05-09 07:47:00 Vardag
» Kommentarer(10) «


Japp, precis så känner jag mig. Tjock, seg, uppsvälld och ont har jag lite här och där. Mycket ilningar i nedre magen och sidan, mina ben/vrister är vidriga och vattenfyllda och jag har allmänt svårt att röra mig normalt. Har ju inte alls varit såhär, och kanske är det bara idag som inte är en bra dag..Måste få klaga lite iaf!

Fler flodhästar därute ^^ ?


KARDEMUMMAMUFFINS MED HALLON

2011-05-09 06:55:00 Mat & Bakning
» Kommentarer(0) «




Bilden är lånad, även dessa underbart goda muffins hann inte fastna på bild!


KLADDKAKEMUFFINS MED MARSHMALLOWS

2011-05-09 06:53:00 Mat & Bakning
» Kommentarer(0) «






Bilden är lånad, eftersom jag inte hann ta någon egen.

NJUT!


ANG. REEBOK EASYTONE

2011-05-09 06:39:00 Vardag
» Kommentarer(2) «


Självklart så kommer det ett betyg på skorna så fort jag börjat använda dem! Provgick lite hemma igår men man hinner ju inte känna så mycket! Men så fort jag har testat dem riktigt så betygsätter jag dem! :) Låter det bra? Någon annan som har provat dem? Vad tycker du?


ATT VARA GRAVID I V.37

2011-05-09 06:35:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(2) «


- Sambon måste parkera om bilen på nytt för att du ska kunna komma ut.
- Du är nära att skära dig varje gång du ska raka dig nertill och du ser inte längre tårna.
- Du tutar var gång du ska ur bilen för att magen lägger sig över ratten.
- Det inte längre hjälper att "smita förbi" folk sidledes då du är bredare så än framifrån.
- Det känns som om man har sprungit en mil när man går upp för en trapp.
- När man rullar runt för att komma upp från soffan.
- När din sambo måste hjälpa dig ta av dig mina jeans.
- När man är rädd att kissa på sig när man nyser/hostar.
- Man tappar något på golvet och låter det ligga för att processen med att plocka upp det är för omständlig.
- När man hellre går barfota än att ta på sig strumpor.
- När man inte orkar sminka sig eller fixa håret för att armarna somnar efter bara några sekunder över huvudhöjd.
- När man behöver hjälp för att komma upp ur sängen eller soffan.
- När det enda man orkar plocka upp från golvet är en godis som ramlat ner.
- När man måste kissa igen så fort man rest sig och trott att man var färdig. 
- När man letar efter alla andra möjligheter än att behöva använda trappan.
- När de högklackade skorna blir stående bakom de förnuftiga "kärrningskorna".
- När godisskålen får prioritet före middagen.
- När middagen blir offrad för att få sova lite längre på soffan.
- När allt blir tungt.
- När man flåsar och flämtar som en valross efter att ha fått upp dragkedjan på skorna och måste sätta sig ner efter för att få blod i huvudet och få bort den lila färgen från ansiket.
- När man inte längre orkar stå i duschen utan måste sätta sig ner.
- När man sitter på golvet i duschen och inte förstår hur man ska komma upp igen.
- När ingen annan än du får tillgång till soffan längre.
- När det känns som om bebisen försöker trycka ut slemproppen och gräva sig ut varje gång du lägger dig ner.
- När man planerar en utflykt utanför hemmet utifrån vart det finns toaletter.
- När anklarna får storlek av en överarm efter två timmar på bion.
- När du lägger på dig 2 kg vatten efter en vecka och säger ja, ja..
- När du gråter för något nytt du aldrig gråtit för innan.
- När du börjar gråta för att du inte får på dig skorna själv och sedan nästan skrattar ihjäl dig för att du faktiskt sitter och gråter.
- När du ställer dig med benen en meter från varann för att förbereda dig på att böja dig ner.
- Allt är väldigt irriterande...
- När du längre inte kan ligga nära med ansikte mot ansikte med din partner för att magen är ivägen.
- När BH storleken börjar närma sig slutet av alfabetet.
- När ett ärende om dagen är det ändå du hinner pga graviditeten.
- När din partner faktiskt måste hålla med om att du inte har något att ha på dig.
- När du har märken på magen för att du inte lyckas låsa dörren utan att träffa magen.
- När du hellre sitter i bilen än att gå in och handla för att det är för mycket besvär att ta sig ut och in.
- När du helst vill gå i mjukisbyxor än andra byxor.


Haha lustigt att det endast på 4 veckor har blivit så mycket "värre".. trots att jag mår bra så har det ju såklart blivit mer påfrestande än tidigare! Jag känner mig rätt så nöjd nu med att vara tjockis ^^

Minns ni hur det såg ut i vecka 34? Här kan ni annars kika!

TWILIGHT

2011-05-08 16:34:07 The Twilight Saga
» Kommentarer(1) «



Twilightsweden.se

Ohh snacka om att jag blir peppad inför Breaking Dawn Part 1 som har premiär 16 Nov iår, Otroligt spännande och så kul att det börjar komma lite bilder!

REEBOOK EASYTONE

2011-05-08 14:26:18 Vardag
» Kommentarer(2) «


Stadium.se

 

Nu är de äntligen mina! Nu jäklar ska rumpan formas ^^


KANONKVÄLL!

2011-05-08 11:02:29 Kärlek
» Kommentarer(0) «


Igår var vi bjudna hem till våra underbara vänner Emma, Jeppe och deras fina vovvsi Sandy ♥
Vi vart bjudna på 3-rätters middag som verkligen var helt fantastisk! Pekingsoppa til förrätt, Creme fraiche/ phiadelpiha/soltorkade tomater fyllda lövbiffar med. pestopasta och sallad till vamrrätt och till efterrätt var det ananas, banan med glass och nougatsås toppat med maränger ♥ TACK VI HADE VÄRLDENS BÄSTA KVÄLL! Godaste maten och underbaraste sällskapet!


DESIGNJOBB, FIX OCH MYS

2011-05-07 15:10:20 Vardag
» Kommentarer(1) «


Håller på med en design till fina Emma som jag hoppas jag hinner installera imorgon. Har annars precis kommit hem till lägenheten, vi spenderade kvällen igår på alnö, med bastu och god mat. idag fick dett bli en långprommis (6,5km = väldigt långt för min gravida kropp^^) och sedan lite extra mys med Lova.

Ska som sagt fixa lite med Emmas design och sedan göra mig klar inför kvällen, vi är nämnligen bjudna på 3-rätters middag hemma hos Emma och Jeppe! Kanonmysigt! ♥

Och en liten bebis update, NU ser även jag tydligt att magen har sjunkigt! :D

Återkommer! Love

UT TILL ÖN..

2011-05-06 16:44:00 Vardag
» Kommentarer(0) «


för mys och god mat. och direkt efter somna i soffan! trött tjej, idag igen. beror kanske på att jag rätt tjock, rätt gravid och ganska mycket tyngre än vanligt!

Hörs! Ha en underbar kväll!

ROSA DRÖM

2011-05-06 07:46:00 Inspiration
» Kommentarer(0) «


 
 
 


UNDERBARA LÄSARE!

2011-05-06 07:05:00 Kärlek
» Kommentarer(0) «


Måste faktiskt få säga att ni läsare är helt fantastiska ♥ Ni värmer mitt hjärta så oerhört mycket med era fina kommentarer! Ni är guld i mina ögon!


Cattis
Ni är så fina =)


Cissi  
Åååh vilken underbart fin mage du har!!! :) Superfin. Och du är lika vacker som vanligt! :)


fatima (Isayah's & Eliyah's mamma)

Så fin så...


Jenny

29 Maj, 3645gr 51 lång:)

Har läst din blogg ett tag nu men aldrig tagit mig tid att kommentera, dumt av mig:) Kul att följa någon som är beräknad ungefär samtidigt som en själv:) Du har en jätte fin o inspirerande blogg:)


Emma

Åhhh:') inte klokt vad jag älskar er mina älskade prinsessor, i morgon ses vi äntligen igen! Nu ska jag krypa ner i sängs och drömma om er alla underbara flickor som finns i mitt liv, ni lyser upp mitt liv <3


Rebecca
  
Vilken mysig header du har och vilken underbar bild på dig och magen!
Lycka till på Mvc imorgon! :)


Stina

Så himla fin du är! :) Tiden går så fort också, snart är lillan här, spännande!


Elin
  
Herregud så gott det ser ut!! Tackar för inspirationen till helgens frukostar! Här ska mysas!


Erika

  
underbart fin!


Dessa underbara kommentarer ploppar in lite då och då, jag försöker svara men ibland hinner jag inte. Men ni ska veta (även ni som inte står med) att ni är grymt underbara! TACK! :)

MAGEN

2011-05-06 06:36:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(5) «



V.37

2011-05-06 06:23:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(1) «


Bebisen:


Nu väger bebisen kring 2,8 kg och är cirka 50 cm lång. Bebisens huvud ligger nu förmodligen nere i ditt bäcken och skyddas av den omgivande benstrukturen. Detta ger benen och underkroppen mer plats att växa även om det inte är mycket till.

Den här veckan räknas bebisen som fullgången. Den ökar fortfarande lite i vikt men växer inte så mycket på längden. Bebisens koordination är så pass utvecklad nu att den kan gripa saker med fingrarna och om man skulle lysa med en stark lampa mot magen kan det hända att den vänder sig mot ljuset. Bebisen tränar sig inför förlossningen genom att dra in och trycka ut fostervatten genom lungorna. Den samlar också näring i organen för att klara eventuella påfrestningar vid förlossningen. Många barn sjunker djupare ner i bäckenet nu.


Många bebisar har nu huvudet fullt av hår som är ungefär 2,5 cm långt. Men det behöver inte ha samma färg som ditt - mörkhåriga par kan bli överraskade av nyfödda bebisar mer blont eller rött hår och ljushåriga föräldrar kan få bebisar med mörkt hår. Och så finns det förstås bebisar som inte har något hår alls.

 

Mamman:
Det kan faktiskt vara dags när som helst nu, men ta det lugnt. Många går längre än 40 veckor, särskilt förstföderskor. Att föda mellan vecka 37+0 och fram till vecka 41+6 anses normalt. Ditt fundusmått har planat av nu och växer inte lika snabbt.


Nu är det vanligt att känna förvärkar. Livmodern blir hård i ungefär 30 sekunder och sedan slappnar den av. Dessa sammandragningar ska inte göra ont. Ofta stiger nu känslan av spänning och förväntan ju närmare förlossningen du kommer.


Nu står livmodern som högst, precis under bröstbenet så det är inte konstigt om man har problem med matsmältningen. Tyngden av livmodern och barnet trycker bröstet uppåt och de nedre revbenen trycks ut en aning. Nu kan barnets huvud när som helst vändas nedåt och då blir det lättare att andas! (Men då är det urinblåsan som utsätts för mest tryck och det blir många toalettbesök istället...).

Hur mår jag:
Bra, lite trött, förvärkar, foglossning.. Men ändå bra. Vill ha bebis nu, haha. Tänkte sätta mig denna helg och skriva ett litet förlossningsbrev, börja fick med BB-väskan och eventuell musik! :)

Min kropp har blivit ganska stel (foglossningen), mina vader är svullna men annars bra. Vikten låg på +11 sist jag vägde mig, säkert något mer nu. Ska kika ikväll/helgen.
Har fått fråga kring bristningar, och än så länge har jag klarat mig:) Men de kommer nog :P Ja, inte så mycket mer att säga.. ska verkligen börja förbereda mig, även om jag tror att jag kommer gå över tiden så vet man aldrig...

Vi längtar efter dig Lillan ♥


TRÖTT.. IGEN!

2011-05-05 20:58:19 Vardag
» Kommentarer(1) «


Jaa, en helt utslagen tjej sitter i soffan! Har varit barnvakt åt Lova idag efter jobbet, sedan direkt på föräldragrupp vilket var kanonbra! :) + att ikväll vann Dragons SM-Guld ikväll, GRYMT KUL! ♥

Nu ska jag och hjärtat vila och koppla av en stund, får se om jag bloggar något senare. Annars hör ni mer av mig imorgon! LOVE!

BB-VÄSKAN: LISTA

2011-05-05 07:43:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(4) «





Jag har denna lista + en till som jag kommer följa när jag ikväll ska börja packa BB-väskan lite.
Tänkte packa bebis alla saker + det som går att packa till mig själv! ♥ Vad tror ni, har jag missat något? Något som är onödigt? Datorn får vi väl se hur vi gör.. beror ju alldelens på situationen! :)


BREAKING DAWN STILLS! SPOILERS!

2011-05-05 07:38:00 The Twilight Saga
» Kommentarer(0) «







Kanonkvalité på några av de bilderna som har kommit! Love it!
Finns även fler bilder att se --- > Bildkälla



FINA PRESENTER

2011-05-05 06:58:00 Kärlek
» Kommentarer(1) «



COME HOME TO ME

2011-05-05 06:28:00 Skor & Kläder
» Kommentarer(0) «





Linnéa vill ha ^^ så fint, skönt och underbart! Snart kan jag äntligen börja köpa kläder till mig själv som jag vill ha på mig! ♥ LYCKA!


TACK! :)

2011-05-04 22:03:59 Vardag
» Kommentarer(2) «


Åhh ni är helt underbara, min underbara familj, mina underbara vänner och mina läsare! Jag har haft en kanonbra födelsedag med superfina presenter ♥ Tack!



Den här otroligt söta bilden har min fina Amanda gjort, Gulle dig! ♥ Jag bara älskar den! hihi

Nu blir det lite kvällsmat/fika och sedan sängen! Återkommer imorgon! Och tack igen, ni är helt underbara!

ROCKBABY!

2011-05-04 07:48:00 Shopping & Presenter | Lo
» Kommentarer(2) «



BLOGGDESIGN TILL AMANDA

2011-05-04 07:36:00 Bloggdesign
» Kommentarer(0) «




Bloggdesign till Amanda, här hittar ni hennes blogg :)


NOJJIG OCH OROLIG

2011-05-04 07:03:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(6) «


Känner lite oro kring förlossningen, inte just att det kommer göra ont för det vet jag redan - det kommer jag dödsont men det kan jag ta. Jag oroar mig att det ska hända något med vårat lilla hjärta, för det skulle krossa oss. Vill inte ens tänka den tanken men det är omöjligt att inte göra det.

NOJJIG! Har en sak som jag har funderat på otroligt mycket de senaste veckorna... tänk om BM såg fel på Rul, tänk om vi inte väntar en flicka :O För mig spelar det såklart ingen som helst roll om vi får en underbar liten son eller dotter, men nu när vi är så inställda på en flicka och alla saker vi har köpt! Vad tusan gör vi då!?

Såklart är det ingen katastrof men jag har blivit otroligt nojjig kring detta.. haha, det skulle ju vara så typiskt att det inte ploppar ut en liten tjej nu när vi har en lila barnvagn tex, HMN! Så komihåg detta.. för vem vet, i Juni så skriver jag kanske inte "Inatt kom våran dotter" utan "Inatt kom våran Son" ... hmn, knepigt det där, jag var ju stensäker på att det var en liten pöjk i magen men när BM sa att pappa hade rätt och att vi väntar en flicka så har jag ju ställt mig in på det. Aja, det väntar att se.. Självklart är det viktigaste att våran lilla bebis mår bra och det har ingen betydelse om det visar sig vara en vacker liten son.

Dock blir det svårt med namn.. :P haha

Är det någon av er sundsvallsbor som har någon erfarenhet av något liknande, BM sa ju att hon såg de tre strecken..


ÄLSKADE LILLA BEBIS

2011-05-04 06:46:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(0) «





och idag ser vi ut såhär.. ni får ursäkta min halvknepiga min:P hade lite bråttom!

Ja, min kläder också kanske..det är inte många plagg nu som sitter bra.. har fått börja tagit alla mina lite större linnen (som inte är så fina på en gravidmage), det mesta ser helt enkelt halvtokigt ut på mig men förhoppningsvis är det inte långt kvar så jag står ut! :)


22 BAST! GRATTIS TILL MIG :)

2011-05-04 06:24:00 Vardag
» Kommentarer(7) «





Japp då var man 22, coolt haha nej.. ingen skillnad känner jag men visst är det roligt att få presenter!



GRYMT DRAGONS!

2011-05-03 21:33:40 Vardag
» Kommentarer(1) «


Vilket avslut av Sundsvall Dragons :D Like it, på torsdag följer vi med våra fina vänner för att se sista och avgörande matchen! Kvällen annars har varit rätt lugn, jag har börjat fixa inför imorgon och har även städat lite. Tyvärr är jag ännu inte klar eftersom kroppen min är helt slut, men jag ska ändå försöka mig på ett sista ryck innan det är dags att sova.

Vi hörs imorgon! Natti!

MUMMA

2011-05-03 19:05:38 Vardag
» Kommentarer(1) «


Det luktar gott i vårat trapphus, och det är min förtjänst! Bakningen är klar och nu ska jag städa undan, haha inte lika kul men vad gör man. Måste också städa till lite i lägenheten då jag imorgon direkt efter jobbet ska på gravidyoga och sedan får främmande! :) Bilder på bakningen får ni se imorgon då jag kommer duka upp det fint! Även lite recept kommer då.

Ska ta och fixa lite käk nu, hmn kanske blir det köpemat.. Thai kanske, eller något annat gott.

Återkommer senare!

BAKA LITEN KAKA

2011-05-03 07:53:00 Vardag
» Kommentarer(2) «


Efter jobbet idag blir det bakning för fulla muggar: Kladdkaka m. kokostäcke, Hallonmuffins m. Kardemumma och Kladdkakdemuffins med marshmallows! Gotti.. och för er som undrar vad det har tagit till mig så kan jag berätta att jag imorgon fyller hela 22 bast och ska ha lite kalas! :D Nice va?! De som vill är mycket välkomna ♥

Höres efter jobbet!


TODAY'S MAMI

2011-05-03 07:35:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(1) «





Vecka 35 + 4 :)


FINT TILL LILLFISEN

2011-05-03 07:30:00 Shopping & Presenter | Lo
» Kommentarer(2) «





Kärt barn har många namn.. Lillfis, Lillan, Hjärtat, Pyret, Firaffen.. :)
Bodyn fick iaf följa med hem, så fin (bilderna vart tyvärr lite mörka..)! Däremot gillade jag inte tightsen som fanns till, för det första så var det inte tights utan leggings (korta) och sedan såg de inte så bra ut i passformen! Passar nog bättre på en lite större bebis.


PACKA BB-VÄSKAN?!

2011-05-03 06:55:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(6) «


Kom på igår att den där BB-väskan ska ju packas.. det är ju förmodligen ett bra tag kvar, MEN om nu våran Lilla skulle komma 2 veckor innnan Bf som såklart skulle kunna hända så måste ju väskan finnas! Hmn.. svårt det där! Ni ska har bebis eller ska ha, när ska man packa BB-väskan?


BANAN, ANANAS & MANGO SMOOTHIE

2011-05-03 06:30:00 Mat & Bakning
» Kommentarer(2) «




Mums, denna vart supergod. Jag mixade ihop en banan, lätt naturell yoghurt och 1½ påse med icas färdigfrysta portionspåsar smoothiemix (banan/ananas/mango)! Tillsatte också lite vaniljsocker då den vart lite sur!


TRÖTTFIS

2011-05-02 22:15:02 Vardag
» Kommentarer(1) «


sjukt trött tjej idag, dock inte Lillan i magen.. revbenen har tagit mycket stryk idag men vad gör det ♥
tänkte lägga mig strax, imorgon igen är det ju jobb som gäller. Måste vila mycket nu om jag ska orka att jobba heltid fram tills Bf, det är iaf min plan.. vem vet kanske längre också!


Måste bara tipsa er om en otroligt jordnära och mysig blogg för er som har missat! Anna heter tjejen som skriver den, hon har ett eget företag, är mamma till en supersöt liten Elis och dessutom gravid med en liten Lillebror :) Hon är precis som jag från  Sundsvall och mellan oss skijler det sig ca 3 veckor mellan Bf, Otroligt kul!
En stark och väldigt fin tjej! Besök hennes blogg och ge henne en fin kommentar vettja!



Anna


Bilden är också lånad utav Anna! :) Hoppas det var okej!


Ja, sussa var det ja..! Sov gott allihopa! ♥


DESIGNJOBB

2011-05-02 20:10:04 Vardag
» Kommentarer(0) «


Ska installera en design nu, återkommer lite senare.

MIXA & MATCHA

2011-05-02 07:28:00 Shopping & Presenter | Lo
» Kommentarer(2) «





UNDERBARA LILLA DU

2011-05-02 07:12:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(0) «