HEY GUYS!

2010-12-29 13:59:38 Vardag
» Kommentarer(0) «


Mår väl lite bättre idag, men yrseln sitter kvar! Dock är jag megastressad över resan till fjälls imorgon! Mycket att packa och planera! Men men, så bloggen får vänta tills ikväll! ♥ Men ni får ha det så bra så länge, så hörs vi senare!

LOVE!

NOT WORKING

2010-12-28 12:37:01 Vardag
» Kommentarer(1) «


Idag är jag hemma, har haft ont i magen, i huvudet och är otroligt yr! :/ igår efter mitt bad (vilket inte var så jättevarmt som jag brukar) så kunde jag inte ta mig upp eftersom det bara svartnade! Tog säkert 10-15 min innan jag kunde stå upp själv.. däremot så satt yrslen kvar och även idag är jag yr och virrig! Tror nog att det är en blandning av fördålig sömn, gravidtjej och för lite mat! Har ju så svårt med maten.. jag är ofta jättehungrig men även om jag får precis det jag vill ha så vill det inte ner.. :S däremot så äter jag så ofta jag kan istället! Jag måste ju ha mat, och jag är ju hungrig av en anledning!  - men visst är det knepigt, jag äter mindre mat nu när jag är gravid i v.19 än vad jag gjorde innan jag blev gravid!

Nu idag iaf, efter en lång sovmorgon så ska jga göra iodning Tekakor, har läst om ett jättebra recept på Annas blogg som jag sa prova idag! Hoppas nu är jag fixar att göra dem!

Anna har förövrigt Bf mindre än en månad efter mig, vilket känns kanonkul!

Vi hörs lite senare, så får ni veta om Tekakorna gick hem! ♥

UDATE: I LOVE YOU

2010-12-27 16:37:22 Lo i magen ♥
» Kommentarer(1) «


Började ju fylla i sen lista för tre veckor sedan.. nu ska den uppdateras!

                                                                                         

Jag fick reda på att jag var gravid: Den 2 oktober plussade jag! ♥

Så här fick jag reda på det:
En veckas sen mens, gjorde då ett test som visade sig vara positivt!

Detta gjorde jag efter att ha fått beskedet:
Låg en bra stund i sängen, sedan var det bara att gå till jobbet.. haha typiskt! Ingen va oss var osäker på hur vi ville göra men vi funderade ändå både tillsammans och var för sig för hur vi ville göra ♥ Vi pratade en massa om hur det skulle vara och om vi skulle klara det (ekonomiskt, hihi och det löste sig ju väldigt bra!!). Vi sa att vi båda skulle vara 100% säker på varandra och på bebisen!!

Jag tror det kommer att bli: 
Jag tror fortfarande att det är en liten tuff grabb!

Det här undviker jag att äta och dricka:
Alkohol, självklart! Sedan så äter jag inte det som man inte ska äta som gravid, haha ibland får jag för mig att helt vanlig mat inte är bra så lite nojjig är jag också! Men vissa ostar, fisk och lite annat hoppar jag över.

Lukter som jag inte klarade av i början:
Matos, kylskåpslukt, vissa maträtter ibland..och så är det fortfarande, fast lite bättre.

Första gången det rörde sig i magen:
Jag kan nog helt säkert säga att jag iaf kände pirret i lördags, den 25 December ♥ vilken lycka!


Första gången det började sparka ordentligt:
Väntar fortfarande.. ^^


Musik jag spelar för bebisen i magen:
Har ännu inte börjat spela bara för Pyret, men tAkidas - Give Into Me (Ridin' High version) spelar jag lite då och då, och den ska vi också börja spela för magen ♥

Magen började synas:
Börjar hända lite grejjer nu.. sakta men säkert!

Såhär kände jag vid ultraljudet: Åhh det var så mysigt, gjorde ju ett tidigt UL vid v.10 och redan då kunde vi se bebis röra sig och hjärtat tickade jättefint. Nu längtar vi tills Rutin Ultraljudet i v.20 (7 januari).

Första gången jag fick höra barnets hjärtljud kändes det: Vi köpte hem en Caremaxx (Angel Sound) förra veckan, och jaa ett underbart litet tickande fick vi höra! Hua Mammas lilla hjärta ♥ gud vad skönt det var att höra och vad lyckliga vi blev!

De första mammakläderna var:
Har faktiskt köpt hem 3 mama tröjor, helt vanliga men lite längre än en vanlig tröja! Jätteskönt och enkla!


Mina favoritmammakläder: Vita Mama-tröjan från H&M


                                                                                          



                                                                                        


WHAT DO YOU THINK!?

2010-12-27 14:07:08 Bloggdesign
» Kommentarer(0) «


Tävligsdags  på G här i bloggen!

Vad tror ni?

 Grabb
 Tös
 Vi kan inte se/får inte veta

Tävlingsregler:

Kommentera i inlägget vad ni tror, länka till min blogg i eran egen  , fyll i bloggadress, email och erat namn. De/den som svarar rätt tävlar om en fin ljus rosa design:





© Linnéa Wikman, 2010-2011


Tävlingen avslutas fredag den 7:e Januari!


A DESIGN!

2010-12-27 12:02:08 Bloggdesign
» Kommentarer(0) «


Någon som vill vinna en ny design? Klicka in lite senare så kanske är det just nu som vinner!!!

Love ♥


BELLAS RING

2010-12-27 11:19:12 Om Mig
» Kommentarer(0) «


IDAG HAR JAG:

JEANS/BYXOR: Svarta chinos
KLÄNNING/KJOL: -
TRÖJA/LINNE: grön mama tröja, vitt linne
JACKA: Svart Parka!
SMYCKEN: Min ring + Bellas Ring
VÄSKA: Grå, H&M
SKOR: Höga Converse, röd
HÅR: Krull & ruffs!
BODY LOTION: Body Shop Body Lotion, Satsumas
BODY SHOWER: Body Shop Shower, Satsumas
SMINK BAS: Body Shop Foundation
MASCARA:
Loreal Double Extension
ÖGON:
Kajal
LÄPPAR: Happy, Make-Up Store
PARFYM: Ralph Lauren
NAGELLACK: Transparent
DAGENS ISPIRATION: Kristen Stewart  
DAGENS INKÖP: Kanske ett par microfleece byxor!
DAGENS VILL HA:  Babykicking!!
DAGENS BÄSTA: tre dagar till en veckas semester, & underbara fjällen!

Ikväll ska jag bada, jag ska känna Pyret haha det har jag bestämt! Nejdå, men eftersom jag känner mig rätt säker på att jag kände pyret i lördags så hoppas jag att jag känner det tydligare i badet!




Jag fick Eclipse boxen av min älskade, och med den fick jag vykort, affisch och Bellas ring.. hihi den är verkligen jättefin och i love it!

ROSE. WHITE. DRESS. LIGHT.

2010-12-27 08:51:29 Inspiration
» Kommentarer(0) «










WE ♥ IT

Något underbar inspiration, nu kan jag tänka mig att gå mot ljusare tider. ♥

Igår övergick min mysiga vinterkänsla till ett rent ogillande! Är det inte snöoväder så är det -25 minst och jag börjar bli less på det. Vi kunde inte ens komma hem igår utan fick stanna på Alnö eftersom det var alldelens för mycket snö och ingen plogbil i sikte..

imorse kom vi iaf iväg till jobbet, Hjärtat mitt var ut och skottade.. stackarn! tack och lov så hade plogbilen varit och skottat i natt.. annars hade vi aldrig tagit oss till jobbet!

Men ändå så är jag ju såklart lycklig, lilla bebis verkar må bra och snart drar familjen till fjällen en hel vecka! Ska bli grymt skönt att få lite minisemester! Så på torsdag åker vi till Hamra och kommer hem nästa torsdag (6:e).. och sedan så vet vi ju alla ^^ haha att nästa fredag (7:e) har vi Rul!!!

Underbara vecka, underbara liv!


V.19

2010-12-26 18:58:40 Lo i magen ♥
» Kommentarer(0) «


Mamman:
En del kan känna av foglossning under de här veckorna. I allmänhet ökar smärtorna fram till ca vecka 24 för att sedan lägga sig på en mer jämn nivå. Får du problem med foglossning så kontakta din barnmorska och be om råd om vad du ska göra för att lindra besvären. Ett vanligt symtom är att man har svårt att svårt vända sig i sängen.

Du har nu en snabbare ämnesomsättning och en ökad blodmängd i kroppen, det kan ha en positiv inverkan på ditt hår och dina naglar. Hos vissa gravida kvinnor kan de höga östrogenhalterna ibland påverka huden i ansiktet. Fenomenet kallas kloasma och uppträder hos ljushyade som mörka fläckar och mörkhyade som ljusa. När hormonhalterna sjunker bleknar oftast fläckarna. Om du solar kan fläckarna i ansiktet förstärkas. Använd ett bra solskydd.

Naveln blir allt plattare i takt med att magen blir större.


Bebisen:
Nu befinner sig bebisen i den övre delen av livmodern. Utifrån sett är det mitt emellan blygdbenet och naveln. Fostret är inte bara medvetet om ljud utifrån, utan också om ljus och kan reagera på dem. Livmodern väger nu ungefär 320 gram och innehåller 4 dl vatten. Detta tillsammans med moderkakan väger ungefär 1 kg.Det börjar nu få anlag till de permanenta tänderna under de redan klara mjölktänderna. I hjärnan bildas flera miljoner nervceller för barnets motorik. Det är de som sammankopplar hjärnan med musklerna. Ett resultat av det är att barnet nu kan göra medvetna rörelser, som att suga på tummen av egen vilja.

Blodet cirkulerar i full fart. Navelsträngen växer och blir allt tjockare efterhand som blodflödet ökar. Fostrets immunsystem börjar nu fungera och producerar antikroppar. Nu är fostret så pass stort att det oftast går att känna sparkar och rörelser.

Hur jag mår:
Mår kanon, haha! Tror nu faktiskt att jag kan känna lilla pyret men det är ju fortfarande svårt att vara helt säker, så fort jag kan ska jag ta mig ett bad och hoppas att jag kan känna lite mer! :) Magen är inte mycker större, men lite skillnad kan vi se! Känns dock som att jag är i v.10 :S vilket är jobbigt, längtar verkligen till Rul om 12 dagar då vi får se så att allt är bra.. nojjig är jag fortfarande... känns ju verkligen jättekonstigt att om en vecka är vi i v.20 och jag märker knappt att det ligger något i min mage..

Någon mer än jag? Men i överlag mår jag ju bra, självklart se jag det både som något bra och dåligt att det syns lite och att vikten är den samma som innan graviditeten!  ♥  - Vi längtar efter dig Pyris!


SNOW IN SWEDEN

2010-12-26 18:35:15 Vardag
» Kommentarer(0) «


Jaa, för er som har missat så är det totalt snökaos... vi kommer förmodligen inte komma från Alnö idag, utan får natta över här. Vägarna ute på vissa delar av Alnö är ett minne blott.. hoppas verkligen att det kommer någon traktor eller plogbil så vi kommer ut imorgon!

Juldagen var lika underbar som julafton, ett par varma tofflor rikare, ett otroligt fint serveringsfat, påfyllnad på våran sagoform samling och mycket annat fint! Himla vad nöjd jag är med denna jul! ♥ Tack alla underbara!!

Idag tog vi oss iaf in på Birsta för mellandags shopping (detta var innan det vart kaos i sundsvall), ett par vinterkängor, skidglasögon och två mamatröjor gjorde mig lite lyckligare!

vi var också och kikade på Barnvagnar, och har nu bestämt oss för vilken vagn vi vill ha!

Brio Happy Duo kommer det att bli, nu är det bara färgvalet som är kvar^^ himlans svårt!
Vill helst ha en ljus och fin färg på vagnen, men 2011års vagnar är mörka och inte i så fina fäger, någon som vet vart man kan köpa en nya Brio Happy från 2010? Tipsa mig isåfall!


LOVELY X-MAS

2010-12-25 13:42:26 Vardag
» Kommentarer(0) «


Hej underbara ni ♥ och god jul, lite i efterskott! hihi har ni haft en bra jul, den är ju inte över ännu tycker jag men man måste ju fråga! Vi har iaf haft det jättebra, verkligen supermysigt! och idag fortsätter julfirandet hemma hos H's mamma!

Jag har iaf fått jättefina presenter, kommer bilder men jag kan ju skriva dem så länge:

Eclipse Box, med Bellas ring!!!
Parfym, Ralph Lauren + lotion&showergel
Adidas Wct
Shampoo&Balsam - Label M 
 
Sedan har vi gemensamt fått presentkort på BirstaCity, Media Markt, Barnenshus
En jättemysig barnfilt & en sovbody!

mm!!

Och snart blir det mer presenter!

Vi hörs senare min vänner, många kramar!



THANK YOU!

2010-12-23 21:49:52 Bloggdesign
» Kommentarer(2) «


Tack Matilda för all hjälp! ♥ Verkligen jätteuppskattat! Nu kan du be mig om en tjänst tillbaka ^^ och sedan lovar jag dig en gravidfotografering och en parfotografering! Hihi, snacka om att små saker kan göra en sååå lycklig!
Nu känns julen perfekt! För visst vart bloggen bra nu, när allt är i linje och mer lite mer Pyretfin!

Nu blir det mer uppesittarkväll och mera mys!

CRAZY X-MAS..

2010-12-23 18:36:41 Vardag
» Kommentarer(0) «


Hhaha, en tokig gravid Linnéa.. ^^ välj! Men det börjar ta sig här..
Så här ser min lista ut nu

Detta måste göras idag:

• Slå in de sista julklapparna - check
• Handla sista julklapparna till H - check
• Packa ihop alla julklappar (väldigt många..) - check
• Packa våra egna saker inför Jul på Alnö -check
• Baka Kladdkakemuffins, vanliga + med AfterEight - check
• Måla naglar - håller på!
• Städa ihop, (blir nog väldigt snabbstädning) - jao, check
• och sist men inte minst.. FARA med allt till Alnö +++ att Pancakes ska ju också med, så det blir nog två svängar!
- en omgång check

 

Kanske överlever vi iaf ^^ haha. Men snart snart så börjar julmyset! Äntligen! Bloggen blir fin den också ikväll, WHAT A NIGHT! ♥ Puss så länge!


BABYNAMES!

2010-12-23 13:22:38 Namn
» Kommentarer(3) «





Alicia & Erik ligger topp denna vecka.. hmn, himla svårt!
Fortsätt gärna tipsa mig! Det är guld värt!


LITTLE PRINCESS

2010-12-23 11:11:58 Kärlek
» Kommentarer(0) «




Lilla Hjärtat, denna tjej kan alltid få mig på bra humör! Hon busar och vet precis vad hon ska säga för att få oss andra att tokskratta! Bilden är från i somras, och detta är så typiskt henne! Alltid jätteglad och tokig!

Hua vad jag älskar dig min Lilla Syster ♥


RESCUER

2010-12-23 09:09:17 Vardag
» Kommentarer(0) «


Snälla Matilda ska hjälpa mig med min design ikväll! Verkligen hur snällt som helst! ♥ Återigen, Tack!
Så ni läsare får stå ut med att det ser lite knas ut ^^ haha Men annars då, om ni ignorerar knaset.. vad tycker ni? Lite varmare färger och lite mer Pyret! Jag gillar't iaf!

För er som inte vet så är det torsdag idag, det är den 23 december och jag har panik! Julafton imorgon och allt är inte klart! (tror att min stress gör att jag fattar noll just nu.. särskilt då det gäller blogg och koder!!!!).



Detta måste göras idag:

• Slå in de sista julklapparna
• Handla sista julklapparna till H
• Packa ihop alla julklappar (väldigt många..)
• Packa våra egna saker inför Jul på Alnö
• Baka Kladdkakemuffins, vanliga + med AfterEight
• Måla naglar
• Städa ihop, (blir nog väldigt snabbstädning)
• och sist men inte minst.. FARA med allt till Alnö +++ att Pancakes ska ju också med, så det blir nog två svängar!

någon som vill byta? tur att Matilda hjälper mig med bloggen.. vill ju ha den pyretfin!


HELP! BLOG!

2010-12-23 07:16:28 Vardag
» Kommentarer(0) «


Blogghjälp någon.. ??!! Jag är totalt fast, koderna snurrar i huvudet tillsammans med allt julstök! Så om någon vänlig själ med bra koll på koder vill hjälpa mig att lägga in den nya designen rätt så skulle min dag bli lite lättre ♥ hör av dig/er här bland kommentarerna!

CRAZY!

2010-12-23 00:56:52 Vardag
» Kommentarer(0) «


Bloggen ser helt knas ut, får inte till det.. fixar det imorgon, NATTI!

BELLY BELLY

2010-12-22 21:10:33 Lo i magen ♥
» Kommentarer(1) «



© Linnéa Wikman, 2010/2011

Älskade mage, älskade lilla pyre! ♥

TONIGHT YOU CAN SE MY BELLY AGAIN!

2010-12-22 16:28:16 Foto
» Kommentarer(2) «


Lite senare ikväll så kommer jag visa upp min lilla bebismage igen ^^ hihi så om ni villse det lill som har hänt så vänta bara! Håret får ni också se en liten skymt av!



Moi! Bild från i sommras ^^ Ljusare i håret, mörkare i hyn..

Hmn, jaa Snälla tomten en resa till solen? ♥


SOMMERFEELING.. NOT!

2010-12-22 14:28:51 Om Mig
» Kommentarer(1) «


IDAG HAR JAG:

JEANS/BYXOR: Nya chinos, svarta
KLÄNNING/KJOL: -
TRÖJA/LINNE: Vit mama tröja, HM!
JACKA: Svart Parka!
SMYCKEN: Min ring
VÄSKA: Grå, H&M
SKOR: Höga Converse, röd
HÅR: Utsläppt, plattat, volym
BODY LOTION: Body Shop Body Lotion, Satsumas
BODY SHOWER: Body Shop Shower, Satsumas
SMINK BAS: Body Shop Foundation
MASCARA:
Loreal Double Extension
ÖGON:
Kajal
LÄPPAR: Happy, Make-Up Store
PARFYM: Burberry Sport
NAGELLACK: Isadora, Knallrosa.. minns ej namnet!
DAGENS ISPIRATION: Kristen Stewart  
DAGENS INKÖP: Julklappar, idag.. igen!
DAGENS VILL HA:  Babykick!
DAGENS BÄSTA: 2 dagar kvar till julafton! :D

Jul och fjäll ser jag grymt mycket framemot, men nu börjar jag bli trött på kylan.. Jag vet att jag tidigare har skrivit hur mycket jag älskar vintern, och det står jag fast vid.. MEN måste det var -15 eller kallare?!! Det gillar jag inte, jag fryser jämt! :/ nu vill jag ha en veckas sol & semester!








WE ♥ IT


CURLY

2010-12-22 11:43:03 Hår & Skönhet
» Kommentarer(2) «




Hmn, undra vad man ska göra med håret denna jul? :)
Nu när jag har mitt löshår så ska jag försöka fixa det snyggt och använda det!


TWO DAYS

2010-12-22 08:47:34 Vardag
» Kommentarer(0) «


too x-mas! wihoo gud vad mysigt det ska bli med julafton och familjemys, OCH ledigt!
igår kväll satt jag bara och pillade på en ny design, så förhoppningsvis så dyker den upp ikväll!

Nu blir jobb, och sedan hörs vi lite senare! ♥


HOME!

2010-12-21 20:31:23 Vardag
» Kommentarer(0) «


Hemma igen, håret vart kanon! Chockladbrunt och långt, TACK Mathilda! Sedan direkt efter klippning och fix hämtade jag upp H för att sedan ta oss en jaa, nästan sista tripp till Birsta! Några fler julklappar klara, nu är det inte många kvar! :D Jag köpte mig också ett par nya brallor, sköna svarta chinos som inte trycker mot magen! Sedan, !!!!!!!!! köpte jag mig mitt första mammaplagg! ^^ hihi en enkel vit långärmad tröja med lite extra plats för magen! Skönt, inte för att den är så stor ännu men vanliga tröjor blir ju så lätt korta i magen så det var ju ingen ide att köpa en sån!

Jaa, nu tänkte vi fota lite.. det ska ju göras om i bloggen så lite nya bilder behövs! ♥

Ciaooo!

SWEET SWEET DAY

2010-12-21 11:15:50 Inspiration
» Kommentarer(0) «


Tjena mitt bena! Allt bra med er? Jag mår bara fint, trött som vanligt ochont i magen men ändå mår jag kanon! Bästa med att vara gravid! ♥ Idag är också en väldigt bra dag, Klipp&Färg&Fixa löshår så det ska ju bli roligt!
Sedan är det ju endast 3 dagar kvar till Julafton, vilket självklart ska bli dundermysigt!

Känns som att dagarna springer fram, veckorna går så fort och jag njuter av varje sekund.. iaf försöker!
Ikväll blir det Julklappsshopping, förhoppningsvis den sista! Och sedan ska jag påbörja två nya designer.. en till min vän Lina och en ny till mig själv!




Nina Dobrev

WE ♥ IT


DECIDE

2010-12-20 15:48:44 Hår & Skönhet
» Kommentarer(2) «






WE ♥ IT

Hjälp mig bestämma, imorgon ska det grejjas.. och eftersom mitt hår är lite mörkare än löshåret så kommer vi göra något, frågan är bara vad?! Ska jag bli lite ljusare med fina mörka skiftningar eller ska jag bli lite mörkare?
Kommentera och hjälp mig nu! :D


PINK, FLOWER, SHOES

2010-12-20 13:58:45 Inspiration
» Kommentarer(1) «




Så fin!

WE ♥ IT

Ikväll ska jag om jag hinner påbörja en ny design! Med lite mer bebislook ^^ vad tror ni om det? Jag funderar lite över vilka färger jag ska använda mig av men kommer inte på.. Tipsa mig gärna! :)

Sedan kan ju berätta igen att imorgon blir jag finfin i håret, långhårig och glad! Däremot så kommer det inte sitta fast, utan jag ska sy på clips ivkäll då jag inte alltid vill vara lånhårig! ♥


V.18

2010-12-20 09:30:00 Lo i magen ♥
» Kommentarer(1) «


Mamman:
Vid denna tiden kan många kvinnor känna smärta i ljumskarna. Anledningen är oftast att de ligament som förbinder livmodern med bäckenet sträcks ut efterhand som livmodern växer. Ofta känner man smärtan vid snabba rörelser eller när man hostar eller nyser. Att luta sig framåt kan tillfälligt lindra smärtan. Livmoderns högsta punkt ligger nu två fingrars bredd under naveln.

Du kanske börjar få ryggbesvär, blir täppt i näsan eller svårt att röra dig som du vill. Det börjar helt enkelt kännas att du är med barn. Det kan vara svårare att sova allt efter som magen växer. Använd gärna en hel bunt kuddar för att skapa en skön sovställning och kissa alltid innan du lägger dig.


Barn:
I vecka 18 är kroppslängden omkring 17-18 cm (huvud/stjärt) och vikten i medeltal 220 g. Barnet tränar nu mycket, viftar med armar och ben och kan slå kullerbyttor. Bebisen kan rynka på pannan och göra grimaser. En del basreflexer börjar utvecklas nu som till exempel sugreflexen och bebisen vänder ryggen till om magen utsätts för ljus. Hjärnans första
kritiska stadium är nu över. Nu kan fostret höra, så som dina hjärtslag, röster, blodet som strömmar genom navelsträngen och andra vardagliga ljud. Den kan också bli skrämd av höga, plötsliga ljud.

Fostret kan också svälja. Han eller hon kan svälja så mycket som 1 liter fostervatten under en dag.Fostret sväljer fostervattnet och kan till och med skilja mellan mammans intag av söt respektive besk föda. Om det är sött sväljer fostret mer vatten och om det är bittert så grimaserar det istället. Fostervattnet är naturligt sött och kroppen ser till att det innehåller rätt mängd av aminosyra, fettsyra, mjölksyra, citronsyra, salt, glukos, fruktos och sist men inte minst proteiner. Fingrar och tår ser alltmer färdiga ut, och de virvlar och ränder som utgör barnets unika fingeravtryck börjar framträda.

Hur jag mår:
Jag mår även denna vecka fin fint! Magen har väl inte blivit så mycket större, men snart snart så syns det kanske att jag är gravid!! Hoppas hoppas! Lite mer anfådd börjar jag bli, och tunga lyft blir jobbigare för varje dag. Mer vardagen flyter ändå på i bra takt och jag känner mig pigg och glad! Nysningar och hosta får det att göra ont, så att ligga på sidan eller som sagt stå upp och böja sig framåt känns bättre! Kan få för mig att jag har kännt att det fladdrar till där inne, men det är ju så svårt.. ibland känner man det man vill känna ^^ så ett tag till få jag nog vänta innan jag kan vara helt säker! ♥

Annars så märker jag andra småförändringar, min navel tex är i vanliga fall väldigt djup, men nu är det utdragen och det känns jättekonsigt att ta i den! Haha.. Kissa är också en sak som jag gör ungefär var 5:e min.. fattar inte hur mycket man kan kiss, även om jag vet varför jag gör det så ofta så blir man lite lätt galen..^^

Endast 18 dagar till RUL! Dock är jag helt säker på att det kommer att flytta tillbaka mig någon vecka!


WHAT A WEEKEND!

2010-12-20 08:52:00 Kärlek
» Kommentarer(1) «


Hej på er, och nu välkomnar jag mig själv tillbaka! Jag har haft en underbar helg som ni nu ska få ta del av! :)

Fredag: Underbara fredag, snökaos, kyla och i dag kvar till våran ettårs förlovning ♥ vilken lycka, men eftersom vi hade massor av julärenden under lördagen så bestämde jag mig för att överraska min fina sambo/fästman/pojkvän redan på fredag.. 3-rätters middag på våran favoritrestaurang Tandoori! Jag år den underbara Tomatsoppan till förrätt, Kycklig Tikka Sizlar till varmrätt och vanlig vaniljglas med chockladsås till efterrätt! MUMS! Mitt fina hjärta åt Tomatsoppa, Mixed Thali & Friterad banon, glass med kolasås!

Efter maten överraskade jag med en hotellnatt på Knaust Elite Hotell! Mysigt rum och avkoppling nere i relaxen!
En perfekt kväll med underbara avkoppling och massa mys! ♥

Lördag: Efter en underbar natt av sömn så klev vi upp, låg och myste i sängen som verkligen var skön sedan gick vi ner och åt supergod hotellfrukost! Det är verkligen det bästa jag vet! Äta precis allt som man vill, dricka färdigpressad juice och bara ta det lungt!

Sedan vart det såklart en halvdag på Birsta för julklappsshopping! Kvällen var också mysig med god mat och familjemys!

Söndag: Sooov ut länge, åt återigen en superfrukost! JAG ÄLSKAR verkligen en god frukost! Sedan vart det Julmys med våra kära vänner Emma & Jesper och självklart lilla Sandy ♥ Smörgårdstårta, julmust, lussebullar, karra, poppisar och jaa.. ännu en perfekt kväll!


Så min helg har varit kanonbra! Jag är världens lyckligaste tjej, men en underbart fin ring och med en otrolig pojkvän, bebis i magen och finaste vännerna i världen!




Du & Jag, Bulgarien 2008 ♥

Glöm aldrig hur mycket jag älskar dig!


BABY SNEAKERS!

2010-12-17 16:16:48 Shopping & Presenter | Lo
» Kommentarer(0) «


      



Om vi väntar en liten flicka, så ska jag beställa hem dessa! Hur söta är de inte, så underbara!
Rosa, prickar och lite silver ♥

   



Och dessa vill jag självklart ha till en tuff liten grabb ^^

hihi, bilderna är ifrån Junkyard.se


STOLEN INSPIRATION

2010-12-17 14:11:58 Inspiration
» Kommentarer(0) «








WE ♥ IT


SURPRISE!

2010-12-17 11:35:17 Om Mig
» Kommentarer(0) «


IDAG HAR JAG:

JEANS/BYXOR: Tights
KLÄNNING/KJOL: -
TRÖJA/LINNE: Towahood, röd stadium + lång randig tröja
JACKA: Svart Parka!
SMYCKEN: Min ring & mitt fina armband (Bellas armband)!!
VÄSKA: Grå, H&M
SKOR: Vita Orginal Converse, höga
HÅR: Utsläppt, plattat, volym
BODY LOTION: Body Shop Body Lotion, Satsumas
BODY SHOWER: Body Shop Shower, Satsumas
SMINK BAS: Body Shop Foundation
MASCARA:
Loreal Double Extension
ÖGON:
Kajal
LÄPPAR: Happy, Make-Up Store
PARFYM: Opps, glömde visst det..
NAGELLACK: Isadora, Knallrosa.. minns ej namnet!
DAGENS ISPIRATION: Kristen Stewart  
DAGENS INKÖP: hihi! Surprise
DAGENS VILL HA:  Sparkar.. av bebis såklart!
DAGENS BÄSTA: Fredag, mys & kärlek.. 1 år tillsammans imorgon, (egentligen 5½) ♥


Tänk att imorgon har jag & H varit tillsammans i hela 5½ år, tiden har gått fort.. kanske för att det har varit en underbar tid! För ett år sedan hade jag ingen aning om att om en dag skulle vi också dela ringar ♥ Vilken lycka. När H frågade om jag vill förlova mig med honom så tror jag mitt hjärta smälte och blev till guld. Det ögonblicket kommer jag aldrig att glömma... Du ska veta att du är det bästa som finns mitt fina hjärta, och jaa ännu en gång tänker jag erkänna att du är både underbar, snäll och rolig ^^ hihi men självklart också superknäpp!

// Din Linnéa För Alltid ♥


700 DAYS

2010-12-17 09:01:19 The Twilight Saga
» Kommentarer(4) «


Visste ni att det är endast 700 dagar kvar tills Breaking Dawn Part 2 har premiär på Bio! Det är ju otroligt lång tid, men jag tror ändå att det kommer att gå fort! :)

SPOILERS!!!

Vilken av filmerna ser ni mest framemot? Part 1 eller Part 2?
För mig är det omöjligt, Part 1 tror jag kommer bli sjukt häftig, Bröllop, Bellas förvandling.. och Part 2 också, Renesmee, Bellas "krafter" & The Volturi .. ^^




WE ♥ IT

Vackra Kristen Stewart!


TAKE ME TOO BED.

2010-12-16 21:04:03 Vardag
» Kommentarer(1) «


En trött blivande mammis, haha.. så sjukt, jag ska bli mamma! kan fortfarande inte förstå att om allt går som det ska så blir vi tre till sommaren ♥ känslan är magisk!

Fredag imorgon, skönt ska bara slappa och njuta med H.. sedan på Lördag har vi ettårs förlovningsdag! :D
Vilken lycka, allt är bara sååå troligt fantastiskt!

Förlåt om jag tjatar om bebis, magen och hur lycklig jag är.. men det är svårt att inte göra det ^^ hihi Natti på er!

TWILIGHTMANIA!

2010-12-16 15:51:37 Kristen Stewart
» Kommentarer(0) «




WE ♥ IT

Kristen Jaymes Stewart, hon är ju så cool, fin och grymt bra! Svårt att älska denna skådis, NEJ! :D


I LIKE.

2010-12-16 15:09:55 Vardag
» Kommentarer(1) «




WE ♥ IT

Jag gillade lägenheten, ju mer jag tänker på det desto bättre känns det. Nu får vi väl ta och diskutera ikväll och sedan får vi se vad som händer!


NOW!! WOW!! POW!!

2010-12-16 11:29:13 Vardag
» Kommentarer(0) «


Nu åker vi iväg och kollar på lägenhet, Snälla tomten nu önskar jag mig en frisk bebis, en bebismage & en fin lägenhet? ♥ hihi

hörs sen!


HAPPY HAPPY HAPPY!

2010-12-16 09:09:47 Foto
» Kommentarer(2) «


Hihi, snacka om att visa nyheter kan få en att hoppa av glädje!

igår var det lungt i bloggen då jag var på Julbord med Stadium, supergott och jättemysigt var det. Och himla roligt att träffa dem alla! Innan julbordet träffades några av tjejerna hos Johanna där det blir mys, musik & massa skitsnack!

Annars då? Joo som vanligt så är jag överlycklig, allt är bara så jäkla bra. Idag ska vi kolla på en bostadsrätt (3:a) på Haga, som vi länge ha gillat. Nu är det bara att hoppas att den är lika fin i verkligheten! Önska oss gärna lycka till!



I and Love and You ♥

 


CHELSEA RED

2010-12-15 14:19:37 Om Mig
» Kommentarer(2) «


IDAG HAR JAG:

JEANS/BYXOR: Lacktights
KLÄNNING/KJOL: -
TRÖJA/LINNE: Beige/grå lång tröja, svart linne
JACKA: Svart Parka!
SMYCKEN: Min ring
VÄSKA: Grå, H&M
SKOR: Svarta kängor
HÅR: Utsläppt, plattat, volym
BODY LOTION: Body Shop Body Lotion, Satsumas
BODY SHOWER: Body Shop Shower, Satsumas
SMINK BAS: Body Shop Foundation
MASCARA:
Loreal Double Extension
ÖGON:
Kajal, sotat & beige
LÄPPAR: Happy, Make-Up Store
PARFYM: Burberry Sport
NAGELLACK: Isadora, Chelsea Red
DAGENS ISPIRATION: Kristen Stewart  
DAGENS INKÖP: -
DAGENS VILL HA:  Meeer bebismage..
DAGENS BÄSTA: Onsdag = halva veckan = inte långt till jul & nyår + Julbord med Stadium!

Jaaa, en härlig dag.. kylan är dock vidrig! -17 och blåsigt. Magen börjar faktiskt strama lite, när kan sträcker mig backåt så känns det är det växer och knakar för fullt. Samma sak blir också om jag ligger och sträcker ut magen! :D Happy me! Kanske kanske har jag en bebismage på Jul? :D Den verkar ju komma igång nu så jag håller mina tummar!


                                                                                                      



HAPPYFACE

2010-12-15 11:52:57 Vardag
» Kommentarer(0) «


Det är otroligt svårt att inte hela tiden gå runt och va lycklig, :) hihi så fort jag känner mig nere så tänker jag bara på lilla pyret som finns i min mage! Och äntligen börjar det synas ♥ Nu kan du växa lillhjärtat så mamma stolt kan visa upp att du finns därinne!

Nu lunch!


ME AND MY SISTER

2010-12-15 10:29:55 Kärlek
» Kommentarer(2) «




© Linnéa Wikman, 2010/2011

Jag och min älskade syster ♥


YOU CAN SEE MY BABY!

2010-12-14 20:30:21 Lo i magen ♥
» Kommentarer(6) «


© Linnéa Wikman, 2010/2011

 

Hihi här har ni magen, den har aldrig varit såhär tydlig då jag legat ner och varit både tom på mat och kiss ;)

Hela magen kommer kanske imorgon, blev sämre bilder på de stående bilderna!

 


LET YOUR BODY DECIDE WHERE YOU WANT TO GO...

2010-12-14 16:25:54 Vardag
» Kommentarer(0) «


Ohh snart ska man ut i kylan, hua.. -18 och blåsigt inte alls roligt!
Sen blir det iaf en magbild, hoppas ni tittar in lite senare så ni kan se ^^

PUSS!


NINA DOBREV, ELENA GILBERT

2010-12-14 13:25:08 Inspiration
» Kommentarer(0) «








WE ♥ IT

Sjukt snygg!


SUNRISE

2010-12-14 11:38:17 Namn
» Kommentarer(0) «


Vi har fått lite namnförslag hittills..

Flicknamn:
Olivia
Felicia
Alice
Leia

Pojknamn:
Abbe
Anton
Albin
Oliver
Hugo
Tobias

Alla är mycket fina, och jag såg också att Alicia, Bella & Lo var poppis bland er som kommenterat!
Kom gärna med ännu mer förslag, denna vecka har jag en klar favorit:

Alicia
Linnéa + hemligt + efternamn 

eller

Adam Henrik Gustav + efternamn


HEARTBEAT

2010-12-14 09:02:32 Inspiration
» Kommentarer(0) «


Tack för era fina kommentarer, ♥ haha vilka kväll jag hade.. efter att tvätten var klar skyndade jag mig i säng för att inte råka ut för något annat! HAHA! Hann såklart inte att ta en bild, MEN direkt efter jobbet så ska jag skynda mig hem och ta en! :) Det börjar ju bli dags!

Magen är fortfarande inte stenhård, men det trycker på så att magen putar på väldigt mycket! H fick en chock igår, då magen såg så stor ut! Blir ju extra mycket efter mat och med lite svullnad! Men imorse så stog den fortfarande ut lite så det var ju skönt ^^ annars tidigare så har den varit borta, men nu så.. börjar det kanske ta sig?



WE ♥ IT

Om en vecka blir jag långhårig! :D




NOT MY DAY...

2010-12-13 21:38:04 Vardag
» Kommentarer(3) «


Jag som tidigare skrev hur bra min dag var, hur bra allt kändes.. ja nu har det totalvänt!!! Ska jag dra hela historien.. ja, idag gör jag det.. för er som är ointresserade, sluta läs nu! ^^

1. Efter jobbet var bilen såklart tvungen att krångla.. återigen fick jag klättra mig in och över till förarsätet, alltid lika roligt!

2. Vi beställde hem Kebab, kanonbra att de kom ihåg att inte lägga på lök i min då jag inte tycket om det.. däremot så var kebaben KALL! Jättegott!

3. Städning & tvättning på G, tyvärr har våra grannar inte förstått att när tvätt-tiden är slut så är den slut...

4. Damsuga golvet.. tur att jag inte tror på skråck för tror ni inte att jag slår i spegel och jaa hela jäkla spegeln går i miljoner bitar!

5. Jaa, ännu är det inte slut.. damsugning igen (tydligen inte mig grej) under sängen denna gång, jag slår i tummen i sänggaveln och slår upp hela nagelbandet!! AJJJ!!

HAHA! Jaa, mitt humör börjar bli bättre.. sakta, kvällen är ju inte slut ännu! Men iaf så är vi ännu inte klara, men om jag hinner så kommer en bild på magen, annars får ni se imorgon! ♥

FEELING ALIVE

2010-12-13 16:08:00 Kristen Stewart
» Kommentarer(0) «




WE ♥ IT


SOON IT WILL BE

2010-12-13 15:42:21 Om Mig
» Kommentarer(0) «


IDAG HAR JAG:

JEANS/BYXOR: Strumpisar
KLÄNNING/KJOL: Svart
TRÖJA/LINNE: Svart linne, och röd tunika/tröja
JACKA: Svart Parka!
SMYCKEN: Min ring + Pilgrim Armband
VÄSKA: Grå, H&M
SKOR: Converse, röda vita
HÅR: Inte alls fint! Nästa vecka = löshår!!
BODY LOTION: Body Shop Body Lotion, Satsumas
BODY SHOWER: Body Shop Shower, Satsumas
SMINK BAS: Body Shop Foundation
MASCARA:
Loreal Double Extension
ÖGON:
Kajal
LÄPPAR: Happy, Make-Up Store
PARFYM: DKNY
NAGELLACK: Isadora, Chelsea Red
DAGENS ISPIRATION: Kristen Stewart  
DAGENS INKÖP: -
DAGENS VILL HA:  Dagens vill: Känna bebis!
DAGENS BÄSTA: Måndag känns kanon idag, ny vecka.. + ny bebisvecka (igår)

Allt flyter på kanonbra! Jag mår väldigt bra, såå roligt att det börjar synas lite. Har en fullproppad vecka, ikväll ska det tvättas, städas och handlas.. imorgon är det lungt, onsdag: julbord med stadium, torsdag: kolla på en lägenhet!!!! :D och fredag: julfest med SCA.. sedan så har vi ju helgen också, och på Lördag så firar jag och hjärtat 1 år tillsammans som förlovade! ♥ Underbar vecka!

DESIGN

2010-12-13 14:04:11 Vardag
» Kommentarer(0) «


Håller på att försöka få mig en dropdown meny.. får se hur det går! haha, så om det ser lite konstigt ut så är det för allt fix ;)


IT'S MONDAY

2010-12-13 11:42:44 Lo i magen ♥
» Kommentarer(1) «


 hihi ikväll tänkte jag nog ta en bild på magen.. spännande, hoppas den vill hålla sig synlig ^^ man vet ju aldrig! Ihelgen har den visat sig till & från så nu är det bara att hålla tummarna för att den syns!

Fortsätt gärna ge förslag och rösta på våran favoritnamn! Just nu så är det Adam & Alicia som är högst på min lista, men förra veckan var det Wilma.. så det ändras hela tiden! Erik är också poppis hos mig, men inte lika hos min älskade H. - hjälp oss nu



V.17

2010-12-13 09:30:57 Lo i magen ♥
» Kommentarer(0) «


Mamma:
Åtminstone människor som du umgås med dagligen ser nu att du är gravid. Kanske vill alla lägga en hand på din mage och det är inte alltid bekvämt och då får man säga till, magen är din och din partners ägodel om du vill det. Din kropp påverkas av graviditeten, såväl utanpå som inuti. Ett exempel är ditt hjärta, som har vuxit med tjugo procent högre kapacitet än tidigare, allt för att klara syretillförseln till dig och fostret. Självklart märker du även att kläderna börjar bli trånga och du kan även känna dig psykiskt mottaglig, med starka känslor som pendlar både upp och ner. Är du extra sugen på mjölk beror det på att fostret just nu lagrar kalcium.


En genomsnittlig ökning för dig själv nu kan vara runt 2,5-4,5 kg. Livmodern växer i snabb takt och växer mest uppåt till en oval form. Eftersom de flesta ligament som håller livmodern på plats sitter i den nedre delen, vid livmoderstappen (cervix) och däromkring kan livmodern ändra läge och flytta på sig. I 17: e veckan kan man känna livmodern ungefär en tvärhand ovanför blygdbenet. När livmodern växer så kan det kännas som en molande värk i magen och det kanske stretar och drar. Äggstockarna hamnar allt högre upp och vävnaden som håller livmodern på plats sträcks. Du kanske börjar känna dig extra hungrig nu när bebisen börjar lagra fett.


Bebis:
I vecka 17 är kroppslängden omkring 16 cm (huvud/stjärt) och vikten i medeltal 170 g. Nu växer bebisen så det knakar. Den här veckan börjar ditt lilla barn bli lite rundare. Både huvudhår och ögonbryn blir grövre hos barnet. Har barnet anlag för mörkt hår börjar pigmentcellerna i hårsäckarna att producera svart pigment. Huden är fortfarande väldigt tunn. Nu kan fostret suga på fingrarna. För att benen ska utvecklas har det också börjat att lagra kalcium. Fostret får nu underhudsfett under huden som vid förlossningen kommer att utgöra mellan 2 och 6 % av deras totala vikt. Detta kommer att hjälpa barnet att reglera sin kroppstemperatur när de föds. Den första avföringen (mekoniet) samlas upp i tarmen. I fjärde månaden uppgår den blodmängd som passerar moderkakan redan till cirka 27,5 liter om dagen. I slutet av graviditeten passerar 330 liter blod genom moderkakan var dag. Höga ljud utifrån kan få barnet till att röra sig och även tryck kan den reagera på.

Hur jag mår:
Jaa, som ni förstår så stämmer inte det "synliga" på mig så bra ännu, men jag tycker ändå att det har hänt liiiite på en vecka! :) Vilket jag självklart är jätteglad för! Jag tror till och med att jag har gått upp ett kilo! :D
Hungrig är jag, ofta vill jag äta, men inte mycket.. tyvärr så förstör min Ibs ganska mycket av det jag vill äta, men jag gör mitt bästa! JAG vill ju äta så att jag mår bra och slipper gå runt och vara hungrig!

Annars mår jag bra, tröttheten börjar bli bättre och jag känner mig pigg och otroligt lycklig! Fick till och med för mig att jag kände något för några dagar sen.. men det är ju så svårt att veta om det verkligen var bebis som jag kände ^^ hihi roligt, längtar tills vi båda känner sparkar! ♥


LITTLE FAMILY

2010-12-12 17:07:59 Vardag
» Kommentarer(1) «


Heej på er, hihi en frånvarande Linnéa har det varit ^^ idol i fredags, barnvakt & bakning igår med mina små syskon och mera mys idag på birsta och med film ♥ Kanonhelg!

Har helt enkelt inte hunnit med bloggen, blir lätt så när man har två pluttar som ska ha ALL uppmärksamhet.. HELA TIDEN! :D ;D Men nu är jag tillbaka. Ikväll sover vi hemma på alnö, då vi tidigt imorgon ska kolla på Lovas lilla Luciatåg!

Annars då? Joo, har äntligen gått in i v.17 ♥ känns stort, kommer skriva om det imorgon! Magen har kanske växt litegrann, och den har varit tydligare dessa mornar än tidigare! LYCKLIG TJEJ!

Denna vecka kanske vi ska ta ett kort? Vad säger ni? Nu ska vi iväg och handla, Hörs och ses sen! LOVE

AMANDA REBECKA SIDÉN

2010-12-10 15:00:00 Kärlek
» Kommentarer(1) «




Den här underbart fina bilden har min underbara vän Amanda gjort, förstår ni hur underbara vänner jag har?!!
♥ Kan inte förstå själv hur jag förtjänar dessa helt fantastika människorna!??

Tack gumman, jag blir såå rörd av dina fina ord och hua vad vi alla tre längtar efter dig! ♥ Jag älskar dig av hela mitt hjärta!!

Jag skriver som tidigare, Amanda har ingen blogg men om ni vill skicka en fin hälsning till världens bästa Amanda, så kan ni göra det här! ♥

LOVE!



Amanda ♥


EMMA OLIVIA PERSSON

2010-12-10 13:54:26 Kärlek
» Kommentarer(1) «


Detta läste jag precis på min bästa vän Emma's blogg, jag sitter här och gråter nu. Världens finaste människa med världens varmaste hjärta & världens finaste ord ♥ Emma Olivia Persson, du är så älskad.. av så många! Och lilla pyret längtar efter att få se dina vackra ögon ♥



Till världens underbaraste lillhjärta: Jag kommer nog att skriva ett kärleksbrev till dig varje dag. Men jag kan inte hålla mig:) Varje dag när jag känner mig ledsen och deppig då tänker jag på lilla dig och blir alldeles varm i hjärtat <3 Trots att du fortfarande ligger i världens finaste nea's lilla mage så kan du skänka mig en sådan glädje. (Precis så som din mamma kan. Hon är expert på att alltid lyckas göra mig glad, hon är underbar och unik din mammsi) Din pappsi likaså såklart. Det säger allt om dig, Du kommer vara fantastisk.

Din mamma är som en syster för mig och därför känns de naturligt att kalla mig för "bonusmoster" till lilla dig!



Emma's blogg är lösenordsskyddad, men om ni vill skicka en hälsning kan ni göra det via mig!
Fina Emma, alla borde ha en vän som dig!



I Do Love You ♥





BOY OR A GIRL?

2010-12-10 11:09:12 Lo i magen ♥
» Kommentarer(4) «


Vad tror du/ni? Väntar vi en pojke eller flicka? hihi I januari får vi förhoppningsvis veta..

Var med och gissa nu allihopa!


 

Jag tror en liten pojke jag ^^


CHRISTMAS FEELING

2010-12-10 10:41:38 Om Mig
» Kommentarer(0) «


IDAG HAR JAG:

JEANS/BYXOR: Strumpisar
KLÄNNING/KJOL: Svart kjol
TRÖJA/LINNE: Röd lång tröja, svart linne
JACKA: Everest Parka
SMYCKEN: Min ring
VÄSKA: Grå
SKOR: Svarta kängor!
HÅR: plattat, utsläppt
BODY LOTION: Body Shop Body Lotion, Satsumas
BODY SHOWER: Body Shop Shower, Satsumas
SMINK BAS: Body Shop, Foundation
MASCARA: Loreal Double Extension
ÖGON:
Kajal, rosa shimmer & bronze
LÄPPAR: Make-Up Store Happy
PARFYM:
Burberry Sport
NAGELLACK: Isadora, Chelsea Red
DAGENS ISPIRATION: Kristen Stewart  
DAGENS INKÖP: Kaninmat & karra
DAGENS VILL HA: En liten bebismage  Och så vill jag känna sparkar nu!
DAGENS BÄSTA: Fredag, Idolfinal och mys med min stora Kärlek!

Riktig julstämmning på jobbet, Lucia är här och bjuder på underbar musik. Lussebullar, pepparkakor & Varm chocklad ♥ Ska snart iväg på Jullunch också!

Forstätt mer än gärna att komma med namnförslag!

A NAME FOR OUR BABY ♥

2010-12-09 16:33:35 Lo i magen ♥
» Kommentarer(8) «



Såklart har vi börjat fundera på namn ^^ så roligt men också så svårt, speciellt pojknamn tycker vi..
Så från och med nu tar vi gärna emot fina namnförslag! ♥

Här är de som vi gillar mest just nu!






RUSH

2010-12-09 13:33:36 Vardag
» Kommentarer(0) «


Nu ska jag rusa till bilen.. ni får höra sedan hur BM beöket gick! LOVE!


TAKE A BREATH

2010-12-09 12:00:54 Om Mig
» Kommentarer(1) «


IDAG HAR JAG:

JEANS/BYXOR: Lee baggy jeans
KLÄNNING/KJOL: -
TRÖJA/LINNE: Rod underbar kofta, svart linne
JACKA: Everest röd anorak
SMYCKEN: Min ring
VÄSKA: Adidas, blå
SKOR: Vita orginal Converse
HÅR: plattat, utsläppt
BODY LOTION: Body Shop Body Lotion, Satsumas
BODY SHOWER: Body Shop Shower, Satsumas
SMINK BAS: Body Shop, Foundation
MASCARA: Loreal Double Extension
ÖGON:
Kajal
LÄPPAR: Idomin
PARFYM: Cherry Blossom - The Body Shop
NAGELLACK: Isadora, Chelsea Red
DAGENS ISPIRATION: Kristen Stewart  
DAGENS INKÖP: -
DAGENS VILL HA: En liten bebismage  och en frisk bebis
DAGENS BÄSTA: Mvcbesök!!!

WHEN I SEE YOU FACE, THERE’S NOT A THING THAT I WOULD CHANGE, CAUSE YOU’RE AMAZING… JUST THE WAY YOU ARE

2010-12-09 10:44:54 Inspiration
» Kommentarer(0) «








WE ♥ IT

Jobb, jobb .. men mycket snart så ska vi till MVC, hihi längtar!


DARK MORNING!

2010-12-09 06:55:16 Vardag
» Kommentarer(1) «


Godmorgon ♥ hua vad mörk det är så här tidigt, det är ju både mysigt och jobbigt, under sommaren är det enklare att kliva upp.. och på vintern vill man bara ligga kvar och mysa i den varma sängen.. men även idag ska jag jobba så det är bara att stiga upp!

Idag har vi besök hos BM, känns spännande då det blir våran första riktiga gång! Önska oss lycka till nu!

Sedan så kom jag på igår att det är mindre en 1 månad till Rutin Ultraljud, vilket också betyder att vi har gått halva tiden.. shit, fort går det och vi njuter av varje sek! Bebismage, komigen nu.. väx lite ^^ hihi vill ju vara bebisfin på jul&nyår! ♥

Mer av mig ser ni lite senare, nu ska jag göra mig klar! LOVE!

SLEEPY

2010-12-08 22:00:02 Foto
» Kommentarer(1) «


Nu ska jag äta lite kvällsfika (kspecial & mjölk) och sedan blir det sängen. Himlans trött idag, ha en mysig kväll!

Sov sött ♥





Gullungar! Skolavslutning i somras ♥

BLOG YOUR BLOG

2010-12-08 15:30:41 Vardag
» Kommentarer(0) «


Eftersom det är mycket nytt i bloggen nu, med allt bebissnack, barnvagnsfunderingar mm så tänkte jag göra en liten utmaning! Jag tänkte tipsa er om olika typer av bloggar som jag gillar och sedan så vill jag att ni tipsar tillbaka i era bloggar ^^ hihi

När ni sedan har tipsat, länka gärna i min blogg för jag behöver fler underbara inspirationsbloggar att följa!
Jag utmanar alla!


Mode/Skönhet/Make-Up

 Linda Hallberg - Make-Up Artist
 Denise
 Victoria Törnegren
 Cornelia - Foto, Design & Mode

Mamma/Gravid

 
Caroline - mamma till Jennifer
 Carolina - mamma till Lo
 Anna - mamma till Elis & design!

Twilight

 Twilightsweden
 KristenS










I WANNA HOLD YOU CLOSE

2010-12-08 11:02:23 Vardag
» Kommentarer(6) «


 Sötnosar, hihi hur mår ni idag? Själv mår jag kanon!

Någon som vet om det går att köpa Brio Happy, Ligg & Sitt del från 2009/2010?
Har sett en grön Brio Happy från 2009 som jag vart helt kär i, vill helst ha en färgglad vagn då det blir en vår/sommar bebis! Vill också ha en ny vagn ^^


Bild hittad på Google.se


SOMEONE ONCE TOLD ME THAT YOU HAVE TO CHOOSE, WHAT YOU WIN OR LOSE.. YOU CAN’T HAVE EVERYTHING

2010-12-08 09:04:05 Om Mig
» Kommentarer(0) «


IDAG HAR JAG:

JEANS/BYXOR: Lee baggy jeans
KLÄNNING/KJOL: -
TRÖJA/LINNE: Röd tröja från HM, Vitt linne
JACKA: Everest röd anorak
SMYCKEN: Min ring + Thomas Sabo armband
VÄSKA: Adidas, blå
SKOR: Mysiga svarta mocka
HÅR: plattat, utsläppt
BODY LOTION: Body Shop Body Lotion, Satsumas
BODY SHOWER: Body Shop Shower, Satsumas
SMINK BAS: - inget, så torr i ansiktet
MASCARA: Loreal Double Extension
ÖGON:
Kajal
LÄPPAR: Idomin
PARFYM: Cherry Blossom - The Body Shop
NAGELLACK: Isadora, Chelsea Red
DAGENS ISPIRATION: Kristen Stewart  
DAGENS INKÖP: Nål, tråd, frukost, kalender
DAGENS VILL HA: En liten bebismage  och en frisk bebis
DAGENS BÄSTA: I dag kvar till Mvc besök!


NIGHT

2010-12-07 22:31:49 Vardag
» Kommentarer(0) «


Hua, lite fler presenter inhandlade :) skönt, men ändå några kvar.. nu blir det en kvällsmacka till bebis som är hungrig, och en till min fina Henrik, och sängen ♥ är väldigt trött idag, som alla andra dagar.. jag hoppas tröttheten går över snart, iaf lite!

Sov sött nu alla fina läsare! Imorgon blir der nya och förhoppningsvis lite piggare tag! Natti!

ABBEY LEE

2010-12-07 16:17:54 Inspiration
» Kommentarer(0) «




WE ♥ IT

Hon är söt.


I'M SO EXCITED ABOUT MEETING OUR BABY FOR THE FIRST TIME AND LOOKING INTO OUR BABY'S EYES

2010-12-07 15:03:16 Vardag
» Kommentarer(0) «






WE ♥ IT

Liten bebis på G hos familjen Bloom/Kerr ^^


PINK, MIRANDA, HAIR

2010-12-07 13:07:43 Inspiration
» Kommentarer(4) «








WE ♥ IT

Några favoritbilder på M. Kerr

Jag är så sugen på att köpa hem löshår, hmn.. blir nog en beställning mycket snart.
Clips blir det iaf, men jag tänkte gå till en frisör för att klippa in håret och färga det i samma färg! Några tips vart jag ska handla löshåret?



HONEYMOON

2010-12-07 12:01:00 The Twilight Saga
» Kommentarer(0) «




Blueabyss

Grymt fint!!


I LOVE YOU

2010-12-07 11:09:01 Lo i magen ♥
» Kommentarer(2) «


                                                                                         

Jag fick reda på att jag var gravid:
Den 2 oktober plussade jag! ♥


Så här fick jag reda på det: En veckas sen mens, gjorde då ett test som visade sig vara positivt!

Detta gjorde jag efter att ha fått beskedet: Låg en bra stund i sängen, sedan var det bara att gå till jobbet.. haha typiskt! Ingen va oss var osäker på hur vi ville göra men vi funderade ändå både tillsammans och var för sig för hur vi ville göra ♥ Vi pratade en massa om hur det skulle vara och om vi skulle klara det (ekonomiskt, hihi och det löste sig ju väldigt bra!!). Vi sa att vi båda skulle vara 100% säker på varandra och på bebisen!!

Jag tror det kommer att bli: En pojke! Haha, vet inte om det är för att Henke kallar Bebis för han.. ;) 7 januari får vi förhoppningsvis veta!

Det här undviker jag att äta och dricka: Alkohol, självklart! Sedan så äter jag inte det som man inte ska äta som gravid, haha ibland får jag för mig att helt vanlig mat inte är bra så lite nojjig är jag också! Men vissa ostar, fisk och lite annat hoppar jag över.

Lukter som jag inte klarade av i början:
Matos, kylskåpslukt, vissa maträtter ibland..och så är det fortfarande, fast lite bättre.

Första gången det rörde sig i magen: Vi får se, snart kanske.. är ju i v.16 så jag hoppas det pirrar till mycket snart!

Första gången det började sparka ordentligt: Inte ännu, ska väl pirra lite först ^^ hihi men gud vad jag längtar!

Musik jag spelar för bebisen i magen: Har ännu inte börjat spela bara för lillis, men tAkidas - Give Into Me (Ridin' High version) spelar jag lite då och då, och den ska vi också börja spela för magen ♥

Magen började synas: Syns sååå lite, FORTFARANDE.. men på morgonen så ser vi iaf hihi men det är samma där, snart hoppas jag det syns mer.

Såhär kände jag vid ultraljudet: Åhh det var så mysigt, gjorde ju ett tidigt UL vid v.10 och redan då kunde vi se bebis röra sig och hjärtat tickade jättefint. Nu längtar vi tills Rutin Ultraljudet i v.20 (7 januari).

Första gången jag fick höra barnets hjärtljud kändes det: Vi köpte hem en Caremaxx (Angel Sound) förra veckan, och jaa ett underbart litet tickande fick vi höra! Hua Mammas lilla hjärta ♥ gud vad skönt det var att höra och vad lyckliga vi blev!

De första mammakläderna var: Inget ännu, eftersom jag står still i både vikt och fortfarande är ganska platt på magen så behövs inga mammakläder..ett gummiband i jeansen endast!

Mina favoritmammakläder: Har ju inga^^ men däremot så älskar jag verkligen mina mjukisdressar, tights och stora tröjor.. uscha, jeans är oskönt mot magen!

                                                                                       

NEW.

2010-12-06 15:30:11 Vardag
» Kommentarer(5) «


Lite fler läsare har jag allt fått sedan våran underbara nyhet! hihi

vilka är ni/du? blogg? ålder? bor?



KRISTEN AND BELLA

2010-12-06 14:24:20 Kristen Stewart
» Kommentarer(1) «






WE ♥ IT

Lika vacker som alltid..


CONVERSE FIRST STAR CRIB CANVAS HI

2010-12-06 11:34:34 Lo i magen ♥
» Kommentarer(4) «






bildkälla: junkyard.se

Till våran lilla knodd så skulle jag vilja ha dessa, fast helst i vitt eller rött (vet ej om det finns).. rosa och blått finns just nu på Junkyard men har inte varit ute efter de färgerna då vi ännu inte vet vad det är för en liten vi ska få.. ^^ får se om det blir ett par blåa ändå!

MEN om någon vet var jag kan få tag i dessa sötasmå skor i andra färger, HÖR AV ER/DIG! ♥ hihi

Våran lillis ska ju självklart ha ett par converse, precis som mamma & pappa!


V.16

2010-12-06 09:26:49 Lo i magen ♥
» Kommentarer(0) «


Mamman:
Man kan nu börja känna små fosterrörelser, men det är inte alls ovanligt att det tar längre tid eller att mamman känt av det tidigare. För en förstföderska är det svårt att veta vad man ska känna, och ibland kan det bara kännas som ett vanligt kurr i magen. Nu syns det på det flesta att man är gravid, även om det säkert gjort det ett tag. Runt vecka 16 är det vanligt att mamman får lyssna på bebisens hjärtljud på en kontroll hos barnmorskan och någon gång mellan graviditetsvecka 16 och 21 blir man erbjuden rutin ultraljud. Man kan, ibland, redan nu se fostrets kön på ultraljud om så önskas.

Mammans hjärta pumpar runt en allt större mängd blod och man kan lätt känna dig andfådd. Många kan även känna av halsbränna och sura uppstötningar. Men vid det här laget har illamåendet och tröttheten som du kan ha upplevt under de tre första månaderna av graviditeten förmodligen avtagit. Många kvinnor berättar att de nu börjar känna sig fulla av energi. Om du är en av de lyckliga som känner denna extra kraft, så njut av den! Men vila också regelbundet med fötterna i högt läge (om någon förtjänar att lägga upp fötterna så är det du) och se till att dricka mycket vatten.


Bebisen:
Bebisen är ca 14 cm lång från huvud till rumpa och väger runt 80-100 gram. Barnet urinerar nu var 40-45 minut och både arm och benrörelser börjar bli mer koordinerade. Nu är barnets armar och ben färdigbildade och lederna fungerar. Skelettet hårdnar i och med att benen förkalkas och denna process kallas ossifikation. Fostret kan hålla huvudet upprätt, göra grimaser som gapa och kisa. Det kan också greppa navelsträngen som nu börjar flytta sig lite längre ner på barnets mage.
Denna vecka kommer öronen att placeras på sin rätta plats och är nu klart synliga. Fostret börjar se ut som en liten människa, fast väldigt liten. Huden är nästan genomskinlig och man kan tydligt se blodådrorna. Hela kroppen täcks från och med nu till och med födelsen av ett tunt lager hår, kallat lanugo.

Hur jag mår:
Lika trött som förra veckan, annars så mår jag bra. Känns som jag äter som en häst, fast jag egentligen säkert skulle behöva äta ännu mer! Har ännu inte hänt nått på kroppen just, ingen viktuppgång och ingen mage! Men men det kommer väl..

Snälla Tomten, iår önskar jag mig en bebismage ♥

I, YOU, US

2010-12-05 22:04:55 Vardag
» Kommentarer(0) «


Efter en mysdag med mitt hjärta,stan, middag hemma hos mina föräldrar, mera mys med familjen jaa men nu är vi hemma igen! Och jag, som nästan aldrig är sugen på chocklad blev det nu.. ^^ men inte vilken som helst utan chockladkolor, så nu ska det ordnas.. hihi Här har ni receptet, super enkelt & supergott!

Du behöver:
1 ½ dl socker
1 ½ dl ljus sirap
2 msk margarin/smör
2 msk kakao

Gör såhär:
Häll alla ingredienser i en kastrull och låta koka under omrörning tills dom tjocknar.
För att vara säker på att kolan är klar kan du göra kulprovet: droppa lite smet i ett glas med kallt vatten. Ta upp smeten och försök rulla den till en kula, och om du lyckats har kolan kokat klart.

Nu är det bara att hälla upp kolan i små knäckformar och låta stelna.




Jag, Thailand 2009.. åhh vill ha den underbara värmen igen, (men inte maten ^^.. urk!)


TEA AND BREAKFAST

2010-12-05 14:01:08 Vardag
» Kommentarer(0) «


Hej och godmorgon, iaf nästan.. guud vad länge vi sov, jag och H har inte varit upe sent på väldigt länge. Jag har varit gravidtrött och H bara otroligt "min sambo är gravid trött" ^^ så eftersom det vart sent igår så blev det en lång sovmorgon! Nu är vi jättehungriga och tänkte åka ner på stan och äta lite! En god macka och en god kopp te skulle inte sitta fel! hihi

Idag går vi in i vecka 16 ♥ Alltså 15+0 för er som räknar så! Känns så mysigt! hihi

Nu frukost och sedan familjemys! Puss på er godigar!


BEST TIME

2010-12-05 01:47:03 Vardag
» Kommentarer(1) «


Har haft världens mysigaste kväll med Henrik, Emma & Jeppe! TACK!
Och även ikväll fick vi höra det lilla hjärtat ticka, mys! Nu ska vi sova ^^ Natti!

GIFTS FOR MY FAMILY

2010-12-04 10:46:14 The Twilight Saga
» Kommentarer(0) «


Lördag, underbar dag..

Under dagen tänkte vi köpa lite julklappar och ikväll blir det mys med Emma & Jeppe ♥ Längtar.. ^^

Annars då, ja som det ser ut nu så ska jag fixa håret (färga) och sedan göra mig klar för en tur på Birsta eller Stan :) Vi hörs sen!











Nya stilla från Eclipse ♥ Åhh vad Rosalie & Bella är fin i den filmen!

Bildkälla


MY BABY, MY LIFE

2010-12-03 16:31:35 Lo i magen ♥
» Kommentarer(0) «


Så sjukt underbart, igår var Lina förbi.. hon ville så gärna höra det lilla hjärtat.. och jaa efter en liten stund hittade vi det, det underbaraste som finns! ♥ Så häftigt!

Längtar som en tok till den 7 Januri, då vi ska på Rutin Ultraljudet!

Kommer väl vara en hel del bebissnack nu, så det går jättebra att fråga om ni undrar över något!
Men självklart ska jag inte glömma alla mina andra saker som jag brukar skriva om ^^

Just ja, glömde att berätta Lina & Micke gav oss en jättefin present igår till bebisen, BARBASKÖN! Åhh han är så söt och mjuk hihi ^^





Nu ska jag hem och laga mat! Höres sen! ♥


COLOR, DIANNA, CLOTHES

2010-12-03 14:23:17 Inspiration
» Kommentarer(0) «










WE ♥ IT


OFF TO WORK

2010-12-02 08:59:02 Foto
» Kommentarer(3) «


Vet ni, idag jobbar jag min sista dag på polarn & pyret.. Det känns både tråkigt och bra, eftersom jag istället kommer att jobba 100% på Sca fram till den sista April :)
Självklart kommer detta att bli kanon, lediga helger/kväller, massa tid med H och ett lungt och bra arbete.. Allt för den lilla/lille ♥

Så nu vet ni hur det ligger till! Nu ska jag äta lite flingor och mjölk sedan ta bilen in till Birsta City! Adios!!!

En liten liten Linnéa, ^^


YOU'RE THE BEST!

2010-12-02 07:31:35 Vardag
» Kommentarer(0) «


Fina söta underbara ni! Fattar ni att NI är bäst!!!??
Ni kan verkligen få en helt vanlig tjej att känns sig speciell ♥

TACK SÅ JÄTTEMYCKET FÖR ALLA SUPERFINA GRATULATIONER!

Ni är gul värda, och att vi kommer ha sååååå många otroligt fina människor med oss på den här resan är det bästa man kan få!


TATTOO

2010-12-01 16:09:57 Inspiration
» Kommentarer(0) «




WE ♥ IT

Så sjukt snyggt, vill ju också ha en tatuering! Får se när det blir!


STILLS FROM ECLIPSE

2010-12-01 14:12:22 The Twilight Saga
» Kommentarer(0) «












Från bildgalleriet på Eclipse dvd!

Bildkälla


V.15

2010-12-01 13:15:48 Lo i magen ♥
» Kommentarer(2) «


Mamman:
Livmodern når ett par, tre cm över blygdbenet. Din midja börjar så smått att försvinna och kom ihåg att bära löst sittande kläder. Ta det lugnt och försök att varva ner, om du kan. Både du och fostret påverkas om du stressar. Eftersom bebisen tar kalcium från dig behöver du få dig lite mer än vanligt, du kan också bli extra sugen på mjölk, yoghurt, choklad, glass och andra mjölkprodukter. Du kan känna av humörsvängningar - humöret åker berg- och dalbana. Du kan också bli tankspridd. Många gravida blir svartsjuka och drömmer starka livliga drömmar.

Några kvinnor kan känna av ligamentsmärtor: stickande, dragande smärtor från ena eller ibland båda sidorna om livmodern. Smärtorna kommer oftast när du ändrar kroppsställning - när du vänder dig i sängen eller reser dig upp från sittande ställning. Smärtorna beror på att det stramar i upphängningsapparaten till livmodern, i ligamenten.

Barnet:
Barnet är nästan 13 cm lång och vikten har fördubblats sedan förra veckan! Bebisen samlar på sig kalcium och skelettet blir hårdare och hårdare. Bebisen kan suga på tummen och kroppen är i princip färdigformad. Blodsystem, hjärta, ögon, öron, armar och ben finns nu klara i miniformat inför framtiden. Fostrets hicka kan kännas av mamman, som regelbundna tickningar i magen som pågår i några minuter. Fostret rör på sig mycket i fostervattnet, dricker av fostervätskan och kan kissa. Hjärtat pumpar nu ungefär 28 liter blod/dygn och hjärtljuden kan avlyssnas med en doppler antingen hos barnmorskan eller hemma (tex. via en Angel Sound).

Könsorganen är helt färdigutvecklade och man kan se om det är en flicka eller en pojke. På ultraljud kan man se könet men bara om man har tur och barnet ligger i ett gynnsamt läge. Riktigt säker kan man aldrig bli och undersökning för att konstatera kön förekommer inte.

Hur jag mår:
Jag mår bra! :) Illamåendet försvann i v.12 och sedan igår så känner jag mig mer avslappnad! Vi köpte oss en Caremaxx (Angel Sound) då jag har varit så nojjig, och jaa ett underbart litet tickade hjärta fick vi allt höra ♥ Det var verkligen magiskt! Tröttheten sitter fortfarande kvar, men jaa vem gillar inte att sova. Och eftersom H också varit trött sista tiden så har det bara varit skönt att vi båda vill sova i tid! Allt funkar bra hittills, kan äta nästan allt som jag åt tidigare (dock inte chips!!!) och jag somnästan aldrig dricker vatten slukar nu liter efter liter varje dag, men det är ju bara bra.

Nu väntar jag bara på att magen ska synas lite mer! Bilder kommer att komma, men eftersom det syns så lite så har jag ännu inte tagit några.. får se när det kommer upp här!


DECEMBER

2010-12-01 10:49:35 Om Mig
» Kommentarer(0) «


IDAG HAR JAG:

JEANS/BYXOR: Svarta Jeans
KLÄNNING/KJOL: -
TRÖJA/LINNE: Grå slapp kofta (Jc) Svart linne
JACKA: Parka
SMYCKEN: Min ring + Thomas Sabo armband
VÄSKA: Grå
SKOR: Kängor, svarta
HÅR: plattat, utsläppt
BODY LOTION: Body Shop Body Lotion, Satsumas
BODY SHOWER: Body Shop Shower, Satsumas
SMINK BAS: Body Shop Foundation
MASCARA:
Loreal Double Extension
ÖGON:
Kajal
LÄPPAR: Happy, Make-Up Store
PARFYM: DKNY
NAGELLACK: Isadora, Chelsea Red
DAGENS ISPIRATION: Kristen Stewart  
DAGENS INKÖP: -
DAGENS VILL HA: Såklart en liten bebismage  
DAGENS BÄSTA: Allt är bra idag!