Huvudvärk från Hell

2012-08-17 11:41:35 Vardag
» Kommentarer(3) «


Andra dagen i rad nu som jag har vidrig huvudvärk. Vet ej vad det beror på och varken ipren el alvedon el kombinationen hjälper. Ska ta och vila en stund i soffan nu medans Lo sover, sedan blir det att gå ut en stund och efter det ut på lite ärenden.
 
Fredag är det också, och varmt är det. Haha, lite typsikt när man mår dåligt. Men vi ska göra det bästa av det och försöka njuta ändå. Har en totalt olydig liten tjej här hemma.. och klättar hela, alltså verkligen hela tiden upp i soffan och kastar sig runt. I förrgår missbedömde hon en aning och kastade sig själv rakt ner i golvet, hjärtat stannade på både mig och Henke. Tur som Lo hade så gick allt bra och hon är bara lite lite blå i pannan.
 
MÅSTE-FÅ-HENNE-ATT-SLUTA-MED-DETTA!
Tips mottages!
 
Nu vila :)

Kommentarer
Postat av: mammaTEA

Hoppas huvudvärken släpper.

2012-08-17 @ 12:10:57
URL: http://Mammatea.se
Postat av: Isabell - mamma till Embla

Embla har ramlat ner från soffan flera gånger men nu har hon lärt sig och är mycket mer försiktig. Man vill ju inte att de ska slå sig men samtidigt är det jobbigt att passa hela tiden.
Din tjej lär sig det nog snart också :)

2012-08-17 @ 16:26:00
URL: http://annaisabells.blogg.se
Postat av: Anneli

Vi vände Maija varje gång hon skulle ned, att hon skulle börja förstå att hon skulle lägga sig på mage och hasa ner med fötterna först.. så gjorde vi ett tag, tillslut fastna de!

Svar: tack för tipset :D är väl bara att börja tjata på henne de! Idag har hon iaf varit lugn i soffan :D peppar peppar ;)
Linnéa & Lo

2012-08-19 @ 20:52:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback