⚓ Sailor

2013-05-29 22:04:27 Lo 1-2 år
» Kommentarer(4) «


 
 
Nya favoriter i Lo's garderob. Byxor från Newbie, tröja & t-shirt från H&M och converse ♥

Kommentarer
Postat av: Jessica

Vart har du fått de fina bilderna ifrån där du skrev om Lo's tänder och vilken ordning de kom i? :) superbra att hålla koll på :)

Svar: Googlade det tror jag, var så längesedan! Eller så printscreenar du mina bilder :)
Linnéa & Lo

2013-05-29 @ 23:00:25
URL: http://jessilo.blogg.se
Postat av: Lina

Åh hoppas våra bebisar kommer snart! Är helt slut psykiskt och fysiskt, inne på sjätte dagen övertid nu :/ ...

Kram på dig!

Svar: verkligen! usch jag vet känslan, är ju egentligen beräknad 25 Maj, då vi vet på minuten då lillayster blev till så.. så jävla jobbigt att gå över tiden. Hur var det med första för dig? Har du fått någon hjälp från din BM? Jag ska dit imorgon och jag hoppas så att vi kan göra en hinnsvepning!! Massa styrkekramar!
Linnéa & Lo

2013-05-30 @ 07:51:02
URL: http://miralina.blogg.se
Postat av: Jennie

Åh vilka söta Newbiebyxor! Får nog ta och spana in dem till min Lilly. Det är helt fantastiskt med två döttrar som är födda vid ungefär samma tid på året (mina i juni & april) för då kan den lilla ärva kläderna. Då kan man shoppa loss utan allt för dåligt samvete! :)

Svar: Jaa de är jättefina, dock megastora i midjan men det fixade jag med ett gummiband, ska ta och sy in dem :) haha Jaa eller hur, såå perfekt! Juni & Juni kommer det bli här.. haha, förhoppningsvis inte samma dag men risk finns ju! :D
Linnéa & Lo

2013-05-30 @ 12:18:39
Postat av: Lina

Jag gick över 4 dagar med Aron, sen gick vattnet och på sjätte dagen satte dem igång mig, så det var inte så farligt tyckte jag men jobbigare nu för att jag går över flera dagar med andra barnet förmodar jag, hade hoppats på ett par dagar tidigare ju :) Jag har fått tid till igångsättning men hoppas verkligen bebis vill komma av sig självt snart, blir tokig av alla krämpor :/ Vet inte ens om dem gör hinnsvepning på alla mödravårdcentraler...Massa styrkekramar till dig med <3

2013-05-30 @ 19:51:32
URL: http://miralina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback