Syskonvagn..

2012-11-27 14:49:02 Vardag
» Kommentarer(6) «


Eftersom Lo endast kommer vara 2 då Skorpan kommer till oss så är syskonvagn ett måste för oss. Lo kommer fortfarande sova på dagarna och att gå/stå på tex en ståbräda känns inte som ett alternativ. Vi är därför ute i barnvagnsdjungeln igen och spanar.
 
Jag vill ha en smidig vagn som gärna kan göras till en singelvagn och en vagn som inte gör att ett barn måste ligga under det andra = inte se något, det är inte okej enligt mig.
Vi har ju hittat en vagn vi båda vill ha men jag tar ändå gärna emot era erfarenheter och tips på denna vagn och på andra ♥
 
 
Bugaboo Donkey ♥
 
Tyvärr så kostar ju Donkeyn en hel del men samtidigt så vill jag och Henke kunna vara ute med båda barnen utan att det blir ett besvär. Sedan är det ett sjukt stort plus att den går att göra till Singelvagn, då behöver det inte vara klumpigt alls då man är ensam med någon av barnen. Att vagnen är sjukt snygg också gör ju inget.
 
Lo har provsuttit den och hon sitter bra och har en bra bit kvar i den :)

Kommentarer
Postat av: Mejbibejbi

Åh ja är oxå nyfiken på Donkeyn :)

2012-11-27 @ 16:19:50
Postat av: Nikita

Har en kompis som har donkeyn å vet att hon är jättenöjd , dessutom tror ja bugaboo har bättre andrahandsvärde än andra vagnar ..

2012-11-27 @ 17:37:18
URL: http://Nikital.blogg.se
Postat av: Mika

Hej! Kan du tipsa om några bra mamma/gravidbloggar(förutom din)? :)

Svar: Självklart! :)
http://lindablom.se/ - Gravid, första barnet.
http://innaj.blogg.se/ - Mamma & Gravid med andra barnet.
http://www.alltforforaldrar.se/madeleines/ - Mamma & gravid med andra barnet.
http://ohstlin.se/ - Gravid, första barnet.
http://emmaoliviapersson.blogg.se/ - Gravid, första barnet
http://ellenojag.blogspot.se/ - Mamma till två.
Linnéa & Lo

2012-11-27 @ 22:26:31
Postat av: Madeleines.se - FotogladGravidMamma

Åh tack snälla söta!! :D

Och nja, jag vet inte om jag är enig, haha, något mellanting är kanske bäst, iallafall för mig som har den färgen naturligt så jag slipper springa hos frisör och slinga som blondin en gång i månaden nästan :D

2012-11-28 @ 13:22:02
URL: http://madeleines.se
Postat av: Sandra - Mamma till Leon och Lova

Gillar man Donkeyn så finns det inga andra alternativ tycker jag ;) Jag har visserligen inte testat någon annan syskonvagn men Donkeyn är verkligen helt underbar. På 2 sekunder kan man göra om den till singelvagn och den är så skön att köra. Jag vill aldrig göra mig av med den, så mycket tycker jag om den!
Det enda negativa med den ska väl då vara att den är rätt stor och klumpig när man ska in med den i en bil. Jag åker ju dock aldrig bil, utan bara buss, så för mig är det inte ett problem.

2012-11-30 @ 11:41:26
URL: http://ettplussett.blogg.se
Postat av: Sara

Hej! Tänkte bara säga at vi har en Donkey till våra tvillingar, och vi är supernöjda. Det enda jag har att anmärka på är att sitsarna är i minsta laget, både breddmässigt och längdmässigt. Våra barn är nu 17 månader och sonen är så lång att han tar i suffletten. Men i övrigt är den toppen, smidig och lätt hanterlig. I snön som kommit här i Sundsvall nu så går det såklart lite tungt men jag har ända inte haft problem att ta mig fram.

2012-12-17 @ 21:04:21
URL: http://nogg.se/deprimerad

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback