Förkyld.

2012-02-10 09:34:27 Vardag
» Kommentarer(1) «


Som jag trodde, igår på dagen var Lo otroligt pigg och glad, men mot kvällen så märkte vi att hon blev snorig och gnällig. Var bara att avvakta och se, natten har gått väldigt bra trots snor och slem i halsen. Förkylningen är här och nu hoppas vi att dem snabbt försvinner. Vi har iaf en glad tjej här hemma ändå :)

Precis som Lo har gjort ett tag nu så fick hon sova med oss, vi märker att hon har behov av det och vi ser heller ingen anledning att förstöa sömnen för oss alla tre när det faktiskt går väldigt bra oavsett om hon är pigg eller inte att sova med oss. Så Lo sover med oss när hon behöver det. ♥

Sedan är det såklart mysigt också, Lo sover bredvid mig och nästan varje natt som hon sover med oss så håller hon mitt finger ♥ Mysbebis!

Nu ska vi äta lite här hemma och sedan bjuppas det på lite bilder!

Kommentarer
Postat av: Jennie- Mamma till Melker

Melker har just nu ett behov av att sova med oss med, så vi får lyfta över honom varje natt efter ett par timmar i sin egna säng.. Självklart vill man ju att de ska fixa att sova själva, men klart dom måste få sova med oss när de har ett behov av det och vill ha extra närhet :)

2012-02-10 @ 18:32:46
URL: http://mittlivsomjennie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback