Nej, nu provar vi något nytt.

2012-04-21 09:46:00 Vardag
» Kommentarer(14) «


Ni som är känsliga för bajsprat, skippa detta inlägg. :D
Pappa, du behöver inte heller läsa!

Nu är vi less här hemma, Lo har ju under en månads tid fått 5 tänder.. vi blev såklart jätteglada då hennes mage gick från hård till lös eftersom hon har haft det så otroligt jobbigt.
Nu som sagt är hon lös i magen och bajsar ca 2 ggr om dagen, det ändå problemet är att det går igenom - VARJE GÅNG! Hon hinner bara bajsa klart och sedan är det på kläderna. Detta är inte okej och många kläder blir missfärgade och förstörda.

Vi har idag Liberos blöjor men känner att det kanske inte är rätt, även fast jag själv jobbar/jobbat för SCA som tillverkar dem. Men som sagt, det går igenom varje gång. Så nu tänker vi testa ett paket med Pampers. Och så får vi se vad som händer.

Någon annan med samma problem?

Kommentarer
Postat av: Isabell - mamma till Embla

Inte med det men däremot hade vi en period när Embla vaknade blöt varje natt, hon hade också Libero. Tillslut slutade det men jag har fått för mig att Pampers är bättre just mot läckage. Du får testa :)

2012-04-21 @ 11:00:54
URL: http://annaisabells.blogg.se/
Postat av: Anna

Pampers blöjorna luktar tyvärr igenom till kläderna.

Bajslukt fastnar i byxorna och kissen fastnar och luktar gammalt kiss blandat med pampers konstiga doft på blöjor.

Men Active fit, med vanlig knäppning är rätt breda så dom är bra trots det där med doften:/



På libero har jag en storlek större än vad vi ska ha, tex min dotter väger 8kg, jag köper 10-15 kg.

Det funkar mycket bättre.



Easy up byxblöja från pampers är tydligen sämre än Active Fit har jag hört från många håll/pampers användare :)

2012-04-21 @ 11:20:28
Postat av: Eleni

Vi har testat både Libero och pampers i omgånger men alltid gått tillbaka till pampers. Den är mycket tätare och det har nog aldrig hänt att det "läckt ut" med just pampers blöjorna, däremot känns dom lätt fuktig ganska snabbt istället. Hoppas det hjälper med att byta sort och att ni får en jätte härlig lördag! :)

2012-04-21 @ 11:20:42
URL: http://elenia.blogg.se/
Postat av: Lina

Jg tycker libero har funkat bra för oss. Enda problemet med Pampers som jag kan se, vi har provat både Pampers o Liber, är att Pampers blöjorna luktar så konstigt! Hoppas Pampers passa lo bättre sjukt drygt när det ska bajsas igenom hela tiden! Trevlig lördag trots skitvädret!

2012-04-21 @ 14:02:55
URL: http://kompismoster.blogg.se/
Postat av: Anonym

Pampers baby dry är sjukt bra när det gäller täthet, men jag håller med ovan att det faktiskt luktat igenom dem, har dock inte tänkt på det förren nu då jag lästa det ovan:P hoppas det funkar bättre Linnea <3 :)

2012-04-21 @ 16:30:19
Postat av: Mia

Vi hade faktiskt också Pampers till Alfred när han var liten, av precis den anledningen att han bajsade igenom kläderna nästan varje gång. Men nu kör vi med Libero igen och det funkar jättebra!



Testa er fram och hoppas ni hittar något ni blir riktigt nöjd med ;)

2012-04-21 @ 19:31:39
URL: http://marian.devote.se
Postat av: lina

jag vet inte riktigt om den andas bra. Känns inte som att Lova vart så pass aktiv att jag kan säga något om det. Men hon blev inte blöt varken inifrån eller utifrån idag när vi var på fotboll i regn och snö idag. OCh hon gick och gick i ca 1,5 timme :)

2012-04-21 @ 19:52:28
URL: http://kompismoster.blogg.se/
Postat av: Sara - Mamma till Nike o Freja

Hej, har du provat att gå upp en storlek på blöjorna? När bajset går igenom har vi bytt upp oss en storlek och det har alltid blivit bättre. Sen får man ju räkna med att det IBLAND kan gå igenom men det ska ju absolut inte gå igenom varje gång hon bajsar. Sen kan jag tipsa om Lactulos som du kan få utskrivet av läkare, det hjälpte min stora tjej när hon var hård i magen (om Lo skulle gå tillbaka och bli hård igen när det lugnar sig med tänder).



Hoppas ni hittar en blöja som passar er och ert behov! /Sara

2012-04-21 @ 20:05:49
URL: http://ienmammasliv.blogg.se/
Postat av: Malin

JAG/VI har samma problem!!! Är så tröttsamt, varenda jä-la bajsblöja läcker....vi byter fram o tillbaka mellan L & P, gillar dock pampers bäst, mycket tunnare och smidigare och läcker något mindre än Libero... Gissar det beror mycket på barnets kroppsform... Hoppas du hittar nåt som funkar!!

2012-04-21 @ 20:41:26
URL: http://lallamamma.blogg.se/
Postat av: Jennie - kreativ och pysslig mamma åt Malva

Vi hade samma problem i början och då hade vi pampers, nu har vi Libero Up and go. de andra med "karborreband" i midjan läckte igneom ofta.. men prova er fram. Up and go formar sig efter barnsts form och ska ej läcka ut, om blöjan ej är för liten elelr för stor.. Prova er fram så hittar nog rätt..

2012-04-21 @ 20:46:08
URL: http://jenniezen.blogg.se/
Postat av: Jessica

Vi hade samma problem med Elice när hon var liten. Men vi bytte till pampers och då var problemet borta. Verkar som att olika blöjor passar på olika barn. Hoppas det blir bättre, för inte alls roligt när kläder blir missfärgade.

2012-04-21 @ 20:49:26
URL: http://jessicaxo.blogg.se/
Postat av: SVENSKK - Mamma till Jamie

Det är inte säkert att det är blöjan det är fel på utan det brukar vanligtvis ha att göra med storleken på den samt hur man sätter på den. Säger inte att du gör fel men om problemet är som ovan så bör du nog gå upp en storlek på blöjan. Se dessutom till att "vingarna" vid rumpan/låret är ute och inte invikna. :) Hoppas det löser problemet.

2012-04-21 @ 21:08:41
URL: http://svenskk.se/
Postat av: Therese - mamma till Selma ♥

vi hade samma problem, men sen vi bytte till pampers baby dry så är problemet löst :) nu läcker det otroligt sällan, jätteskönt! hoppas pampers löser problemet för er också..

2012-04-22 @ 01:56:56
URL: http://hayal.se
Postat av: Sofie

Vi har använt pampers för de mesta men har också provat Libero ibland. För Leah så har Pampers baby dry alltid passat bäst, varit mjuk och smidig och aldrig gjort oss besviken. Dock så läckte även dem när Leah också fick en massa tänder på en och samma gång. Provade lite olika då och baby dry var den som ändå höll mest tätt. Och jag upplever också att de tar upp större mängd än up&go / easy-up blöjorna. Hoppas ni hittar något som passar!<3

2012-04-22 @ 08:40:44
URL: http://sofiewassman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback