DONKEY LOVE ♥

2013-03-02 13:42:00 Lo 1-2 år
» Kommentarer(3) «



 
 
 
 
Syskonläge ♥
 
 
 
 
 
Singelläge ♥
 
Både jag och Henke är sååå otroligt lyckliga och nöjda. Smidig, enkel, liten men ändå rymlig - ja listan kan göras lååååång. Lo ville direkt provsitta och satt där ett bra dag igårkväll ♥
 
Åhh, längtar ännu mer nu efter Lillasyster och att få köra runt på båda mina döttrar ♥







 

Kommentarer
Postat av: Lina

Åh jag har så svårt för dessa vagnar! Tycker de är fina och så men tycker de är så små och ser så.obekväma å trånga ut för barnen! Men det är ju såå många som älskar dem! Så de borde ju vara ett gott betyg! Superfin färg på er vagn:-) stilren!

Svar: De går ju aldrig att jämföra med storleken och utrymmet barnet får hos en Brio Happy. Brion är ju både rymlig men ändå smidig trots att den är rätt stor. När det kommer till syskonvagnar så finns det ju inte så jättemånga alternativ tyvärr, Donkeyn är liten och smidig vilket är positivt för oss som föräldrar. Den är lätt och otroligt lättkörd, och jag är faktiskt otroligt imponerad av hur smidigt det var att gå i snö med den! Sedan är såklart sitsen mkt mindre än Brion, men Lo sitter ändå väldigt bra och har utrymme att växa i den. Hon somnade igår i den då vi var ute på promenad och sov bra i den! :) Sedan att den går att ha som singelvagn är ett stort + hos oss, då Lo kommer vara ensam nu och fram till våren/sommaren och sedan kommer ju Lo går på dagis vissa dagar i veckan.
Vi har kollat på alla syskonvagnar i stan och ingen slår Donkeyn enligt oss. Emmaljunga har ju gjort en lite liknande, men den sitsen är ännu mindre och klumpig. Sedan finns det ju dem som gillar de vagnar som är på längden, tex Babyjogger city select men jag tycker personligen synd om barnet som måste sitta under och kolla på ett ryggstöd :P

Tack, vi är jättenöjda med färgen :) Kram!
Linnéa & Lo

2013-03-02 @ 19:27:13
URL: http://kompismoster.blogg.se
Postat av: Lina

Ja absolut ska man ha en vagn med barnen brevid varandra ser så hemskt ut när en ligger under! Hoppas ni blir super nöjda med vagnen, den är ju inte gratis direkt! :-) ha en härlig kväll!

Svar: Jaa så tycker vi med! :) Jaa det hoppas vi med, och än så länge känns det kanonbra. Den är verkligen smidig! Har ni funderat på någon vagn om det blir så? :) Kram!
Linnéa & Lo

2013-03-03 @ 18:30:27
URL: http://kompismoster.blogg.se
Postat av: Erina - Mamma till pseudotvillingarna Wilmer & Wilma

Vi köpte oss en Donkey när lillasyster kom för 7v sedan och det är absolut den bästa vagnen jag haft. Den är så otroligt smidig och lättkörd. Och att man kan göra den till singelvagn är ett stort plus så man slipper ha 2 vagnar. För även om vi inte har storebror på dagis (han är bara 14mån) så finns det ju kvällar när killen är hemma som jag tex kanske bara vill ha med mig ett barn ut om pappa och son tex vill ha grabb kväll kan ja ta med lillasyster ut. Eller som barnens morfar som kommer hit på fredagar och går lång promenad med storebror så får ja egentid med lillasyster.

Ja hur.som helst... Vagnen är värd varenda krona. Den går inte ens jämföra med.andra syskonvagnar. LOVE

Svar: Håller med till tusen! den är grym och ljuvlig på alla sätt och vis! Så roligt att fler älskar den!! KRAM
Linnéa & Lo

2013-03-14 @ 01:57:14
URL: http://erinatomasson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback