Shopping

2013-02-26 14:04:33 Skor & Kläder
» Kommentarer(2) «



Blev en snabbshopping på Birsta efter dagens personalmöte, Lo sov sig igenom det vilket var både skönt och bra för henne själv. Om ca 1 timme ska vi på BVC för att kolla varför hostan inte vill ge med sig och varför hon inte ätit en normal potion mat på en vecka. Idag har hon ätit 200ml välling, igår lite yoghurt och en risifrutti.. och så har det varit en vecka nu, känns inte alls bra.

 
Snygga panties till mamman ↓
 

Kommentarer
Postat av: klara

Åhh birsta :P
Ska dit den 8/3 och då ska vi anordna en träff för oss mammor/gravida i norr!
Har du facebook? Har gjort ett evenemagn där som heter Gravid/bebisträff på Birsta :)

2013-02-26 @ 17:04:29
URL: http://kmv.blogg.se
Postat av: Eleni

Hoppas Lo mår bättre snart! Matproblemet har vi här också titt som tätt. Framförallt varje gång hon varit/är sjuk. Tre veckor gick nyligen och hon fick inte i sig mer än en glass eller en halv macka på en hel dag. Så såg det ut varje dag men helt plötsligt vänder det och sen blir det sämre igen. Blev ganska orolig första gången det hände för ett år sedan ca. Men nu är jag van att hon antingen äter som en häst eller ingenting alls. Hoppas ni får någon ordning på det iaf! Kram

Svar: Lo kan också ha såna perioder, äter ju galet bra i vanliga fall men på 1½ vecka snart har hon inte ätit mer än 1 måltid, typ välling el lite yoghurt.. brukar inte sitta i så länge! :( Så lite oro känner man ju, hon har verkligen tappat hull kring mage och lår, men som sagt idag är det en ny dag så vi får se vad som händer. Skönt på något sätt att det är vanligt bland andra också! :) Stor kram!
Linnéa & Lo

2013-02-26 @ 22:39:51
URL: http://elenia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback