Bloggtorka.nu@linnéa

2012-06-17 13:53:11 Vardag
» Kommentarer(0) «


Hej på er fina!
Herregud, denna vecka har verkligen inte varit kul här inne.. iofs så ger inte sjukdomar så mycket inpisration eller energi. Jag är fortfarande snorig och jävlig, Lo har öroninflammation och senast igår igen hade hon feber. Imorgon ringer vi farbror doktor igen. Feber i två veckor till och från är inte okej.

Helgen har iaf varit jättemysig, i fredags var bästa Emma och Jeppe & Sandy såklart här, Lo fick sin "riktiga" 1års present (jaa, det var så dem sa iaf, tyckte själv att kläderna som hon fick på kalaset var alldelens lagomt). Världen coolaste, häftigaste och finaste bil, BILD KOMMER ♥

Kan ärligt säga att Lo har de bästa gudföräldrarna som finns. Inte för att de skämmer bort henne sjukt mycket utan för att de är så otroligt fina med henne, de gosar och leker och jag vet att de alltid kommer finnas där för henne.
Ni är bäst, våra bästa underbaraste vänner!!

Igår vankades det 1års kalas för Wilgot vilket såklart var jättemysigt, de små lekte och busade, och det bjöds på otroligt gott fika och en underbar tårta! Efter det lämnade vi Lo hos mommo&moffa och vi drog till släda för svensexa & möhippa! Lovely kväll!

Jaa, fixa lite bilder då kanske!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback