Antagning.

2012-07-13 12:46:13 Bara Linnéa
» Kommentarer(4) «


Idag skulle jag ha fått vetat om jag kommit in på utbildningen jag sökte, utbildningen som kändes så rätt och Linnéa rakt av. Inställt. Det är vad det står, jag har ju vetat det ett tag med det kändes återigen som en kniv i ryggen då jag fick mailet att antagningsbeskedet hade kommit... :(
 
Känns verkligen skittrist och en aning hopplöst. Men det är väl bara att gå vidare.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Det är meningen att det ska komma något ännu bättre för dig! :)

Svar: Jag hoppas det.. men tror inte det :/
Linnéa & Lo

2012-07-13 @ 12:56:22
URL: http://jordi.blogg.se
Postat av: Anonym

Vad tråkigt :/ vad var de för utbildning ? väntar svar på en uitbildning jag med., Har en lite dum fråga till dig kanske ;p men, byter ni aldrig sängkläder ? :P ni verkar ha dom där blommiga jämt :) inte för å vara taskig men undrar bara.

Svar: Grafiskt produktionsledning inom grafisk design :) Haha vilken fråga - klart vi byter sängkläder.. dock har vi dubbla paret och jag gillar dem jättemkt så jag brukar byta mellan dem :P Varför vara anonym btw om du nu inte vill vara taskig...:P haha lite fånigt om du frågar mig!
Trodde du på allvar att vi aldrig byter? :P
Linnéa & Lo

2012-07-13 @ 18:45:35
Postat av: Johanna

Jodå. Du kan bara inte se det än. :)

2012-07-13 @ 20:54:11
URL: http://jordi.blogg.se
Postat av: Emilie

Gud vilka kommentarer du får här, kan ju inte ha mycket för sig när man sitter och hemma studerar andras sängkläder. Blir nog bra med en utbildning där istället...

Men tråkigt att den var inställd, har du kollat något på grafisk design & kommunikation på? Lite inom samma område, tyckte den var bra :)

Svar: Haha eller hur?! Folk är både roliga och patetiska!Ja har kollat in den några gånger men känner inte att det är helt rätt.. Tyvärr :/ Hade varit kanon eftersom den finns här.

Hoppas verkligen att de sätter ihop ett nytt liknande program som det jag sökte! :)
Linnéa & Lo

2012-07-20 @ 20:36:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback