Underbar natt!

2012-02-01 07:13:56 Lo 7-9 månader
» Kommentarer(6) «


Godmorgon på er!

Jag har ju berättat att Lo har sovit otroligt dåligt och varit otolig i kroppen sedan i December. Jättejobbigt för henne, vi är nästan säker att det beror på separationsångesten och alla nya intryck och all utvecklig som har varit och även är. Lo har sovit nästan alla nätter med oss eftersom det har varit det enda sättet att få henne lung, vi har provat många många gånger att få henne att sova i sin egen säng men det har slutat nästan varje gång med att vi får hämta över henne.

Men inatt så sov hon hela natten i sin egna säng och hon har varit så lung och avslappnad, kanske kanske vänder detta nu? :) Vi vill ju det för hennes skull, vi vill att hon ska känna sig trygg även om hon inte sover med oss!

Något ni känner igen på era små? Hur har ni gjort?

Både jag och Henke anser ju att om Lo har behov att sova med oss så beror det såklart på något och då ska hon självklart göra det. ♥ Men vi vet ju hur bra hon har sovit i sin egna säng så då vill vi såklart att det ska fortsätta.

Kommentarer
Postat av: iKiwiBerries

söt blogg!

2012-02-01 @ 08:48:12
URL: http://ikiwiberries.wordpress.com
Postat av: mammaTEA

Känner igen det. Vi är inne i samma fas. Signe kan somna hur lätt som helst för att sen vakna 20 minuter senare och vara helt hysterisk och sånär det bara närhet som gäller.

2012-02-01 @ 09:42:18
URL: http://mammatea.se
Postat av: Johanna

Milton hade flera sådana perioder. Vi gjorde inte så mkt av de utan han fick sova med oss när han behövde de och i sin säng när han kände att han kunde sova där... det är bara att testa sig fram och inte göra det till en big deal tycker jag. :D

2012-02-01 @ 13:22:59
URL: http://jordi.blogg.se/
Postat av: Hellis - Design på flera sätt

Vi har haft det precis likadant med vår ettåring! Vi var på ganska lång jullovsresa, och bodde på många olika ställen, så klart lillan sov oroligt. Väl hemma tog det ett tag innan hon fann sig tillrätta på nätterna, men nu sover hon tryggt och gott i egen säng.

Det vänder nog snart för er!

2012-02-01 @ 14:13:21
URL: http://138kvadrat.blogspot.com/
Postat av: Lina

Lova sov ett tag jätte bra i sin säng minns inte riktigt när det var men tror runt 3 mån till 6mån typ sen dess har hon sovit med oss nästan varje natt. Hon somnar för kvällen vid 7 och sover då i sin säng men har sedan vaknat lagom till vi ska lägga oss och då vägrat somna om i sin säng och fått sova med oss. Jag o Henke anser att det är bättre om hon sover hos oss istället för att vi ska hålla på att bråka med henne då blir vi bara trötta allihopa och som du säger så beror det ju troligen på något att de inte vill sova själva. Nu sover Lova nästan hela natten i sin säng men ofta lyfter jag över henne när hon vill äta vid fyra så får hon sova med oss då.

2012-02-01 @ 15:40:32
URL: http://kompismoster.blogg.se/
Postat av: Katarina

Jag/vi har gjort likadant. Har mitt barn ett behov av att vara nära mig ska hon såklart få vara det! Nu har det blivit annat med Wilma än med Melina eftersom jag inte vill ha båda i vår säng. Så Melina sova med oss till och från (somnar alltid i sin säng) medan Wilma alltid sover i sin säng. Nu sover ju wilma hela nätter (18-06) medan Melina vaknar 2-4 gånger varje natt. Men Wilma har vi lärt från andra natten att hon ska sova i sin säng. Hade det varit så att M sov hela nätter hade såklart W sovit med oss :P

Alla dessa utvecklingsfaser = tidvis sämre sömn. Ni märker ju själva vad som funkar för er och Lo, kanske inte alltid samma som för andra. :)

2012-02-01 @ 20:07:35
URL: http://kattajonen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback