Sjukling

2012-02-20 08:36:15 Vardag
» Kommentarer(4) «


Tillbaka från Vemdalen. Vi har haft det superbra och är rätt så utvilade. Prommenader, god mat och en massa stugmys kan väl sammanfatta det hela. Dåligt med bilder har det tyvärr blivit, ibland så orkar jag inte helt enkelt.

Under helgen tyvärr så har vi märkt att Lo's förkylning har blivit värre och idag är hon riktigt snorig och har slemhosta. Matvägrar gör hon också, och under helgen så har hon ätit otroligt dåligt. Ska testa med välling snart igen och annars så får det bli ett mellanmål, så hon får i sig något. Tips förrsten?

Lo är ju inte direkt kräsen och hon har aldrig tidigare ätit så här dåligt, men hon blir arg och tjöis när jag försöker ge henne mat. Jobbigt såklart att äta med en slemmig hals och täppt näsa.

Mammas lilla älskade hjärta!

Kommentarer
Postat av: Katarina

Prova droppa koksaltlösning eller nässpray i hennes näsa och sug ur den innan du ger henne vällingen. Det har funkat för oss :)

2012-02-20 @ 08:50:41
URL: http://kattajonen.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Ge det hon tycker om som är lättsamt tex leverpastejsskivor och häll i välling! När dem är sjuk och kan knappt andas orkar dem inte äta som vanligt. Mycket vätska och sömn. Lite Alvedon och nässpray som får dem att sova bättre så orkar hon kanske äta lite mer :-) Stressa inte upp dig om hon äter dåligt då hon är sjuk och tvinga inte, bara att tänka hur man själv är när man är förkyld och dålig ;) krya på Lilltösabiten!<3

2012-02-20 @ 09:29:33
URL: http://jennifermobergaupair.blogg.se/
Postat av: mammaTea

När Signe var förkyld var välling nästan det enda som gick ner. Var nog skönt för halsen med lite varmt.



Krya på dig lo.

2012-02-20 @ 10:02:57
URL: http://mammatea.se/
Postat av: tove - mamma till EMILIO

åh stackars lilla lo <3 gillar hon yoghurt?

2012-02-20 @ 12:14:23
URL: http://tovediana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback