Lo - Vikt & Längd 18 månader

2012-12-04 14:39:51 Lo 1-2 år
» Kommentarer(3) «


Våran inte så lilla tjej växer precis som hon ska +1 på både längd och vikt kurvan, precis som hon föddes ♥ Känns så himla skönt! Lite ont i ryggen bara ;) hihi. Sprutan i armen gick jättebra så nu får vi se nästa vecka om det blir någon feber av det. Vi kom också fram till att det är svinkoppor runt munnen (som nu är sååå mycket bättre) men att det är höstblåsor som hon har på händerna/fötterna. Känns också bra och nu är det bara att vänta på att det ska försvinna!
 
 

Kommentarer
Postat av: My

Så mycket vägde Alma på 1-års kontrollen. Tror dock inte hon väger så mycket idag.. :/ får se på kontrollen nästa vecka :)

Svar: Jasså? :) varför tror du inte det?
Linnéa & Lo

2012-12-04 @ 23:21:58
URL: http://www.unwake.blogg.se
Postat av: Lina

Lika lång som lova, och exakt ett kilo tyngre:-)

Svar: Ja där ser man :) Så roligt tycker jag, att det kan vara så olika! Lo är verkligen lik sin far i kroppen som barn, haha! Jag var en riktig spinkis och Henke var en knubbis <3 hihi
Linnéa & Lo

2012-12-05 @ 07:43:12
URL: http://kompismoster.blogg.se
Postat av: Lina

Men lo har varit "stor" hela tiden jämfört med lova! Tror lova kommit.ikapp på längden nu på.slutet! De är.så himla facinerande hur.olika.de kan vara med barn! Lova har sin fars gener med kan.äta hur.mkt som helare utan.att de märks! Är ju perfekt att som lo följa samma kurva på längd.och vikt:-)

2012-12-05 @ 20:34:29
URL: http://kompismoster.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback