Tand nr 9

2012-08-28 10:29:49 Lo 1-2 år
» Kommentarer(2) «


 
 
 
Denna tand har inte varit kul, i ca 1½ månad har det tagit för den att komma upp och Lo har haft jättejobbigt med den. Men nuså, äntligen! Nu hoppas jag att nästa tand som är på g (samma tand fast på väntersida) kommer gå lättare!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Suzette - Foto&Företagande

Jobbigt när tänderna ska komma ut! Satt här och kikade runt och hittade att du jobbade i en reception. Kommer du göra det sen också? Kanske har du redan börjat jobba igen? :)

Svar: Ja, verkligen!Tyvärr inte, trivdes verkligen jättebra där men tyvärr går företaget ner på folk och det finns inget jobb över där till mig. Jag gick på ett vik innan så jag påverkas inte av att företaget går på folk men de anställer tyvärr inte just nu.

Jag sökte skola som skulle ha börjat nu denna höst men även där gick det inte som jag ville, programmet blev inställt pga av för lite pengar. Så nu är jag ute och letar jobb ;)
Linnéa & Lo

2012-08-28 @ 19:30:45
URL: http://mixamer.blogg.se
Postat av: Suzette - Foto&Företagande

Okej, kanske verkar konstigt att jag undrar men du är ju ung mamma och alla pratar om att det är bäst att vara fast anställd. Jag är inte fast men ska prata med min arbetsgivare nu i veckan och försöka få fast. Jag och min sambo har pratat om barn och jag har alltid velat vara en ung mamma och känner att det är dags. Jag är 23 nu. Därför undrade jag om det varit några problem att få ihop allt med pengar osv fast du inte har haft fast anställning, har det varit några problem? Nyfiken!

Hoppas du inte tycker att jag går för djupt in på vad du sysslar med! Men vill ha tips! :)

Svar: Ingen fara :)Självklart är det bäst att vara fast anställd, det underlättar en hel del men faktiskt så spelar det ingen roll pengamässigt (föräldrapenning) om det är så att du har jobbat innan du får barn (minst 8 månader innan tror jag det är). Kolla upp det med Försäkringskassan om hur det exakt ser ut, otroligt svårt att förklara. Men din föräldrapenning kommer att baseras på hur mkt och om du jobbar, inte på vilken anställning du har :) Många kramar och massa lycka till med framtida barn och jobb :)
Linnéa & Lo

2012-08-30 @ 08:41:34
URL: http://mixamer.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback