New in - Kitchen

2012-08-08 11:12:45 Hemma hos oss
» Kommentarer(1) «


 
 
Nya glas från IKEA och nytt porslin från BOOM.
 
 

Kommentarer
Postat av: Maja

Hej!
Tänkte bara säga vilken fin blogg du har. Vilka fina saker, men framförallt vilket fint barn. Hon får en att le, även om man har en sån dag då man känner sig nere. Så fort hon ler sådär på en bild kan man ju inte låta bli att le tillbaks. Vilken solståle! och vad duktig hon verkar vara. Du verkar va en bra mor, det verkar som att du tar vara på varje minut, till och med sekund av det du får uppleva tillsammans med din fina lilla familj och vänner. Att följa sitt barns utveckling som du gör, ja en sån mamma vill nog alla ha. Jag tycker du är duktig. Ville bara att du skulle veta det, även om jag inte känner dig. Det är min uppfattning sen jag började läsa bloggen, hoppas det är okej :) Kram.

Svar: Hej! Tänk att just du kunde göra min dag helt fantastisk! Fler av dig borde det finnas!Tack så jättemycket för de fina orden om min dotter och och mig.
Precis som du skriver så gör jag allt för att njuta varje minut, jag älskar mitt liv, min familj och mina vänner oerhört och det är något jag vill visa!

Och jag håller med dig, men blir så glad av Lo.. hon är en solstråle och har alltid hittills varit det. Jag hoppas av hela mitt hjärta att du en dag får barn (om du nu inte har det) för du verkar vara en helt underbar människa med ett större hjärta än de flesta! <3

Tack igen, jag hoppas du fortsätter att läsa och inspirera mig! Kramar!
Linnéa & Lo

2012-08-08 @ 13:16:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback