Lunch

2012-04-24 12:03:14 Vardag
» Kommentarer(2) «


Hej på er!
Tidig morgon med babysång på schemat, Lo klappade händerna hela tiden förutom då vi skulle klappa dem - som det ska vara, eller hur?! ;)
Lo lunchade efter babysången och nu är det min tur, sedan beger vi oss ut i det fina vädret!

Hur är vädret hos er idag? och vad ska ni hitta på? ♥

Kommentarer
Postat av: Jennie- Mamma till Melker

Längtar till det fina vädret kommer tillbaka till oss också, vi har haft det regnigt, grått och snöigt i flera dagar nu :(

2012-04-24 @ 12:21:55
URL: http://mittlivsomjennie.blogg.se/
Postat av: Loooper

http://konstpretton.se/2012/04/21/att-vara-mindre-an-man-ar-om-att-forminska-kvinnors-storlek-och-betydelse/?fwcc=1&fwcl=1&fwl



Kvinnor är särskilt utsatta eftersom deras kroppar blivit dömda och objektifierade under en lång tid. Modellens kroppstyp är ovanlig, faktum är att enbart 5 % av alla kvinnor har den. Men trots detta är det resterade 95 % som känner sig avvikande och onormala, förklarar Kilbourne. Ironiskt nog är vad som anses sexigt i dag stora höfter och bröst, medan smalhet är relaterat till mindre fertilitet och sexualitet hos kvinnor.

Så här funkar världen, tidigt påverkas barn, ungdomar, föräldrar, kvinnor och män i hur de skall se på sin bebis. Vad de tror är rätt, fast i själva verket är de bara påverkade av subtila signaler!



"Bilder av kvinnor påverkar inte bara kvinnor, de påverkar även sättet på vilket män ser på kvinnor, menar Kilbourne. Studier har visat att män dömer utseendet på kvinnor i sin närvaro hårdare efter att sett filmer eller reklambilder där kvinnor med detta “idealutseende” figurerat. "



Läs artikeln, den är otroligt intressant och ger en tankaställare!

2012-04-24 @ 13:15:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback