Klumpen

2012-04-19 12:13:23 Vardag
» Kommentarer(1) «


Mammas lilla klump, i och med att Lo nu rör sig mer och kan ta sig runt i lägenheten så händer det såklart en hel del olyckor. Oftast beror dem på att hon glömmer att flytta en arm då hon "kryper"/hasar sig fram och vips så har hon dykt ner med ansiktet i golvet. Hittills (PEPPAR PEPPAR) har det gått bra men visst blir hon ledsen min fina lilla tjej ♥ Inte lätt inte och ont gör det i mammahjärtat.

Idag har hon hunnit med att dunka huvudet i en dörröppning och åkt ner med ansiktet i golvet två gånger. Nu hoppas jag dagens olyckor är över.

Funderade lite kring en sån där lekhjälm, en mjuk.. men den skulle ju tyvärr inte hjälpa eftersom hon oftast åker ner åt andra hållet. Faller hon bakåt, som händer 1000ggr om dagen så håller hon alltid upp huvudet så där slår hon sig aldrig...


Kommentarer
Postat av: Johanna

Äsch. Det är ingen fara. Dom ska härdas :D Dom klarar mer än vad vi tror. Jag vet inte huuur många gånger om dagen Li ramlar och slår sig eller blir omkullputtad. Det är bara att vänja sig, för det blir ju inte bättre. ;)

2012-04-21 @ 09:40:02
URL: http://jordi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback