Slappdag

2011-09-01 09:03:42 Vardag
» Kommentarer(3) «


Igår var jag och Lo hemma och bara myste, så skönt! Och även idag tänkte vi bara vara hemma. Jag ska ställa mig och diska om en stund och städa lite. Fortsätt gärna att tipsa om vinterjackor (till mig, Lo ska såklart ha overall). Är mest inne på en Peak eller Fjällräven. Ni som har dessa vilket modell har ni?

Peak Parka el Peak Dun?

Fjällräven Kodiak el Fjällräven Nuuk el Fjällräven Dun?


Och jackan ska klara -30° :)

Kommentarer
Postat av: Elin - Mamma till My

Skönt med såna dagar :D Sån dag ska vi ha idag, en inne.slappar-busa dag :D



Kram!

2011-09-01 @ 09:25:51
URL: http://mysansfamily.blogg.se/
Postat av: Tant Jennifer ;)

Jag köpte min dun, peak jacka, den som är lite figursydd med "synligt" dun, när de var som kallast förra året i februari och jag har aldrig frusit i den! Älskar varma jackor eftersom ja är kallblodig av mig.. Gått i tshirt under tillomed.. Parkasen vet jag är också super bra eftersom Eva som jobbar på peak har den bl.a. o hon har både dun o parka o hon har sagt att parka tål kylan kanon för henne men så klart är dun varmast. Beror på hur frysen du är vännen :) sen är ju fjällräven väldigt fin, så en sån är man ju alltid sugen på!;) hoppas du hittat någon bra! Kram

2011-09-01 @ 11:14:50
Postat av: Kattis

Jag har en Peak parkas med dun, vet inte vad den heter men det är inte en HIPE. Annars vet jag att deras HIPE jackor är sååå bra! jag har aldrig frusit i min och då fryser jag jämt :P har haft den tre vintrar och kommer inte byta ut den än på ett tag!

2011-09-01 @ 11:52:21
URL: http://kattajonen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback