Städat

2011-10-21 11:22:43 Vardag
» Kommentarer(1) «


Nu är lägenheten fin och ren, så skönt. Fredag är det också ja, har ni några goda recept att dela med er av? Vet inte alls vad vi ska hitta på ikväll!

Annars då? Jo har börjat fundera om Lo börjar få tänder.. hon har varit ovanligt kinkig och gnällig och håller på att bita sönder min hand då hon har den i munnen. Ja, jag vet inte. Kan ju vara falskt alarm också. Men något är inte riktigt som det ska. Hon är helt enkelt inte sig själv. Älskade gumman ♥

Kommentarer
Postat av: Nike och Frejas mamma!

Här hemma ska vi äta Enchiladas ikväll.. Det är en form av tacos. Man tar mjuka tacobröd och brer på lite philadelpiaost om man vill sedan lägger man i lite tacoköttfärs och ev annat man vill ha i, vanlig ost eller fetaost kanske, lite paprika eller annat gott! Sedan rullar man ihop dem. Lägger dem i en ugnsöker form, strör över lite riven ost och sedan häller man på en blandning av mjölk och tacosås, blandat efter hur starkt man vill ha. Mjölkblandningen ska helst nästan täcka bröden så det är bra med en trång form att ha de i. Sedan gräddar man i ugnen tills osten smält. 200 grader brukar vara lagomt. Till det kan man ha alla de grönsaker och tillbehör man brukar ha till tacos i vanliga fall!



Hoppas det smakar gott om ni provar!



/S

2011-10-21 @ 12:50:28
URL: http://ienmammasliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback