Mat

2011-10-19 09:26:18 Lo 4-6 månader
» Kommentarer(1) «


Loppan har inte varit sig själv de senaste dagarna då det gäller maten. Hon som alltid har ätit så bra och varit så matglad.. inte nu längre, senaste dagarna har hon ätit en normal måltid ersättning, en måltid gröt och resten har bara varit dattigt. Typ 60 ml istället för 160, 90 ibland.. ja ni fattar. Det är nästan så att hon kjöjs (kväljs) (norrland ni vet).

Någon av era små som gör eller har gjort samma sak. Gröten går ju hur bra som helst och även morgonersättningen. Men sen.. då jäklar kämpar jag för att få i Lo det hon behöver..


Kommentarer
Postat av: Anna, mamma till Elis & Silas

Get ni mycket gröt? Små bebisar behöver inte mycket gröt, det ska bara vara som smakportioner i början. Risken annars är att hon blir "mätt" på gröten och att hon inte vill ha nån ersättning då :) Så var det med Elis i början, han var så gupsk och älskade gröten men åt nästan en hel portion vid fyra månaders ålder vilket gjorde att han inte var så sugen på bröstmjölk, men det är ju faktiskt den dom behöver, gröten är ju bara något som de ska vänja sig vid :)

2011-10-19 @ 10:26:31
URL: http://vyssanlull.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback