Sitta själv

2011-11-22 08:06:57 Lo 4-6 månader
» Kommentarer(3) «


Lo är väldigt stark i både ben, rygg och ja hela kroppen, men hon är ändå lite seg med att prova på nya saker - som tex att röra sig, sitta, rulla runt mm. Hårdträning är vad vi har kört, låtit henne sitta mycket då vi endast håller i hennes lår, ligga ännu mer på mage trots att hon inte är jätte förtjust i det ... ja ni hänger med. Det är ju för Lo's bästa som vi tjurar på lite.

Igår iaf kom jag på den brillianta idén om att locka henne med Babblarna och visst funkade det. Lo låg dubbelt så länge på magen flera omgånger med vila lite då och då. Jag testade också sittandes och fokusen blev så mycket bättre och igår satt Lo själv en längre stund utan hjälp ♥ Visst är jag stolt, men träningen ska såklart fortsätta så att hon blir medveten om vad hon gör och bli ännu duktigare.

Fick även se henne rulla runt igår, från mage till rygg på riktigt för första gången (på golvet - så hon gick ingen hjälp!). Så himla roligt, och även nu i skrivandets stund rullade Lo ett varv, mage till rygg! Mamma och Pappas duktiga tjej ♥ Nu hoppas vi såklart att detta fortsätter! :)


Loppan sitter själv en längre stund för första gången ♥


Kommentarer
Postat av: Ida - Isabellas mamma

Duktiga tjejen! Isabella var också tjurig på att ligga på mage och träna, trodde aldrig att hon skulle lära sig rulla runt eller krypa haha men till slut så släpper det bara en vacker dag och sedan lärde hon sig allt i rekordfart :)

2011-11-22 @ 09:26:17
URL: http://dagarmeder.blogg.se/
Postat av: My - Mamma till Alma

Roligt med framsteg!! :) duktiga Lo!

2011-11-22 @ 10:11:38
URL: http://unwake.blogg.se/
Postat av: Sandra - Mamma till Leon

Duktiga Lo :)

2011-11-23 @ 11:45:54
URL: http://ettplussett.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback