Hjälp med nappar.

2011-11-14 08:43:50 Lo 4-6 månader
» Kommentarer(4) «


Sista tiden så har vi märkt att Lo i princip inte suger på sin napp utan tuggar på den, Lo har ganska stor mun så det har inte varit svårt för henne att få in underdelen av nappen, vi har såklart bara trott att det har kliat i munnen. Igår däremot såg vi att hon i princip skulle få in hela nappen, och efter att jag har läst detta inlägg så insåg vi att det är dags för nya och större nappar.

Nu till napproblemet, Vi använder oss av Esska Mini Latex och har då tänkt att bara byta upp oss till en Classic Latex.. dock inte lika lätt. Det är i princip slut på alla Classic Latex på alla affärer i hela jävla stan.. OK, det finns nappar i mörkblått men jag är ju lite fånig också och vill helst inte köpa blå nappar till Lo.

Så någon som vet om dessa nappar går att beställa? Eller någon som varit med om liknande och bytt till Silikon el annan napp?
Lo är inte jättekräsen verkar det som, men jag vill höra runt lite. Första alt är väl att byta till Silikon då det nästan alltid finns. Någon som testat detta?


Kommentarer
Postat av: Lina

Jag råkade köpa fel till lova , blev silikon, mn det var inga problem lova tog den som vilken tutte som helst. Värt att prova tycker jag! :-) annars är ju blått fint, gröna nappar brukar ju finnas sånna har lova! :-)

2011-11-14 @ 08:52:50
URL: http://kompismoster.blogg.se/
Postat av: My - Mamma till Alma

Alma gillar silikonen bättre. Det är bättre sen när de börjar få tänder med för de går inte att tugga sönder på samma sätt som latex.. :)



Namnnappen har ju:

http://namnnappen.se/Products.aspx?SalesArticleID=51100



2011-11-14 @ 09:19:56
URL: http://unwake.blogg.se/
Postat av: Jessica

Hej!



Du har ju Esska Retro också, de har ju samma utformning på sugdelen som classic fast med ring på baksidan. Kanske värt ett försök tills affärerna har fått in classic. Annars får du hojta till så kan jag skicka upp ett/några paket till dig :).

Ha en bra dag!

2011-11-14 @ 09:41:01
Postat av: Therese - Eira min ögonsten

Här kan du beställa sånna nappar med hennes namn på :)

http://www.namnnappen.se/Shop.aspx

2011-11-14 @ 09:52:35
URL: http://eiraheidemo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback