TYVÄRR..

2011-06-04 11:30:23 Vardag
» Kommentarer(2) «


måste göra några av er besvikna, ingen bebis på g än :( tror visst vi blir utan! frånvaron beror endast på grillning ute på ön! känner mig lite less, har dock haft riktigt ont i ryggen nu under morgonen av förvärkarna.. men mer verkar det inte bli! Ska ta en prommis idag med, så får vi se!

tog iaf en lång sovmorgon, väldigt behövligt måste jag säga! återkommer lite senare! ♥

Kommentarer
Postat av: Cissi

Lillan kommer när hon är redo för det får du tänka :-) Hon ligger med största sannorlikhet och förbereder sig för att komma ut i världen och snart kommer hon vilja titta ut :-) jag lovar att du inte kommer bli utan ;-) hihi. Förstår dig att du är trött på att vänta, känner ett flertal som säger att dagarna efter BF är dom värsta dagarna för då vill man bara ha ut bebisen på direkten... Men snart är hon faktiskt ute, tänk så länge hon legat där inne och växt, då är ju dessa dagar inte alls mycket :-) även fast det såklart kan känna så. Men stå ut, snart är hon faktiskt hos er :-) Önskar dig all lycka till. Kikar in här varje dag och ser hur det går för dig och sänder alla mina lyckoönskningar sen när det väl är dags för förlossning. (Läste du förresten mitt meddelande jag skrev till dig på facebook, hihi. :-).) Ha det toppen. Kram

2011-06-04 @ 11:53:07
Postat av: Linnéa - pyret i magen

tack Cissi! :D hihi jo det är klart hon kommer.. men gud vad frustrerande det är att vänta nu! :P Tack så mkt, och jag skickar alla mina till dig! Jaa, jag såg det! Känns jätteskönt att vila lite.. behövs verkligen! :D Hur mår du förresten? :) Kramar!

2011-06-04 @ 12:03:45
URL: http://linneaamandawikman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback